Viking laiva_800x600
Ahvenanmaa kokousmatka

Kesäkokous Ahvenanmaan Havsviddenissa. Upea merellinen saaristoympäristö, auringon lämmittämät kalliot, meren tuoksu, sinitaivas….

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ahvenanmaa kokousmatka

Kesäkokous Ahvenanmaan Havsviddenissa

Upea merellinen saaristoympäristö, auringon lämmittämät kalliot, meren tuoksu, sinitaivas….

Laivamatkat Maarianhaminaan Ahvenanmaalle taittuvat mukavasti Viking Linen punaisilla laivoilla.

Hintaesimerkkimme 1 vrk: 239 €/hlö
ajalla: 1-30.6.2014.

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat kansipaikoin Turku-Maarianhamina-Turku /Viking Line
* Majoitus HavsViddenissä kaksiohuoneessa
* Hotelliaamiainen
* Aamupäiväkahvit ja pieni välipala
* Lounas
* Iltapäiväkahvit kotitekoisilla herkuilla
* Kokous sekä ilmainen sisäänpääsy sauna- ja allasosastolle

Erikoishinta voimassa sunnuntai, maanantai ja tiistai päivinä kesäkuun ajan. Minimi ryhmäkoko 10 henkilöä. Paikkoja rajoitetusti!

Räätälöimme matkan ryhmänne toiveiden mukaisesti!

Matka räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti!

Hotelli HavsVidden

HavsViddenin ikkunoista voi seurata luonnon taukoamatonta näytelmää. Villit myrskyt, rauhallinen laineenliplatus ja paahtava auringonpaiste. Hotellissa sinua odottaa lämpö. Istahda sohvalle räiskyvän takkatulen ääreen, rentoudu ja nauti baarimme antimista. Kokoustiloissamme voit keskittyä kollegoidesi kanssa työntekoon. Tyylikkäissä hotellihuoneissamme voit oikaista itsesi vuoteelle ja saunassamme voit hengähtää rauhassa.

Pienet hotellihuoneet, 14 m2,  on sisustettu miellyttävin, luonnollisin värein. Jokaisessa huoneessa on suihku, wc, hiustenkuivain, puhelin, radio ja TV. Pienissä hotellihuoneissa ei merinäköalaa. Kulmahuoneet ovat hieman tavallisia huoneita tilavampia 18 m2, varustetaso on sama. Huoneissa on suihku, wc, hiustenkuivaaja, puhelin, radio ja TV. Rajoitettu merinäköala.

 

Lisämaksusta:

Kun haluatte tarjota kokousryhmällenne tavallista upeamman elämyksen, suosittelemme majoitusta Kalliohuviloissa. Voitte varata myös ylimääräisen yöpymisen, jolloin ehditte saamaan enemmän irti kokouksestanne ja nauttimaan HavsViddenin kauniista ympäristöstä kaikessa rauhassa. Tarjoamme alennusta lisäyöpymisistä. Kysy lisää meiltä!