Rekisteriseloste

Varatessasi matkan tai matkapalvelun, kysymme Sinulta henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta ja passitietoja. Kun olet tilannut meiltä uutiskirjeen, lähetämme sen tilaamaasi osoitteeseen. Kun pyydät tarjousta palveluistamme, pyydämme Sinulta yhteystietojasi. Näiden tietojen avulla voimme palvella Sinua matkoihin liittyvissä asioissa entistä tehokkaammin ja joustavammin.

Henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Kymenmatkat  ei luovuta kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä  Kymenmatkat Oy:n henkilörekisterin ylläpitäjä. Yhteystiedot: Kymenmatkat Oy Karhulantie 32-34, 48600 Kotka puh. 05 211 1600 Y-code 0940183-9

2. Rekisterin vastuu -ja yhteyshenkilö Satu Mäntyvaara

3. Rekisterin nimi Kymenmatkojen asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on matkapalveluiden ja asiakassuhteen hoito, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö. Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, organisaatio ja asema, organisaation osoitetiedot syntymäaika- ja paikka, passin numero, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisteröidyn itsensä antamat tiedot. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän tarjoamissa palveluissa oleviin yhteydenottolomakkeisiin syötetyistä tiedoista, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä ja rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toiminnan varmistamiseen.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet. Kymenmatkat Oy ylläpitää tiedot suojatussa tietokannassaan. Rekisteriä Kymenmatkat Oy työntekijät, joille myönnetään rekisteriin pääsy. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tietoja voidaan muuttaa tai poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Ota yhteyttä Kymenmatkat Oy:n asiakaspalveluun osoitteessa kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.