4Ventos Retreat Centre sijaitsee luonnonsuojelualueella, vain 40 km päässä Lissabonista ja 10 km päässä rannikosta ja upeista Ericeiran rannoista.

Retriittikeskus sijaitsee ikivanhassa kylässä. Talot on remontoitu harmonisesti kunnioittaen paikallista arkkitehtuuria. Majoitukset ovat kahden, kolmen, neljän ja viiden hengen kauniissa huoneissa. Osana retriitin henkeä harjoitamme läsnä olevaa ruokailua. Toteutamme yhdessä myös retriittiperinteen mukaisen astioista huolehtimisen ruokailun jälkeen. Ateriat ovat rakkaudella valmistettua tuoretta kasvis-, vegaani- tai makrobioottista ruokaa.

4ventos retriittikeskuksen, nimi tulee 4 ilmansuunnasta ja 4 elementistä, ilma, tuli, vesi ja maa.

Kylä itsessään on vanhempi kuin maa. Kylässä on aikoinaan tehty energian tasapainottamista erilaisten rituaalien kautta ja hautaamalla kristalleja maahan, kylän keskustaan.

Tässä ikivanhassa kylässä kolme taloa uudistettiin, laajennettiin ja liitettiin yhteen muodostamaan harmoninen ympäristö retriittikeskukselle.

4Ventos sulautuu ympäröivään maaseutuun, luonnonmukaisine väreineen ja se on mukava paikka rauhallisille kävelyretkille.

Sijaitsee luonnonsuojelualueella, 40 km päässä Lissabonista ja 10 km päässä rannikosta ja ihanista Ericeran rannoista.