Thaimaa Bangkok-Koh Samui häämatka

Koh Samuissa on Thaimaan parhaat palat tiivistettynä yhdelle saarelle! Häämatkalaisille saari on kuin salainen poukama, jossa on upeita rantoja, maailmanluokan ravintoloita, kuten Gems9 ja romanttisia hotelleita, temppeleitä ja paikallistunnelmaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Thaimaa Bangkok-Koh Samui häämatka

Rentoa tunnelmaa kookospalmujen katveessa salaisessa poukamassa!

Koh Samuissa on Thaimaan parhaat palat tiivistettynä yhdelle saarelle! Häämatkalaisille saari on kuin salainen poukama, jossa on upeita rantoja, maailmanluokan ravintoloita, kuten Gems9 ja romanttisia hotelleita, temppeleitä ja paikallistunnelmaa.

Bangkok 3 yötä – Koh Samui 7 yötä

Hintaesimerkkimme 11 pv: 1970 €/hlö
Ajalla 1.6.-23.6.  1970 €
Ajalla 24.6 – 14.7. 2095 €
Ajalla 15.7.-21.8. 2270 €
Ajalla 22.8. – 31.8. 2135 €
Ajalla 1.9. – 31.10. 1970 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot  Bangkokiin  ja jatkolennot Koh Samuille
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Bangkokissa ja Koh Samuilla
* Majoitus Bangkok hotelli Pullman 5*, 3 yötä Deluxe kahden hengen huoneessa aamiaisin
* Majoitus Koh Samui hotelli Zazen Boutique Resort & Spa 5* , 7 yötä Superior huoneessa aamiaisin

Häämatkaedut hotelli Zazen Boutique Resort & Spa:
Trooppinen hedelmäkori ja kuohuviinipullo huoneeseen saavuttaessa sekä lahjakortti Aromaterapia hierontaan Zazen Boutique Resortin omassa kylpylässä.

Suosittelemme päiväretkenä:

Bangkokissa
*Kiertoajelulla tutustutaan Bangkokin – Enkelten kaupungin – upeaan buddhalaiseen Wat Po -temppeliin ja veneajelulla nähdään elämää joen ja kanavien varsilla. Buffetlounas nautitaan jokirannan ravintolassa, kiinalaisessa kaupunginosassa. Lounaan jälkeen jatketaan ostoksille yhteen kaupungin suurimmista ostoskeskuksista.

* Vierailua Ang Thong Marine National Park’iin, jossa on mahdollisuus kokea elämyksiä kanootilla, sekä nousta ylös näköalapaikalle nähdäksesi Mae Koh’n luonnonkauniin Lagoonin.

* Täydenkuun juhlat ( Full moon party ) ovat Koh Phanganin saaren kansainvälinen tunnusmerkki. Näitä juhlia pidetään noin kerran kuussa täydenkuun aikaan ja ne tuovat useita tuhansia juhlijoita saaren pienille rannoille. Silloin ei rauhaa näiltä rannoilta löydy, mutta muina aikoina Koh Phanganin saaren upeat kristallinkirkkaat vedet kutsuvat uimaan ja snorklailemaan.

* Namtok Na Mueang – vesiputousnähtävyys, jossa lähettyvillä myös elefantilla ratsastus on mahdollista

* Samui perhospuutarha – käärme-ja apinashowt ovat nähtävyyksiä, jotka tavoitatte kiertämällä saarta autolla.

* Suosittelemme myös vierailua läheiselle Koh Taon saarelle, jossa yöpymistä Koh Tao Charm Churee Villassa ja osallistumista hotellin erinomaiseen sukelluskouluun!

Hotelli Pullman Bangkok *****

Ensiluokkainen hotelli aivan Bangkokin sydämessä lähella yöelämää ja ostosmahdollisuuksia, seka Skytrainia.

Majoitus persoonallisesti ja modernisti sisustetuissa 34 m2 Deluxe-huoneissa, joissa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat avaavat henkeäsalpaavat näkymät Bangkokin ylle. Huoneissa on mm. LCD TV, Wi-Fi yhteys ja tilava kylpyhuone.
Thaimaa_Pullman_King_Superior_400x300Thaimaa_Pullman_King_Ulko_800x600

Zazen Boutique Resort & Spa *****

Zazen Resort on löytänyt inspiraationsa Japanin kielestä ja sanoista ” Löydä sisäinen rauhasi ” . Tämä erityinen lomakeskus löytyy Bo Phutin rannalta, Koh Samuin pohjoispuolelta.

Omaperäiset ja persoonalliset bungalowit sijaitsevat kauniilla merenrannalla, vehreän kasvillisuuden keskellä, taaten yksityisyyden jokaiselle asukkaalle. Bungalowit ovat sisustetut valoisaan luksus-tyyliin ja viimeisimmän viihdeteknologian mukaan.

Zazen Resortin ravintola on tunnettu Koh Samuin saarella romanttisesta ilmapiiristään ja erinomaisesta ruoastaan. Lomakeskuksessa voi myös nauttia perinteisen Thai-kylpylän palveluista.

Thaimaa_ZazenSamui2_400x300

Suosittelemme vaihtoehtoisina hotelleina Koh Samuilla mm:
Coral Bay Resort & Spa 4* tai Pavilion Samui Boutique Resort 4* tai
Banyan Tree Samui 5*

Suosittelemme vierailua läheiselle Koh Taon saarelle,
jossa yöpymistä Koh Tao Charm Churee Villassa ja osallistumista
hotellin erinomaiseen sukelluskouluun!

Koh Tao Charm Churee Villa 4*

Saaren luonnollinen kauneus pääsee täällä oikeuksiinsa. Charm Churee Villan hotellialue ulottuu toisella puolella mereen ja toisella puolella viidakkoon. Hotelliresort sijaitsee 15 min. kävelymatkan päässä saaren keskustasta, jossa löytyvät edulliset ostokset ja ruokapaikat. Hotellialue koostuu mäen rinteelle rakennetuista bungaloweista, joiden parvekkeilta meren kimallus näkyy runsaan kasvillisuuden välistä. Suosittelemme merenrantabungaloweja, joissa on esteetön merinäköala. Hotellissa on erittäin hyvä sukelluskoulu, jossa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät kokemaan turvallisesti eurooppalaisen opettajan johdolla uskomattoman kauniita vedenalaisia maisemia kirkkaissa, trooppisissa vesissä!

Koh Tao Charm Churee Villa_dbl_400x300

 

Thaimaa on suosittu lomakohteena ja se tunnetaan ystävällisistä ihmisistään ja kauniista luonnostaan sekä upeista hiekkarannoistaan.
Pääkaupunki: Bangkok
Virallinen kieli on thai
Valuutta on Bahti
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Thaimaassa turistina 30 päivää viisumitta. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk maahan saavuttaessa.
Aikaero Suomeen: +5
Kesäaika ei ole käytössä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555