Disney_Orlando_400x300
USA Disneyworld Orlando

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille! Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon.

Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa ja neljä eri Disneyn teemapuistoa, Epcot Center, Magic Kingdom, Animal Kingdom ja Hollywood Studios. Lisäksi Universalilla on kaksi eri puistoa; Universal Studios ja Island of Adventure. Paljon nähtävää ja koettavaa siis koko perheelle!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Disneyworld Orlando

Floridan Orlando on lapsiperheen unelmakohde

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille! Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto.  Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon.

Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa. Alueella on myös neljä eri Disneyn teemapuistoa; Epcot Center, Magic Kingdom, Animal Kingdom ja Hollywood Studios.

Mutta löytyy Orlandosta muutakin. Luonnon ystävälle Orlando ja sen lähialueet tarjoavat mm. orkideapuiston, arboretumin, maisemoidun puiston yms. sekä safareita läheisille rämealueille. Museoiden ystäville on tarjolla laaja valikoima erilaisia kohteita, samoin taiteesta ja teatterista nauttiville.

Orlandon ostos- ja ruokailumahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset ja sopivat vaativampaankin makuun. Ja mikä parasta, hinnat ovat melko edullisia!

Matkapaketti 2 aikuista + 2 lasta:

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1275 € / aikuinen
Lapsihinta on 1140 € / lapsi
(Lapsihinta edellyttää, että on lennoilla 2-11v ja Disneyssä 3-9v)

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa meno-paluu
* Lentoverot ja lipunkirjoituskulut
* 6 yön majoitus Hotelli Radisson Orlando Resort Celebration ***
kahden hengen huoneessa, ilman aamiaista
 (huoneissa on 2 x 120cm leveää vuodetta, ei erillisiä lisävuoteita)
* Disneyn 2 päivän lippu (yksi puisto/päivä), mutta kauttamme voit hankkia useamman päivän lippuja sopimushinnallamme.

Yhdistä lomaanne lisäviikko Miamissa tai Fort Lauderdalessa, kysy tarjousta toimistoltamme!


USA Florida Orlando Disney

Orlando sijaitsee Floridassa, USAn kaakkoisosassa. Turismi on kaupungin pääelinkeino etupäässä Walt Disney Worldin ansiosta. Kaupungin ympärillä toimii useita viihdekeskuksia, teemapuistoja ja eläintarhoja.

WonderWorks on huvipuisto aivoille, josta löytyy lukematon määrä opettavaista viihdettä. Huvi ja hyöty yhdistyvät ja pääset itse omin käsin testaamaan yli sataa näyttelyesinettä, jotka haastavat aivosi. Tämä huippusalainen tutkimuslaboratorio sijaitsi aikoinaan Bermudan Kolmiossa ja sieltä se lipui aaltoja pitkin Orlandoon, Floridaan, jossa se rantautui, mutta rakennus päätyi ylösalaisin! Sisältä löydät kuusi erillistä aluetta: Natural Disasters Zone, Physical Challenge Zone, Light and Sound Zone, Space Discovery, Imagination Lab ja Far Out Art Gallery. Ryhdy ukkosenjohdattimeksi, kokeile, miltä maanjäristys tai hurrikaani tuntuu ja testaa fyysisiä rajojasi.

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille
Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Huvipuisto on noin 120 neliökilometrin kokoinen. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa.

Magic Kingdom
on onsimmäinen ja myös tunnetuin alueen huvipuistoista ja sen tunnuksena on prinsessa Ruususen linna. Macig Kingdom jakaantuu useaan eri teemapuistoon, esim: Fantasyland, Adventureland, Tomorrowland ja Frontierland.

Epcot Centerin Future World
on täynnä toinen toistaan upeampia erikoistehosteita. Valittavana on erilaisin teemoin varustettuja alueita: Wonders of life, Horizons, Universe of Energy ja World of Motions, Repertuaari on aina valtameren syvyydestä ulkoavaruuteen saakka.

Animal Kingdom
teemapuistossa elää vakituisesti satoja eläimiä ympäri maailman. Voit tutustua myös sukupuuttoon kuolleisiin dinosauruksiin ja mystisiin taruolentoihin. Alueella on myös kaksi suurta vesipuistoa

Disney MGM Studiosilla
pääset kokemaan suosikkielokuvien, kuten esim Star Wars ja Indiana Jonesin seikkailuita erilaisten tehosteiden ja laitteiden avulla.

Universal Orlando Resort

Universal Studios
on toinen Orlandon tunnetuimmista huvipuistoista joka ehdottomasti kannattaa kokea Orlandon matkalla. Tämä valtava huvipuisto on täynnään eri elokuviin liittyviä simulaatio laitteita, vuoristoratoja, 4 D-elokuvia ja stunt näytöksiä.

Islands Of Adventure
seikkailupuistossa pääset tutustumaan mm. Jurassic Parkin saareen, Harry Potter teemapuistoon ja Tylypahkaan.

Sea World
on yksi maailman suurimpia meren elämästä kertovia teemapuistoja. Se on jaettu useaan erilaiseen teema-alueeseen ja sieltä löytyy mm. Gatorland Orlando eli alligaattorien maa, rantakylä sekä Floridan kuuluisa Key Westin alue. Puisto on tietysti varustettu myös erilaisilla huvilaitteilla.

Orlando Science Center
tiedekeskus tarjoaa mahdollisuuden tutustua tieteeseen ja teknologiaan.

Hauskat kotivideot -ohjelma

järjesti 10-vuotisen taipaleensa kunniaksi äänestyksen, johon katsojat saivat lähettää omia videoitaan. Kilpailun voittajavideoksi selvisi pätkä, jossa sympaattinen Hymy-tyttö reagoi hieman odottamattomalla tavalla syntymäpäivillään. Tänään Hymy pääsi noutamaan palkintonsa ja lähtee perheineen luksusmatkalle Floridan Disney Worldiin. Katso hauska video tilaisuudesta!>>>

Hauskat kotivideot palkinnon luovutus

Hotelli Radisson Orlando Resort Celebration ***
2900 Parkway Blvd.
Kissimmee, FL 34747

Viihtyisä ja lapsiystävällinen resort - hotellimme, jossa on mukava uima-allasalue, sijaitsee lyhyen matkan päässä Disneyn puistoista. Hotellin palveluihin kuuluu ilmainen kuljetus huvipuistoon.

Hotellissa on 718 ilmastoitua huonetta. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi sekä taulutelevisio. Maksuton Internet-yhteys. Kylpyhuoneessa on suihku/amme-yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on tallelokerot.

Radisson Orlando tarjoaa myös kaksi ulkouima-allasta ja kaksi poreammetta sekä ulkotenniskentät. Hotellissa on ravintola, kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari.

Orlando_Radisson_Resort Celebration_sisä_400x300 Orlando_Radisson_Resort Celebration_400x300

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.