Tarjous matkapalveluista

Tarvitsetteko asiantuntevaa apua matkojenne suunnittelussa?

Haluatteko saada aikaan kustannussäästöjä matkustusbudjettiinne?

Tarjoamme asiantuntevan henkilökuntamme palvelut käyttöönne. Meillä Kymenmatkoilla on totuttu hakemaan asiakaslähtöisesti asiakkaan tarpeita vastaavat matkat, kilpailuttamaan hinnat ja käyttämään eri lento- ja laivayhtiöiden sekä hotellien tarjoukset.

Toimiston esittely
Matkatoimisto Kymenmatkat Oy on 1994 avattu yksityinen täyden palvelun matkatoimisto, jonka erikoisosaamisalue on räätälöitävät matkapaketit Eurooppaan, kaukomaille ja Venäjälle. Toimitusjohtajana on toiminut jo yli 20 vuoden ajan yrityksen omistaja Satu Mäntyvaara. Toimistostamme asiakkaamme saavat kaikki matkatoimistopalvelut, kuten lento- ja laivaliput, junamatkat, seuramatkat, hotellivaraukset.

Olemme erikoistuneet myös erilaisten ryhmämatkojen järjestämiseen, kuten messumatkat, koulutusmatkat, virkistysmatkat, erikoisvierailut ja kannustematkat. Meillä on sydämen asiana paneutua asiakkaan toiveisiin ja ryhtyä toteuttamaan niitä.

Kymenmatkat Oy kuuluu Suomessa yksityisten matkatoimistojen muodostamaan Matkaketju palveluyhtiöön, jossa on mukana 17 toimistoa. Matkaketjun toiminta-ajatuksena on edistää ja monipuolistaa ketjun jäsenyritysten ja matkailualan eri osa-alueiden yhteistoimintaa. Toiminnan ydin ovat yhteisostot, koulutus sekä joustavan yksilöllinen ja laadukas palvelu. Näin varmistamme asiakkaillemme kilpailukykyiset ja kattavat matkailualan palvelut.

Toimipisteet
Kotkassa sijaitsevassa toimistossamme henkilökuntaa on yhteensä 5 henkilöä. Pietarissa Kymenmatkoja palvelee oma toimistomme Kymitravel, jossa on 3 henkilöä hoitamassa sekä Venäjälle suuntautuvia varauksia että Suomeen päin suuntautuvaa matkustusta.

Pyrimme löytämään ryhmillenne myös suomenkielistä opastusta kohteessa tarvittaessa.

Henkilöstö
Koko henkilöstömme on matkailualan ammattilaisia, jotka kukin ovat toimineet useamman vuoden matkatoimistoalalla. Henkilökunta kouluttautuu koko ajan osallistumalla eri palveluntuottajien (lentoyhtiöt, laivayhtiöt jne.) koulutuksiin.  Lisäksi Matkaketju-yhteistyön puitteissa järjestetään jatkuvasti monipuolista koulutusta.

Satu Mäntyvaara, General Manager, owner
Toiminut matkatoimistoalalla vuodesta 1980
Koulutus yo, Yrittäjäkoulutus
Riikka Lund-Leinonen, Sales Manager
Kotimaa – Kaakko135°, ryhmä- ja kokousmatkat, räätälöidyt matkat
Toiminut matkatoimistoalalla vuodesta 1988
Koulutus Malmin kauppaoppilaitos, matkailulinja
Anu Pikkarainen, Senior sales consultant
Liikematkat, kaukomatkat, ryhmät, räätälöidyt matkat
Toiminut alalla vuodesta 1988
Yo-merkonomi
Luci Soares, Senior sales consultant
Liikematkat, kaukomatkat, ryhmät, räätälöidyt matkat
Toiminut alalla vuodesta 2000
Koulutus Matkailututkinto
Halutessanne nimeämme yrityksellenne oman yhteyshenkilön, joka hoitaa varauksia.

Sopimusyhteistyö
Matkamyyjämme etsivät asiakkaan matkustustoiveisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon ottaen huomioon olemassa olevan matkustussäännön ja kokonaisedullisuuden. Lähtökohtana on aina, että etsimme edullisimman vaihtoehdon, jos muita valintakriteereitä ei ole tilausvaiheessa annettu.

Käytössämme on Matkaketju-yhteistyön puitteissa tiettyjä sopimushintoja lento- ja laivayhtiöille, sekä hotellimajoituksiin.  Asiakkaan niin halutessa, teemme varauksia myös ns. halpalentoyhtiöille. Koti- ja ulkomaisten hotelliketjujen kanssa olemme tehneet suoria sopimuksia. Lisäksi käytössämme ovat kansainväliset online-varausjärjestelmät ja laaja, luotettava yhteistyöverkosto niin Euroopassa kuin kaukomaillakin.

Palveluhinnasto
Tilaa yritysten palveluhinnasto toimistoltamme.

Venäjän viisumit
Hoidamme viisuminhankinnan asioimalla suoraan Venäjän viisumikeskuksen kanssa.  Viisumihinnastomme on liitteenä.

Laskutus
Tilaukset laskutetaan tilaus/toimeksiantokohtaisesti. Laskut voimme toimittaa sähköpostin liitteenä PDF:nä tai Finvoice verkkolaskuna.

Ostojen raportointi:   Matkaostoista saamme  raportit esimerkiksi
– matkustajittain
– kohteittain
– osastoittain
– matkustusajankohdan mukaan

Referenssit
Asiakkainamme ovat eri yritysten ja yhteisöjen lisäksi monet matkatoimistot sekä Suomessa että ulkomailla.

Palvelun laatu
Asiantunteva henkilökuntamme on sitoutunut asiakaslähtöiseen palvelukonseptiin. Kuuntelemme ja myös toteutamme asiakkaan toiveet parhaamme mukaan, nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Koska Kymenmatkat Oy ei ole mikään suuri matkatoimistokonserni, vaan kaikki päätöksenteko tapahtuu Kotkassa, pystymme nopeasti reagoimaan erilaisiin tilanteisiin.
Keräämme jatkuvasti tietoa asiakkaidemme palvelukokemuksista ja kehitämme palveluamme sen mukaisesti.
Kymenmatkat Oy on mukana myös Laatutonni-ohjelmassa, joka on MEKin vaatima koulutusohjelma yhteistyökumppaneille.

Varausjärjestelmät
Toimistossamme on käytössä Winres matkatoimistojärjestelmä. Lentoliput varaamme pääosin Amadeus-järjestelmän kautta

Meillä on myös laaja agenttiverkosto Euroopassa ja kaukomailla, joiden välityksellä saamme edulliset, jo valmiiksi neuvotellut hotellisopimukset käyttöömme, sekä asiantuntevan palvelun kohteessa asiakkaille.
VR:n järjestelmästä varaamme ja tulostamme liput toimistollamme.
Yhteystietomme:
Kymenmatkat Oy
Karhulantie 32-34
48600  KOTKA
puh. 05-2111600

Palvelemme
klo 9-17 maanantai-perjantai.
Hätätapauksia varten (ei varauskyselyt/muutokset) on olemassa päivystysnumero 050-5228100, josta tavoittaa normaalin toimistoajan ulkopuolella.

 

Pietari        Kymi Travel Ltd
Bolshaja Konjushennaja ul. 27, toimisto 211, Pietari, BC ”Medved”,2 kerros
191186 ST.PETERSBURG

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme kysymyksiinne.  Olemme käytettävissänne halutessanne luotettavaa yhteistyökumppania matkatoimistoalalta.
Pistäytykää toimistollamme juttelemassa seuraavasta matkastanne tai ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

Yhteistyöterveisin,

Matkatoimisto Kymenmatkat Oy

Satu Mäntyvaara
toimitusjohtaja
puhelin 05-211 1600