Italia Sorrento – Rooma ryhmämatka

Jyrkkien kallioiden suojassa syvänsinisen Välimeren rannalla sijaitsee yksi UNESCOn maailmanperintökohteista eli Amalfin rannikko, jonka nimi tulee muinaisen tärkeän Amalfin meritasavallan mukaan. Majoitumme rannikolle pikkuiseen merenrantakaupunkiin Vietriin, joka on tunnettu intiimistä tunnelmastaan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Sorrento – Rooma ryhmämatka

PALAJA SORRENTOON- JA VÄHÄN ROOMAANKIN

Koe Napoli, Capri, Amalfi ja Rooma samalla kertaa! Jyrkkien kallioiden suojassa syvänsinisen Välimeren rannalla sijaitsee yksi UNESCOn maailmanperintökohteista eli Amalfin rannikko, jonka nimi tulee muinaisen tärkeän Amalfin meritasavallan mukaan.

Hintaesimerkkimme 7 pv:  1029 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus aamiaisella
* Ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset, sisäänpääsymaksut, ruokailut

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.
Ryhmille minimi 20 henkilöä.

1. pv

Saapuminen aamulennolla Rooman lentokentälle, josta  bussin kanssa ajo kohti Napolia. Matkalle lounas ja pysähdys Casertan suuren metsästyslinnan, Reggian puistossa ja kiertoajelu. Saapuminen Sorrenton lauluista tutulle niemelle, majoituttuminen hotelliin ja  yhteinen illallinen

2. pv

Päivän retki kauniille ja ylelliselle Caprin saarelle, jonka kirjailija-humanisti Axel Münthe oli valinnut asuinpaikakseen. Laivamatkan jälkeen pikkubussit
vievät satamasta juuri Münthe huvilalle Villa San Micheleen Anacaprin kylään  ja kierroksen jälkeen kotimuseossa jää vapaata aikaa ostoksiin, nautimme myös lounaan. Itse Caprin pääkaupunki on tulvillaan mitä hienompia liikkeitä ja yhteinen kävelykierros vie näyteikkunaostoksille mutta myös näköalapaikalle, josta voi   ikuistaa kameraan saaren symboolit, merestä nousevat kivijärkäleet eli Faraglioni di Capri. Iltapäivällä pikkubusseilla kuljetus takaisin satamaan ja laivalla paluu           Sorrentoon, illallinen hotellissa.

3. tai 4. pv

Retki bussilla Amalfin huimaa Amalfin rannikkoa pitkin kiemuraista rantatietä läpi henkeäsalpaavien maisemien, pysähdys jaloittelemaan Positanossa ja                      tutustuminen Amalfin keskustaans sekä vierailu Ravellon villa Rufolon puutarhassa, lounas Ravellossa.

TÄSSÄ VOIDAAN VALITA YKSI RETKIPÄIVÄ JA PITÄÄ TOINEN PÄIVÄ VAPAANA AURINGONOTTOON JA OMAKOHTAISEEN SEUTUUN TUTUSTUMISEEN

Amalfin rannikon päivänä lounas retken aikana, ei illallista hotellissa

Vapaapäivänä illallinen hotellissa

5. pv

Aamusta lähtö matkatavaroiden kanssa ainutlaatuisille Pompeijin kaivauksille ja edelleen Roomaan Pompeijin vilkkaan satamakaupungin elämä pysähtyi v. 79 jKr.
kun raivoisa Vesuviuksen tulivuoren purkaus syyti ilmoille tuhkaa ja lapilleja, jotka peittivät kaupungin alleen. 1800-luvulta eteenpäin on kaupunkia kaivettu esiin ja kaivaukset jatkuvat edelleen mm. myös suomalaisten arkeologien voimin. Kävelykierroksen aikana saadaan erinomainen kuva kaupungin elämästä n. 2000 vuotta sitten ja lounastauon jälkeen matka jatkuu ikuiseen kaupunkiin Roomaan, jonne saavuttaessa  tehdään kattava kiertoajelu ennen hotelliin majoittumista ja nähdään tunnetuimmat maanmerkit kuten Pietarinkirkko, Venetsia-aukio ja Colosseum. Ilta vapaa, yöpyminen

6. pv

Aamupäivä aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen, lounasajan jälkeen kuljetus Vatikaanin museoille ja tutustuminen tähän mittavaan,                    arvokkaita aarteita täynnä olevaan museokompleksiin, johon kuuluvat myös Rafaelin huoneet ja kuuluisa Sisktiiniläiskappeli. Kappelista siirtytään Pietarin-                     kirkon puolelle, joka on roomalaiskatolisen kirkkokunnan äitikirkko ja yksi maailman suurimmista. Paluukuljetus  hotelliin ja  illalla yhteinen illanvietto                      maittavan aterian ja viinin kera.

7. pv

Kuljetus lentokentälle ja kotimatka

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.