Arkhangelsk, Russian400x300
Arkangel

Arkangeli on Pohjois – Venäjän pääkapunki. Kaupunki on historiallinen, talouskeskus ja ensimmäinen kauppasatama Venäjällä. Kaupunkia kutsutaan myös napapiirin portiksi, koska monet tutkimusmatkailijat ovat aloittaneet matkansa sieltä. Uskomattoman kaunis, koskematon luonto, ihanat maisemat ja valkoiset yöt toivottavat sinut tervetulleeksi Arkangeliin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Arkangel

Pitkä viikonloppu Arkangelissa

Arkangeli on Pohjois – Venäjän pääkapunki.

Kaupunki on historiallinen, talouskeskus ja  ensimmäinen kauppasatama Venäjällä. Kaupunkia kutsutaan myös napapiirin portiksi, koska monet tutkimusmatkailijat ovat aloittaneet matkansa sieltä. Uskomattoman kaunis, koskematon luonto, ihanat maisemat ja valkoiset yöt toivottavat sinut tervetulleeksi Arkangeliin.

Hintaesimerkkimme 4 pv:       1070 € / hlö

Hintaan sisältyy:

* Torstaina saapuminen Arkangeliin, jossa edustaja vastassa.
Kuljetus Dvina hotelliin, illallinen.
* Perjantaina aamiainen hotellissa, kaupunkikierros,jonka aikana lounas ja lisäksi tutustuminen kuvataidemuseoon, omatoiminen ostoskierros.
* Lauantaina aamiainen hotellissa, jonka jälkeen matkaamme kaupungin ulkopuolelle Venäjän suurimpaan ulkoilma museoon, lounas ”Malye Karelyn” turistikylässä. Vierailu Bobroffin panimolla, olutmaistiaiset, jonka jälkeen takaisin kaupunkiin.
* Sunnuntaina aamiainen hotellissa ja kuljetus lentoasemalle

Lisämaksusta lennot Arkangeliin.

Hotelli Dvina

on kolmen tähden hotelli , joka sijaistsee Arkangelin keskustassa tavaratalojen ja turistinähtävyyksien läheisyydessä. Hotellissa on 241 modernia huonetta kahden hengen huoneista Vip sviitteihin.

Arkangel:
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero +1
Kesäaika ei ole käytössä

Yksityisviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* passi, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
* matkustajavakuutustodistus

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.