Italialainen kylä_ah_002_400x300
Italia Italialainen kylä

Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian! Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Castel Cellesi on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Italialainen kylä

Italialainen kylä – Elämysten Castel Cellesi

Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian! Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Castel Cellesi on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella.

Retkiohjelma on todella monipuolinen ja runsas. Ohjelman voi aloittaa vierailemalla Paavien ja Santa Rosan kaupungissa, Viterbossa, matka jatkuu kraaterijärvi Bolseenan luokse. Matkalla voi tutustua Etruskien maailmaan tai vierailla aateliskartanoissa. Voimme järjestää myös kokkikoulun, jossa voimme maistella ihanaa Orvieto Classico -viiniä.

Turvallinen loma – sinua on vastaanottamassa juuriltaan Kotkalainen Telly Puuri.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 660€ / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
* Lentoverot
* Majoitukset  Castel Cellesissä 6 yötä ja Roomassa 1 yö Pricillassa aamiaisella

Minimi 4-10 hengen ryhmille.

Alustava lentoaikataulu:
Helsinki-Rooma 08.30-11.00 Norwegian
Rooma-Helsinki 19.15-23.45 Norwegian

Räätälöimme matkan makusi mukaan.

Matkaohjelmaesimerkki:

1 pv
Lehto Helsingistä Roomaan.
Lentokentällä odottaa kuljettaja, joka vie suoraan Italialaiseen kylään, Castel Cellesiin. Perille saavuttua majoittuminen viehättäviin taloihin.

Muutamia vinkkejä:
Lentokenttäkuljetus Roomasta -Castel Cellesiin  alk. 44 €/suunta/hlö tila-autolla
Matkan voi myös tehdä junalla alkaen 7 €/hlö
Roomasta matkaa Castel Cellesiin n.120km

Retket, lisämaksusta:

Tervetulotilaisuus altaalla

Viterbo
Lähdemme Paavien ja Santa Rosan kaupunkiin Viterboon, jossa vietämme aamupäivän tutustuen kaupunkiin ja tehden ostoksia. Lounaan jokainen valitsee itse kaupungin monista herkullisista kahviloista tai ravintoloista. (Lounas omalla kustannuksella),

Bolsena
Iltapäivällä ajamme Bolseenan järvelle, joka on Euroopan suurin Kraaterijärvi. Paluumatkalla pysähdymme Santa Kristiinan kaupungissa, jonka pienien katujen varsilla voi tehdä jännittäviä löytöjä ja jossa voi löytää kameralleen loistavia valokuvauskulmia. Illallinen viineineen Castellossa.

Etruskiretki
Tutustumme Etruskien maailmaan. Tuscanian muurikaupunki, joka sijaitsee vanhan roomalaistien varella, on kaikkien rakastama vielailukohde. Käymme Etruskimuseossa, jonka jälkeen siirrymme vihreälle kukkulaalueelle, jossa menemme sisälle hautoihin, jotka kaivettiin vuoren seinämän sisään noin 500 vuotta ennen Kristusta. Lounas Martassa – tyypillinen iltalialainen lounas viineineen paikallisravintolassa.

Orvieto Viininmaisteluretki
Iltapäivällä matkamme jatkuu Orvietoon, jossa sijaitsee mahtava Duomo ja kauniita aatelispalatseja ja tietenkin Enotecoja, joista voi valita erilaisia viineja. Orvieto Classico on tunnettu myos Suomessa. Kevyt illallinen Castellossa.

Kokkikoulu
alkaa Castel Celleesin palatsin keittiössa, Guliaanan opastuksella. Hän kertoo meille kuinka pastaa valmistetaan kotitekoisesti.
Keittiötaidon opetuksia jatkamme keittiössä, jossa monille tuttu italiatar Lilli Romagna aloittaa koko päivän kestävän kokkiohjelman. Kuulemme kokkamisen ohella ruuan historiasta ja kuuntelemme ruanlaiton salaisuuksia viiniä maistellen parmigano juuston ja salamimakkaran kera. Itsekin osallistumme kokkaamiseen. Ilta vapaa (ei illallista )

Civita di Bagnoregio, vuoristokylä
Ainutlaatuinen  kohde, joka on yksi kymmenestä salaisesta jalokivestä, jotka pitää nähdä.

8 pv
Aamiaisen jälkeen lähtö lentokentälle. Paluulento Helsinkiin

Casa Corona

Upea kahden makuuhuoneen loma-asunto

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Huoneistossa on kylpyhuone.
Casa Cornassa on kalustettu terassi, josta on näkymät Umbiran vuoristoon.
Alakerrassa on olohuone ja täysin varusteltu keittiö, sekä sohva ja kylpyhuone.
Huoneisossa on myös Tv, ilmastointi, sekä mahdollisuus internet yhteyteen.
Talossa on yhteinen uima-allas

Lomahuoneistoja on myös Casa Picolo, Casa Kristina ja Casa Grande.
Esimerkkipakettimme on laskettu Casa Coronaan.

Italialainen kylä_asa Piccolo1_400x300Ialialainen kyl_CasaPiccolo_400x300

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hintaesimerkkimme edellyttää aina vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme. Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa. Paikkoja rajoitetusti.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555