Bratislava_Main sguare_800x600
Slovakia Bratislava Joulutorit

Tule mukaan nauttimaan slovakialaisia jouluruokia, kuten mausteisia piparkakkuja, perunaohukaisia ja monia muita slovakialaisia herkkuja, joita kannattaa ehdottomasti maistaa!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Slovakia Bratislava Joulutorit

Bratislavan joulumarkkinat on

perinteinen vapaa-ajantapahtuma Slovakiassa. Tämä on hyvä valinta taloudellisesti ajattelevalle matkustajalle. Joulunajan puhallinmusiikin ja torimyyjien hilpeyden sävyttämät markkinat sopivat niin ystävysten kuin ja matkailijoidenkin kohtauspaikaksi.  Tule mukaan nauttimaan slovakialaisia jouluruokia, kuten mausteisia piparkakkuja, perunaohukaisia ja monia muita slovakialaisia herkkuja, joita kannattaa ehdottomasti maistaa!

Hintaesimerkkimme 4 pv: 545 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Finnairin lennot Wieniin, lentoverot
* Majoitus 3 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisin
* Lentokenttäkuljetukset Wien – Bratislava – Wien
Wienin kentälle matkaa 45 km Bratislavasta.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

 

Joulumarkkinat:
Bratislava’n suosittuja Joulumarkkinoita vietetään 24.11-22.12.2017. 

Torit ovat avoinna yleensä 10.00 – 22.00.

Bratislavan joulumarkkinat ovat todella upeita, ja hyvin aitoja. Täällä voit maistella paikallisia ruokia, juomia, välipaloja ja tietysti ostaa slovakialaisten taiteilijoiden aitoja käsintehtyjä tuotteita. Keskustan markkinat sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan, joten voit käydä kaksilla joulumarkkinoilla samana päivänä.

* Pääaukio vanhakaupunki Vanha raatihuone
Markkinoille on pystytetty kymmeniä kojuja, joissa on tarjolla perinteistä ruokaa ja juomaa, sekä perinteisiä aitoa Slovakialaisen käsityönä valmistettuja lahjoja. Torin kulmalla on suuri joulukuusi, esiintymislavan vieressä. Musiikkiesityksiä on tarjolla joka viikonloppu.

* Hviezdoslavovo-aukio
Täällä on tarjolla pikkunaposteltavaa, ruokaa ja juomaa useissa eri kojuissa. Torin keskellä on suuri joulukuusi, täällä voit laittaa luistimet jalkaan ja nauttia tunnelmasta luistellen. Esiintymislavalla on ohjelmaa viikonloppuisin.

* Bratislavan linna
tämä on loistava paikka nauttia joulun tunnelmasta Bratislavan parhaimmalta paikalta ja nauttia uskomattoman upeasta näköalasta.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Christmas market_warm clothes_800X600

Ibis Bratislava Centrum Hotel***

sijaitsee aivan Nitran sydämessä, tarjoten kauniit näkymät kohti teatteria, kävelykatua, linnaa ja historiallista keskustaa. WiFi on käytettävissä maksutta koko hotellissa.

Bratislava_Ibis Bratislava Centrum Hotel_400x300 Bratislava_Ibis Bratislava Centrum Hotel_ulko_400x300

 

 

Slovakia tunnetaan Tatra vuoristosta ja kauniista Tonavasta.
Pääkaupunki: Bratislava
Virallinen kieli: Slovakki
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.