Bratislava_Main sguare_800x600
Slovakia Bratislava Joulutorit

Bratislavan joulumarkkinat on perinteinen tapahtuma Slovakiassa. Tule mukaan nauttimaan slovakialaisia jouluruokia, kuten mausteisia piparkakkuja, perunaohukaisia ja monia muita slovakialaisia herkkuja, joita kannattaa ehdottomasti maistaa!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Slovakia Bratislava Joulutorit

Bratislavan joulumarkkinat on

perinteinen tapahtuma Slovakiassa. Joulunajan puhallinmusiikin ja torimyyjien hilpeyden sävyttämät markkinat sopivat niin ystävysten kuin matkailijoidenkin kohtauspaikaksi.  Tule mukaan nauttimaan slovakialaisia jouluruokia, kuten mausteisia piparkakkuja, perunaohukaisia ja monia muita slovakialaisia herkkuja, joita kannattaa ehdottomasti maistaa!

Hintaesimerkkimme 4 pv: 479 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Wien-Helsinki
* Lentokenttäverot ja ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella Austria Trend Vienna***
* Lentokenttäkuljetukset Wien – Bratislava – Wien
Wienin kentälle matkaa 45 km Bratislavasta.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

 

Joulumarkkinat:
Bratislava’n suosittuja Joulumarkkinoita vietetään 24.11-22.12.2018. 

Torit ovat avoinna yleensä 10.00 – 22.00.

Bratislavan joulumarkkinat ovat todella upeita, ja hyvin aitoja. Täällä voit maistella paikallisia ruokia, juomia, välipaloja ja tietysti ostaa slovakialaisten taiteilijoiden aitoja käsintehtyjä tuotteita. Keskustan markkinat sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan, joten voit käydä kaksilla joulumarkkinoilla samana päivänä.

* Pääaukio vanhakaupunki Vanha raatihuone
Markkinoille on pystytetty kymmeniä kojuja, joissa on tarjolla perinteistä ruokaa ja juomaa, sekä perinteisiä aitoa Slovakialaisen käsityönä valmistettuja lahjoja. Torin kulmalla on suuri joulukuusi, esiintymislavan vieressä. Musiikkiesityksiä on tarjolla joka viikonloppu.

* Hviezdoslavovo-aukio
Täällä on tarjolla pikkunaposteltavaa, ruokaa ja juomaa useissa eri kojuissa. Torin keskellä on suuri joulukuusi, täällä voit laittaa luistimet jalkaan ja nauttia tunnelmasta luistellen. Esiintymislavalla on ohjelmaa viikonloppuisin.

* Bratislavan linna
tämä on loistava paikka nauttia joulun tunnelmasta Bratislavan parhaimmalta paikalta ja nauttia uskomattoman upeasta näköalasta.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Christmas market_warm clothes_800X600

Ibis Bratislava Centrum Hotel***

sijaitsee aivan Nitran sydämessä, tarjoten kauniit näkymät kohti teatteria, kävelykatua, linnaa ja historiallista keskustaa. WiFi on käytettävissä maksutta koko hotellissa.

Bratislava_Ibis Bratislava Centrum Hotel_400x300 Bratislava_Ibis Bratislava Centrum Hotel_ulko_400x300

 

 

Slovakia tunnetaan Tatra vuoristosta ja kauniista Tonavasta.
Pääkaupunki: Bratislava
Virallinen kieli: Slovakki
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hintaesimerkkimme edellyttää aina vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme. Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa. Paikkoja rajoitetusti.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555