Irlanti Dublin-Galway ryhmille

Irlannin matkat. Dublin-Galway ryhmille -matka tarjoaa tutustumista viikinkien perustamaan kaupunkiin ja ihastuttavia kartanoita sekä Guinnessin panimon.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Dublin-Galway ryhmille

Guinness ja Temple Bar

Lähtekää ryhmänne kanssa mahtavalle matkalle Dubliniin ja Galwayhin! Matka tarjoaa tutustumista viikinkien perustamaan kaupunkiin, vierailua Guinness storehouse panimonäyttelyssä, ihastuttavia kartanoita, historialliset munkkiluostarin rauniot ja paljon muutakin! Dublin-Galway ryhmille matkan räätälöimme toiveidenne mukaan.

 “Here’s Céad Míle Fáilte to friend and to rover
That’s a greeting that’s Irish as Irish can be
It means you are welcome
A thousand times over
Wherever you come from, Whosoever you be”

Dublin-Galway ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 995 € / hlö

1. pv
Lentokenttäkuljetus & Dublinin kaupunkikierros.
Matka alkaa Dublinin kaupunkikiertoajelulla, jonka aikana tutustutaan viikinkien perustaman Dublinin varhaisiin vaiheisiin sekä loisteliaaseen Yrjöjen aikaan, jonka aikana nykyinen Dublin sai perusilmeensä sekä uuden, modernin Irlannin pääkau-pungin uusiin rakennuksiin. Kierroksen aikana nähdään O’Connell Street pääkatu ja General Post Office postitalo, joka oli Irlannin itsenäi-syystaistelujen merkittävä näyttämö, Custom House ja Bank of Ireland rakennukset, Trinity College yliopisto, Yrjöjen aikaiset aukiot upeine kaupunkitaloineen, St. Patrick’s ja Christchurch katedraalit, sekä St. Stephen’s Green ja Phoenix Park puistot.

Kierroksen päätteeksi vieraillaan Guinness Storehouse panimonäyttelyssä.

Guinness on tummaa olutta, josta käytetään nimeä stout. Se on kuuluisa omaperäisestä, maltaisesta maustaan ja kermamaisen tasaisesta vaahdostaan. 200 vuotta sitten hyvin vaatimattomasti alkunsa saanut Guinnessin panimoalue käsittää nykyisin 26 hehtaaria ja sillä on oma veden ja sähkönsyöttö. Se on Euroopan suurin panimo ja olutta viedään yli 120 maahan. Guinness-oluen neljä pääraaka-ainetta ovat ohra, humala, hiiva ja vesi. Guinness Storehousessa vieraat pääsevät näkemään St. James’s Gatessa 200 vuotta jatkunutta oluenvalmistusta. Uusittu panimo on nyt seitsemässä kerroksessa. Itseopasteisella kierroksella on helppo perehtyä oluen kaikkiin valmistusvaiheisiin ja myöskin siihen miten tuotantomenetelmät ovat muuttuneet niistä ajoista jolloin Arthur Guinness vuonna 1759 osti sivukadun varrella toimineen panimon. Kierroksen lopuksi vieraat nousevat maistiaisbaariin seitsemänteen kerrokseen, josta näkee koko Dublinin yli.

Saapuminen hotelliin Dublinissa & huoneiden jako.

Illallinen hotellissa. Yöpyminen Dublinissa.

2. pv
Ohjelma: Dublin – Kilbeggan – Strokestown – Galway

Aamiainen hotellissa. Tämän päivän aikana matkataan Dublinista Irlannin keskimaan halki länsirannikolle ja Galwayn kaupunkiin.

Aamupäivällä vieraillaan Kilbeggan kylässä sijaitsevassa Locke’s Distillery viski-tislaamomuseossa, jossa aikoinaan toimi yksi Irlannin monista viskitislaamoista, joita maassa oli parhaimmillaan pari tuhatta. Teemme tislaamolla opastetun kierroksen, jonka aikana tutustumme irlantilaisen viskin perusominaisuuksiin ja viskintislauksen saloihin. Kierroksen jälkeen maistelemme Locken omaa viskia ennen matkan jatkumista.

Matkan aikana vieraillaan mielenkiintoisessa Roscommonin maakunnassa sijait-sevassa Strokestown Park House kartanossa, jonka rakennutti aatelisherra Thomas Mahon 1730-luvulla. Hänen jälkeläisensä asuttivat taloa 1979 vuoteen saakka, jolloin kartano ja sen tilat myytiin. Nykyisin Strokestown Park House on yksi parhaista esimerkeistä Irlannissa niin kutsuttujen “Isojen Talojen” elämästä. Erikoista on myös lasten leikkihuone, ja vanhat leikkikalut 200 vuoden ajalta. Samoihin tiloihin avattiin muutama vuosi sitten Irlannin 1800-luvun nälänhädästä kertova museo, Famine Museum, jonka presidentti Mary McAleese avasi.

Lounastauko Strokestown Park House kartanon ravintolassa (lounas omalla kustannuksella).

Saapuminen hotelliin.

Illallinen ja yöpyminen Galwayssa.

3. pv
Aamiainen hotellissa ja sen jälkeen lähtö kokopäivän retkelle Connemaran alueella. Aamupäivällä retki kulkee Galwayn lahden rantaa pitkin Spiddalin ja Invernin iirinkielisten kylien kautta kohti Maam Gross risteystä. Tämän jälkeen tie kiemurtelee Connemaran Twelve Bens vuoriston kautta kohti Leenanen lahtea, jossa pysähdytään ihailemaan maisemia.

Päivän ensimmäinen vierailu on Dan O’Haran vanhalla kotitilalla, jossa kuulemme elämästä vanhoissa kivitaloissa turvekattoineen, kuinka Irlantilaiset lämmittävät näitä taloja talvella, kuinka niissä on selvitty läpi kylmien talvien ja kuinka siellä laitetaan ruokaa perinteisin keinoin jne. Näemme myös kuinka turvetta, joka on yksi pää –energialähteistä Irlannissa käsitellään ja nautimme matkan hintaan kuuluvan kevyen lounaan ennen matkan jatkumista.

Talon isäntä Martin jakaa myös ”Poitin” –omatekoisen irlantilaisen alkoholijuoman salaisuuden ja historian kanssamme ennen matkamme jatkumista.

Seuraavaksi vierailemme Kylemore Abbeyssä jossa tutustutaan entiseen Kylemoren kartanoon, jossa vuosikymmenten ajan toimi benediktiiniläisnunnien pitämä sisäoppilaitos. Kylemoren kartanon rakensi aikoinaan varakas liikemies, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Kylemore järven rannalla sijaitsee myös pieni goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty irlantilaista kuuluisaa marmoria.

Päivän päätteeksi pysähdymme vielä Joyce –perheen lammasfarmilla jossa tutustumme lampaiden hoitoon ja kasvatukseen Irlannissa sekä näemme kuinka lammaskoirat työskentelevät vuoristossa farmarien apuna.

Saapuminen takaisin hotelliin, Illallinen hotellissa. Yöpyminen Galwayssa.

4. pv
Ohjelma: Galway – Clonmacnoise – Dublin

Aamiainen hotellissa. Tänään suuntaamme takaisin Irlannin itärannikolle ja Dubliniin. Matkan varrella pysähdymme vielä St. Ciaránin 500-luvulla rakennuttamassa Clonmacnoise –munkkiluostarin raunioilla joka sijaitsee Shannon-joen varrella Offalyn maakunnassa. Näemme katedraalin rauniot, seitsemän kirkkoa (900-1200-luvuilta), kaksi tornia, kolme korkeaa ristiveistosta ja Irlannin suurin kokoelma kristinuskonnollisia hautalaattoja. Vierailun jälkeen lounastamme vierailukeskuksen kahviossa (omalla kustannuksella) ennen matkan jatkumista Dubliniin.

Saapuminen Dubliniin. Iltapäivä vapaata aikaa viime hetken ostoksiin ennen Irlantilaista iltaa.

Illalla lähdemme yhdessä hotellista Irlantilaisen Illan viettoon perinteiseen Dublinilaiseen pubiin!

Illan ohjelmassa on elävää musiikkia ja irlantilaista tanssia. Illan ohjelmaan kuuluu myös kolmen ruokalajin illallinen.

Paluu hotelliin noin klo 23:00.
Yöpyminen Dublinissa.

5. pv
Lentokenttäkuljetus & paluulento

 


Irlanti Dublin tekemistä ja käyntikohteita

Retkiehdotelmia Dublinissa

National Gallery of Ireland
Irlannin kansallistaidemuseo sijaitsee Dublinin keskustassa monen muun nähtävyyden vieressä. Sisäänpääsy on ilmainen eli kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa 1200-1900-luvuilta peräisin olevaan taiteeseen. Museossa on noin 15000 näyttelyesinettä. Irlantilaisten taiteilijoiden lisäksi museosta löytyy muun muassa Carvaggiota, Picassoa ja Vermeeriä.

Dublinia & Viking World
Pyhän Michaelin kukkulalla sijaitseva museo esittelee keskiaikaista Dublinia  800-1100-luvuilta. Tämä nähtävyys tarjoaa hupia ja hyötyä koko perheelle. Kaiken lisäksi museon yhteydessä oleva torni tarjoaa mahdollisuuden katsoa Dublinia uudesta kuvakulmasta.

Wicklow-vuorten kansallispuisto
Kansallispuisto sijaitsee itärannikolla Dublinin eteläpuolella, kansallispuistoon kuuluu osa Wicklow-vuorista jotka kulkevat koko Wicklow:n kreivikunnan poikki. Vuorten rinteillä virtaa jokia ja puroja, alue on suosittua retkeilyaluetta. Kansallispuistossa sijaitsee Glendaloughin laakso josta löytyy Kevinin luostarin rauniot.

Guinness Storehouse
Guinness Storehouse on Guinness oluesta kertova museo ja näyttely joka sijaitsee Dublinissa. Täällä pääset kuuntelemaan Guinnessin historiasta ja jopa maistamaan olutta tehtaan koemaistolaboratoriossa. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee Gravity Bar, josta on 360 asteen näkymä yli Dublinin.

Temple Bar
Tunnetuin pubialue ja yöelämän keskus on Temple Bar, joka sijaitsee aivan Liffey-joen etelärannalla. Alueella on monia pubeja ja ravintoloita. Kaupunginosan mukaan nimensä saanut The Temple Bar on matkailijoiden suosiossa.

Old Jameson Distillery
Tutustu irlantilaisen viskin valmistamisen saloihin Old Jameson Distilleryssä. – ‘Barrelman Feast’ – Irlantilainen ilta Jamesonin viskitislaamossa lauantaisin.

National Leprechaun Museum
Sukella irlantilaisten menninkäisten ja kansantarujen sekaan maailman ensimmäisessä menninkäismuseossa! Museon halki kulkiessasi opit enemmän näistä Irlantia kansoittavista pikkuisista hahmoista ja monista kelttiläiseen mytologiaan kuuluvista legendoista.

Dublinin linna
Dublin Castlea voi pitää yli 700 vuotta kestäneen brittiläisen herruuden symbolina Irlannissa. Linnan alueeseen kuuluu epätasainen pihamaa ja useita torneja. Dublinin linnaa käytetään nykyisin pääasiassa Irlannin ja EU:n hallituksen kokouspaikkana.

Pyhän Patrikin Katedraali
1100-luvun lopulla rakennettu St. Patrick’s Cathedral on Irlannin merkittävin ja suurin kirkkorakennus. Rakennuksen tiloissa toimii myös kirkkomuseo. Katedraalissa esiintyvän heraldisiin keskiaikaisiin asusteisiin pukeutuneen kuoron esitys on taianomainen kokemus.

Merry Ploughboy Pub show ja illallinen
Koe aito irlantilainen ilta iloisen irlantilaismusiikin tahdissa. Nauti maukkaasta irlantilaisesta kolmen ruokalajin ateriasta ja koe loistava esitys, jossa on vauhdikasta perinteistä tanssia ja kansanmusiikkia.

Dublin Hop on, Hop off bus
Dublinin kaupunkiertoajelu. Lippu on voimassa 48 tuntia, bussi pysähtyy kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kohdalla

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Irlanti: Vihreänä saarena tunnettu maa kutsuu tutustumaan paikallisten letkeään elämäntyyliin sekä jylhiin maisemiin, pubi-iltoihin ja vilkkaisiin kaupunkeihin.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: Iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus hyvätasoisissa turistiluokan hotelleissa aamiaisella (kevyt aamiainen lähtöaamuna)
* 3 ruokalajin illallinen hotelleissa joka ilta paitsi matkan viimeisenä iltana
* Irlantilainen Ilta matkan viimeisenä iltana
* Suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan, alkaen Dublinista
* Hyvätasoisen paikallisen bussin
* Matkaohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.