Saksa_Berlin_Unter den Linden street festival_800x600
Saksa Berliini keväällä

Lähde Berliiniin, elävään ja dynaamiseen suurkaupunkiin!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Berliini keväällä

Tule Berliiniin, elävään ja dynaamiseen suurkaupunkiin!

Nyky-Berliini on toki paljon muutakin kuin museoita. Se on elävä ja dynaaminen suurkaupunki, mikä näkyy sen monissa kaupoissa, teattereissa ja vilkkaassa yöelämässä ja monissa festivaaleissa. Berliinissä on monia puistoja ja ravintoloita, joissa voi lepuuttaa jalkojaan ja nauttia paikallisista antimista ja maistaa maailmankuulua saksalaista olutta tai viiniä.

Berliini mielletään usein kiireiseksi miljoonametropoliksi, mutta nykyisin se on paljon muutakin. Olitpa sitten historian, kulttuurin tai ostosten ystävä, Berliini tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet lomanviettoosi. Vaikka kaupunki on pinta-alaltaan suuri, pääset kaikkialle helposti ja nopeasti hyvin toimivan julkiseen liikenteen ansiosta.

Berliinissä uutta ja modernia kaupunkia rakennetaan koko ajan, mutta onneksi myös vanhaa kunnioitetaan. Huolella restauroidut rakennukset säilyttävät arvokasta kulttuuriperintöä. Unter den Linden, Alexanderplatz, Brandenburgin portti, Potsdamer Platz sekä Checkpoint Charlie liittyvät kaikki kiinteästi Berliiniin kertoen sen värikkäästä historiasta.

Nykypäivän täysillä sykkivän elämän koet Berliinin toreilla, kaduilla ja aukoilla vuorokauden jokaisena tuntina. Ostosmatkailijalle Berliini on taivas – tarjolla on kaikkea huippumuotiliikkeistä kirpputoreihin. Tule kokemaan Berliini ilman kiirettä!

Matkan ajankohta 12.-15.5.2016

Hinta 4 pv: 645 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 795 €

Lennot Finnairilla, aikataulut sitoumuksetta
12.5 Helsinki-Berliini 08.10 -09.05
15.5 Berliini-Helsinki 19.10-22.00

Hintaan sisältyy:
* Finnairin reittilennot Helsinki-Berliini-Helsinki
* Majoitus, 3 yötä, kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla
* Vierailu Tv tornissa
* Spree joen risteily

Lisämaksusta:
* The Wyld Musikaali 14.5 klo 19.30, alk. 105 €/hlö

* Puolihoitolisä 35 €/hlö
* Kolmen ruokalajin menu tv tornissa alkaen 45 eur + juomapaketti 30 eur kaksi lasia talonviiniä
Hinta edellyttää minimi 30 hengen ryhmää.
Lisämaksu, jos ryhmässä 20 henkilöä: 30 €/hlö

 

Matkaohjelma:

1 pv
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mielellään 2 tuntia ennen  koneen lähtöaikaa.
Finnairin lento lähtee 08:10 ja saapuu Berliiniin klo 09:05.
Opas ja bussi ovat meitä vastassa lentoasemalla. Teemme ensin Berliinin panoraamakierroksen, jonka yhteydessä vierailemme Alexanderplatzin TV-tornissa.  Tornista avautuu henkeäsalpaavat näkymät yli Berliinin kaupungin. Näemme Berliinin suurimmat nähtävyydet, mm Reichstag eli Parlamenttirakennus, Brandenburgin aukio, päärautatieasema ja sieltä lähtevät kauniit kävelykadut, Olympiastadion, Museumsinsel ja Potsdamer Platz. Ilta vapaa

2 pv
The WYLD -musikaali 

Aamiainen hotellissa. Päivä vapaa.
The WYLD -musikaali Friedrichstadt-Palast Berliinissä ei ole ainoastaan hieno kabaree – se on glamouria, musiikkia ja tanssia yhdessä upeassa revyyssä. Friedrichstadt-Palast on tunnettu ainutlaatuisesta ohjelmistostaan. Täällä Berliinissä hieno revyyperinne tuo katsojia huikeisiin näytöksiin!

3 pv
Spree-joen tunnelmaa

Spree-joella voit katsella Berliiniä hieman toisenlaisesta näkökulmasta. Berliinin läpi virtaava Spree-joki tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden tutustua kaupunkiin vesiteitse. Noin tunnin kestävä risteily on rentouttava hetki ennen kotimatkaasi. Laivan lipuessa hiljalleen jokea pitkin näet vielä Berliinin nähtävyydet joelta käsin. Laivalta voi risteilyn aikana ostaa virvokkeita. Risteilylaiva lähtee päärautatieaseman (Hauptbahnhof) takaa joen varrelta. Sinne pääsee metrolla pysäkiltä Zoologischer Garten (pysäkki on kävelymatkan päässä hotellilta) matkaa on kolme pysäkinväliä.

4 pv
Berliinin juutalaiskierroksella tutustumme kaupungin vanhaan juutalaiskortteliin.

Berliinin juutalaisperintö on ainutlaatuinen: 1900-luvun alussa yksi kolmas osa Saksan juutalaisista asui täällä, mukaan lukien korkea-arvoisia henkilöitä, jotka myötävaikuttivat Berliinin taiteeseen ja kulttuuriin. Vain muuta vuosi myöhemmin, tämä maailma romahti natsien kiihkoilun ja ideologien vuoksi. Kerromme, miten historia on vaikuttanut tähän päivään ja miten juutalaisyhteisö on uudelleen rakentanut elämänsä Berliinissä.

Kierroksen jälkeen kuljetus lentoasemalle. Paluulento Finnairilla lähtee Berliinistä 19:10 ja Helsinki-Vantaalle laskeudumme klo 22:00.

Auf Wiedersehen!

 

 

Hollywood Media Hotel****

Kurfürstendamm 202
10719 Berlin
www.filmhotel.de

Hotellissa on 185 huonetta, baari, kokoustilat, vuokrattava elokuvateatteri.
Sijaitsee länsi Berliinin keskustassa lähellä ostosaluetta. Matkaa muistokirkolle on noin 1 km. Hotellin lähellä on 2 supermarkettia. Suihku/WC, TV, puhelin, radio, minibaari.

Berlin_Hollywood_Media_Hotel_Marilynzimmer_Rother_Fensteransicht_400x300Berlin_Hollywood_Media_Hotel_ulko_400x300

 

 

Saksa: Tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa. Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.