Espanja Benalmadena

Benalmadena Espanjan Aurinkorannikolla tarjoilee sinulle yli 300 ihanan aurinkoista päivää vuodessa. Ranta-ja allaselämän lisäksi nautit espanjalaisen keittiön herkuista tapaksineen ja viineineen, sekä retkistä lähiympäristöön, kuten kuvankauniiseen Rondaan. Voit myös piipahtaa helposti Marokon Tangeriin tai upealle Gibraltarille. Benalmadena on helppo lomakohde yksin, kaksin tai perheen kanssa!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Benalmadena

Benalmadenan aurinkoon syyslomalle tai talvilomalle

Benalmadena sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla, vain 20 minuutin päässä Malagan lentokentältä ja 10 minuuttia Fuengirolasta. Aurinkorannikolla eli Costa del Solilla sijaitseva kaupunki tarjoaa sinulle värikästä espanjalaista kulttuuria, flamencon kiihkeitä rytmejä, espanjalaisen keittiön herkkuja tapaksineen ja viineineen, sekä tietenkin iloista ja ystävällistä elämänmenoa.

Benalmadenan sää on lämmin ympäri vuoden. Parhaimmat ajat matkalle ovat kevät ja syksy, kun lämpötila liikkuu mukavasti 20 asteen molemmin puolin. Silloin jaksat nauttia Benalmadenan rantabulevardilla käyskentelystä ja tehdä retkiä lähiympäristöön.

Esimerkiksi kuvaukselliset Ronda ja Granada sekä Nerja tippukiviluolineen ovat lähellä. Voit piipahtaa päiväretkelle myös Marokon Tangeriin tai Ison-Britannian Gibraltarille! Pääset paikasta toiseen vaivattomasti ja edullisesti junalla tai bussilla, tai vuokraten oman auton.

 Jos lähdet matkalle perheen kanssa, jälkikasvua ilahduttavat varmasti mm. Tivoli World, Euroopan parhaimmaksi eläintarhaksi luokiteltu Bioparc, useat vesipuistot, Sealife Aquarium ja Crocodile Park.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 625 €/ hlö
Lasten hinta: 545 € / hlö
(hinta 31.10. saakka )

Hintaesimerkkimme 8 pv: 585 € / hlö
Lasten hinta: 525 € / hlö
(hinta talvikausi, alkaen 1.11.-31.3.)

Sunset Beach Club*** Resort hotelli
Neljän tähden erinomaiset palvelut tarjoava hotelli, joka sijaitsee merenrannalla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
* Hotelliaamiainen

 


Espanja Benalmadena

Retkimahdollisuuksia Benalmadenassa

Harrastusmahdollisuuksia  on monia: mm. yli 60 golfkenttää, ratsastus andalucialaisittain joko vuorilla tai meren äärellä, pyöräily, vesiurheilumahdollisuudet, veneretket delffiinien pariin, laskettelu Sierra Nevadan vuoristossa, kalliokiipeily, sekä vaellukset vuorilla.

Etelä-Espanjan matkaan voi liittää myös vaikka päivän retken Marokon puolelle Tangeriin tai Ison-Britannian puolelle upealle Gibraltarille. Benalmadena Costan lähiympäristössä on monia upeita historiallisia kaupunkeja, kuten esim. Ronda ja Granada, tai tippukiviluolistaan tunnettu Nerja; näihin pääsee tutustumaan tarjoamallamme retkivalikoimalla tai vaikka vuokraamalla auton käyttöön loman ajaksi.

Lapsiperheitä ilahduttavat Benalmadenan lähellä sijaitseva Tivoli World, euroopan parhaimmaksi eläintarhaksi luokiteltu Bioparc Fuengirolassa, useat vesipuistot, Sealife Aquarium, Crocodile Park, Selwo Marina, sekä useat alueille sijoittuvat juhlavat ja tapahtumarikkaat feriat. Ehdoton nähtävyys on myös Benalmadenan rantabulevardilla sijaitseva kuuluisa huvipursisatama Puerto Marina. Rantabulevardille kannattaa suunnata lukuisiin pieniin kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin,  vaihtuvia taidenäyttelyitä unohtamatta!

Sunset Beach Club Hotel**** Resort hotelli

Benalmádenassa sijaitseva Sunset Beach Club on täydellinen majoituspaikka Etelä-Espanjan Costa del Solilla. Neljän tähden huoneistohotellimme on auki vuoden ympäri ja sopii mainiosti kevätlomien, syksyn golflomien, talvilomien ja koko perheen kesälomien viettopaikaksi.

Ihanteellinen sijainti lähellä merenrantaa ja vain 20 minuutin päässä Málagan lentokentältä.
Neljän tähden huoneistot, joissa on kaikissa keittonurkkaus ja parveke. Huoneistot sopivat pariskunnille, perheille, golfaajille ja ryhmille
Hyvä hinta-laatusuhde huoneistojen hinnoissa
Upeat palvelut ja tilat
Toimintaa kaiken ikäisille vuoden ympäri

Mukavissa yhden makuuhuoneen huoneistoissamme tyyli yhdistyy moderniin varusteluun. Sunset Beach Club on viihtyisä tukikohta sekä lyhyille että pitkille vierailuille Costa del Solilla.

Erillinen kahden hengen makuuhuone, johon on kulku oleskelutilan liukuovista
Oleskelutila, jossa on kahden hengen vuodesohva
ruokailutila, jossa on pöytä ja neljä tuolia
täysin varusteltu keittiö
täysin varusteltu kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja
silitysrauta ja -lauta
kiinteä vaatekaappi, johon mahtuvat niin golfbägit kuin matkalaukutkin
parveke, jossa on pöytä ja tuolit
huoneistokohtainen ilmastointi
puhelin
tallelokero (maksetaan hotellissa)
satelliitti-TV, jossa on esimerkiksi englannin-, espanjan-, ranskan- ja saksankielisiä kanavia sekä joitakin arabian-,suomen- ja norjankielisiä kanavia
päivittäinen siivous (keittiötä ei siivota)
pyyhkeiden vaihto päivittäin
vuodevaatteiden vaihto kahdesti viikossa

Huoneistoihin mahtuu neljä henkilöä (suositus: kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista).

Ulkosivulla olevissa huoneistoissa on näköala merelle tai vuoristoon.

Sisäpihan huoneistoissa ei ole näköalaa (ikkunoista näkyy seinä tai vastapäinen naapuri).

 

Sunset Beach Club -huoneistohotelli tarjoaa siis täydellisen lomanviettopaikan Benalmádenassa. Saat samassa paketissa huoneistohotellin itsepalvelun ja  sekä mukavuuksiltaan ja palveluiltaan loistavan neljän tähden hotellin upeasti meren rannalla.

Jos haluat viettää häitä tai kihlajaisia Espanjassa, hotellissa on myös kaksi hienoa morsiussviittiä. Sviitit sopivat myös häämatkalaisille!

Ikävä kyllä hotelliin ei saa tuoda eläimiä tai lemmikkejä. Kaikki huoneistot ovat savuttomia.

Espanja_SUNSET BEACH HOTEL_huone2_800x600Espanja_SUNSET BEACH HOTEL_allas3_800x600

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555