Irlanti Dublin-Galway ryhmämatka

Lähtekää ryhmänne kanssa mahtavalle matkalle Dubliniin ja Galwayhin! Matka tarjoaa tutustumista viikinkien perustamaan kaupunkiin, vierailua Guinness storehouse panimonäyttelyssä, ihastuttavia kartanoita, historialliset munkkiluostarin rauniot ja paljon muutakin!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Dublin-Galway ryhmämatka

Irlanti, Dublinin ja Galwayn matka ryhmille

Lähtekää ryhmänne kanssa mahtavalle matkalle Dubliniin ja Galwayhin! Matka tarjoaa tutustumista viikinkien perustamaan kaupunkiin, vierailua Guinness storehouse panimonäyttelyssä, ihastuttavia kartanoita, historialliset munkkiluostarin rauniot ja paljon muutakin!

Hintaesimerkkimme: 1005 € / hlö

 “Here’s Céad Míle Fáilte to friend and to rover
That’s a greeting that’s Irish as Irish can be
It means you are welcome
A thousand times over
Wherever you come from, Whosoever you be”

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus hyvätasoisissa turistiluokan hotelleissa aamiaisella (kevyt aamiainen lähtöaamuna)
* 3 ruokalajin illallinen hotelleissa joka ilta paitsi matkan viimeisenä iltana
* Irlantilainen Ilta matkan viimeisenä iltana
* Suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan, alkaen Dublinista
* Hyvätasoisen paikallisen bussin
* Matkaohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

1. pv
Lentokenttäkuljetus & Dublinin kaupunkikierros.
Matka alkaa Dublinin kaupunkikiertoajelulla, jonka aikana tutustutaan viikinkien perustaman Dublinin varhaisiin vaiheisiin sekä loisteliaaseen Yrjöjen aikaan, jonka aikana nykyinen Dublin sai perusilmeensä sekä uuden, modernin Irlannin pääkau-pungin uusiin rakennuksiin. Kierroksen aikana nähdään O’Connell Street pääkatu ja General Post Office postitalo, joka oli Irlannin itsenäi-syystaistelujen merkittävä näyttämö, Custom House ja Bank of Ireland rakennukset, Trinity College yliopisto, Yrjöjen aikaiset aukiot upeine kaupunkitaloineen, St. Patrick’s ja Christchurch katedraalit, sekä St. Stephen’s Green ja Phoenix Park puistot.

Kierroksen päätteeksi vieraillaan Guinness Storehouse panimonäyttelyssä.

Guinness on tummaa olutta, josta käytetään nimeä stout. Se on kuuluisa omaperäisestä, maltaisesta maustaan ja kermamaisen tasaisesta vaahdostaan. 200 vuotta sitten hyvin vaatimattomasti alkunsa saanut Guinnessin panimoalue käsittää nykyisin 26 hehtaaria ja sillä on oma veden ja sähkönsyöttö. Se on Euroopan suurin panimo ja olutta viedään yli 120 maahan. Guinness-oluen neljä pääraaka-ainetta ovat ohra, humala, hiiva ja vesi. Guinness Storehousessa vieraat pääsevät näkemään St. James’s Gatessa 200 vuotta jatkunutta oluenvalmistusta. Uusittu panimo on nyt seitsemässä kerroksessa. Itseopasteisella kierroksella on helppo perehtyä oluen kaikkiin valmistusvaiheisiin ja myöskin siihen miten tuotantomenetelmät ovat muuttuneet niistä ajoista jolloin Arthur Guinness vuonna 1759 osti sivukadun varrella toimineen panimon. Kierroksen lopuksi vieraat nousevat maistiaisbaariin seitsemänteen kerrokseen, josta näkee koko Dublinin yli.

Saapuminen hotelliin Dublinissa & huoneiden jako.

Illallinen hotellissa. Yöpyminen Dublinissa.

2. pv
Ohjelma: Dublin – Kilbeggan – Strokestown – Galway

Aamiainen hotellissa. Tämän päivän aikana matkataan Dublinista Irlannin keskimaan halki länsirannikolle ja Galwayn kaupunkiin.

Aamupäivällä vieraillaan Kilbeggan kylässä sijaitsevassa Locke’s Distillery viski-tislaamomuseossa, jossa aikoinaan toimi yksi Irlannin monista viskitislaamoista, joita maassa oli parhaimmillaan pari tuhatta. Teemme tislaamolla opastetun kierroksen, jonka aikana tutustumme irlantilaisen viskin perusominaisuuksiin ja viskintislauksen saloihin. Kierroksen jälkeen maistelemme Locken omaa viskia ennen matkan jatkumista.

Matkan aikana vieraillaan mielenkiintoisessa Roscommonin maakunnassa sijait-sevassa Strokestown Park House kartanossa, jonka rakennutti aatelisherra Thomas Mahon 1730-luvulla. Hänen jälkeläisensä asuttivat taloa 1979 vuoteen saakka, jolloin kartano ja sen tilat myytiin. Nykyisin Strokestown Park House on yksi parhaista esimerkeistä Irlannissa niin kutsuttujen “Isojen Talojen” elämästä. Erikoista on myös lasten leikkihuone, ja vanhat leikkikalut 200 vuoden ajalta. Samoihin tiloihin avattiin muutama vuosi sitten Irlannin 1800-luvun nälänhädästä kertova museo, Famine Museum, jonka presidentti Mary McAleese avasi.

Lounastauko Strokestown Park House kartanon ravintolassa (lounas omalla kustannuksella).

Saapuminen hotelliin.

Illallinen ja yöpyminen Galwayssa.

3. pv
Aamiainen hotellissa ja sen jälkeen lähtö kokopäivän retkelle Connemaran alueella. Aamupäivällä retki kulkee Galwayn lahden rantaa pitkin Spiddalin ja Invernin iirinkielisten kylien kautta kohti Maam Gross risteystä. Tämän jälkeen tie kiemurtelee Connemaran Twelve Bens vuoriston kautta kohti Leenanen lahtea, jossa pysähdytään ihailemaan maisemia.

Päivän ensimmäinen vierailu on Dan O’Haran vanhalla kotitilalla, jossa kuulemme elämästä vanhoissa kivitaloissa turvekattoineen, kuinka Irlantilaiset lämmittävät näitä taloja talvella, kuinka niissä on selvitty läpi kylmien talvien ja kuinka siellä laitetaan ruokaa perinteisin keinoin jne. Näemme myös kuinka turvetta, joka on yksi pää –energialähteistä Irlannissa käsitellään ja nautimme matkan hintaan kuuluvan kevyen lounaan ennen matkan jatkumista.

Talon isäntä Martin jakaa myös ”Poitin” –omatekoisen irlantilaisen alkoholijuoman salaisuuden ja historian kanssamme ennen matkamme jatkumista.

Seuraavaksi vierailemme Kylemore Abbeyssä jossa tutustutaan entiseen Kylemoren kartanoon, jossa vuosikymmenten ajan toimi benediktiiniläisnunnien pitämä sisäoppilaitos. Kylemoren kartanon rakensi aikoinaan varakas liikemies, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Kylemore järven rannalla sijaitsee myös pieni goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty irlantilaista kuuluisaa marmoria.

Päivän päätteeksi pysähdymme vielä Joyce –perheen lammasfarmilla jossa tutustumme lampaiden hoitoon ja kasvatukseen Irlannissa sekä näemme kuinka lammaskoirat työskentelevät vuoristossa farmarien apuna.

Saapuminen takaisin hotelliin, Illallinen hotellissa. Yöpyminen Galwayssa.

4. pv
Ohjelma: Galway – Clonmacnoise – Dublin

Aamiainen hotellissa. Tänään suuntaamme takaisin Irlannin itärannikolle ja Dubliniin. Matkan varrella pysähdymme vielä St. Ciaránin 500-luvulla rakennuttamassa Clonmacnoise –munkkiluostarin raunioilla joka sijaitsee Shannon-joen varrella Offalyn maakunnassa. Näemme katedraalin rauniot, seitsemän kirkkoa (900-1200-luvuilta), kaksi tornia, kolme korkeaa ristiveistosta ja Irlannin suurin kokoelma kristinuskonnollisia hautalaattoja. Vierailun jälkeen lounastamme vierailukeskuksen kahviossa (omalla kustannuksella) ennen matkan jatkumista Dubliniin.

Saapuminen Dubliniin. Iltapäivä vapaata aikaa viime hetken ostoksiin ennen Irlantilaista iltaa.

Illalla lähdemme yhdessä hotellista Irlantilaisen Illan viettoon perinteiseen Dublinilaiseen pubiin!

Illan ohjelmassa on elävää musiikkia ja irlantilaista tanssia. Illan ohjelmaan kuuluu myös kolmen ruokalajin illallinen.

Paluu hotelliin noin klo 23:00.

Yöpyminen Dublinissa.

5. pv
Lentokenttäkuljetus & paluulento

 

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Irlanti: tunnetaan hilpeistä Irlantilaisbaareistaan ja vehreästä luonnostaan.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Kesäaika -2
Tiedot sitoumuksetta.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.