Irlanti Dublin Riverdance ryhmämatka

vierailemme kuuluisassa Guinness Storehouse panimonäyttelyssä. Guinness Storehouse sijaitsee St.Jamesin sillan panimon sydämessä, joka on ollut kotina tummalle oluelle jo vuodesta 1759. Guinness Storehouse on Irlannin suosituin vierailukohde.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Dublin Riverdance ryhmämatka

Musiikin, tanssin ja ystävällisten Irlantilaisten Kaupunki kutsuu ryhmäsi upeaan Riverdance esitykseen.

Vierailu Dubliniin ei ole täydellinen ilman,  Riverdance kokemusta. Täällä saat kokea Riverdancen energiaa aivan niiden kotikapungissa, josta kaikki alkoi.

Riverdance palaa kotiin historialliseen Gaiety-teatteriin aivan Dublinin kaupungin sydämeen kesäkaudella 2019. Varaa liput ajoissa, jotta pääset näkemään tämän legendaarisen esityksen.

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1059 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1265 € / hlö

Räätälöimme ryhmämatkat toiveidenne mukaan!

1. pv

Saapuminen Dubliniin ja Dublinin kaupunkikierros sisältäen vierailun Guinness Storehouse.

Saapuminen Dubliniin jossa opas tapaa ryhmän lentokentällä. Kuljetus keskustaan, jossa vierailemme kuuluisassa Guinness Storehouse panimonäyttelyssä. Guinness Storehouse sijaitsee St.Jamesin sillan panimon sydämessä, joka on ollut kotina tummalle oluelle jo vuodesta 1759. Guinness Storehouse on Irlannin suosituin vierailukohde. Massiivinen seitsemän-kerroksinen rakennus on uudelleen muokattu ison Guinnessin tuopin muotoiseksi. Vierailu opettaa sinulle kaikein mitä haluat tietää tästä maailmankuulusta oluesta, aina siitä miten itse olutta valmistetaan sen tynnyreiden valmistukseen saakka.

Vierailun jälkeen kiertoajelumme jatkuu.

Kaupunkina, joka kaappaa mielikuvituksesi, Dublinissa on se kaikki! Dublinin kaupunkikierroksen aikana opit Dublinen ja Irlannin värikkäästä historiasta kuten myös modernista nykypäivän elämästä kaupungissa. Näet Dublinen pääkadun, O´Connell streetin ja General Post officen, joka on ollut yksi tärkeimmistä maamerkeistä Irlannin vaikeuksien aikana, kun Irlanti taisteli itsenäisyytensä eteen. Trinity College on vanhin yliopisto Irlannissa ja se sijaitsee lähellä St.Stephens Green-puistoa. St.Patrickin katedraali ja Christchurchin katedraali ovat henkeäsalpaavia etkä tietenkään halua missata kuuluisaa Temple Barin aluetta täynnä pubeja, kauppoja ja ravintoloita. Dublinin tunnetuimmat yrjönaikaiset rakennukset kauniiden ovien kera varmistavat sen, että rakastut vanhaan Dubliniin!

Kaupunkikierroksen jälkeen saavumme keskustaan- hotelliin jossa check in.

Tervetuloillallinen hotellissa.

2. pv

Irish Céili + Pubi lounas + vapaa iltapäivä + irlantilaiset kotipirskeet

Aamiaisen jälkeen menemme paikalliseen irlantilaiseen pubiin ja otamme osaa todella hauskaan ja ainutkertaiseen tapahtumaan: Irlantilaiseen ceili tanssiin! Tämä on fantastinen tapahtuma täysin autenttisen irlantilaisen tanssin ja musiikin kera.

Opimme yksinkertaisia irlantilaisia tansseja ja askelia ammattilaisten tanssijoiden ja soittajien kanssa, joilla riittää kärsivällisyyttä kaikille tanssin opettelijoille ja helpot irkkutanssin alkeet tekevät tästä hauskaa kaikille! Tapahtuma ei vaadi mitään aikaisempaa tanssikokemusta ja normaali yleiskunto riittää, kyseessä on silkkaa harmitonta hauskanpitoa.

Irlantilaisen tanssin jälkeen nautimme perinteistä pubilounasta ja iltapäivällä on vapaa-aikaa shoppailuun ja Dublinin omatoimiseen tutustumiseen.

Tänä iltana nautimme unohtumattomasta illallisesta, Irlantilaiset kotipirskeet on täysin uniikkia Dublinissa. Illasta vastaavat perinteiset musiikinsoittajat ja tanssijat kotoisassa ympäristössä. Irlantilaiset juhlat pitävät sisällään kolmen ruokalajin illallisen, livenä perinteistä musiikkia, humoristinen esittely irlantilaiseen musiikkiin ja kirjailijoihin, viihdyttäviä tarinoita Dublinista ja sen uniikeista hahmoista, irlantilaisen laulun oppiminen, irlantilaisen tanssin yritystä, laulua mukana, ja esityksiä joihin vieraat kannustetaan mukaan. Kotipirskeet perustuvat vanhaan irlantilaiseen tapaan jolloin ihmisillä ei ollut aina varaa käydä pubeissa ja oli myös aika jolloin englantilaiset sotilaat kielsivät irlantilaisilta kaiken hauskan pidon; uppiniskaiset irlantilaiset alkoivat silloin järjestää mukavia pirskeitä kodeissaan ystävilleen ja tuttavilleen ja tätä vanhaa tapaa kunnioitamme tänä iltana irlantilaisten isäntien seurassa.

Illallisen ja irlantilaisten juhlien jälkeen palaamme takaisin hotellille.

3. pv

Vapaapäivä Dublinissa, tai lisämaksullinen vaihtoehtoinen kokopäiväretki maaseudulle, Wicklowiin + illalla Riverdance- esitys kaikille

Aamiaisen jälkeen jätämme Dublinin kaupungin pölinät taaksemme ja ajamme etelään, kohti Wicklown maakuntaa joka tunnetaan myös Irlannin puutarhana. Läpi kauniiden maisemien ajamme kohti Wicklown ”Sugarloaf” vuoria.

Ensimmäinen vierailumme kohde on vanha vankila; Wicklowin vankilan rakennus sai alkunsa vuonna 1702 ja sen valmistumiseen meni muutama vuosi. Wicklowin vankila remontoitiin seuraavan kerran 1843. Vuonna 1877 vankila sulki ovensa. Sen jälkeen Britannian armeijaan kuuluva Cheshiren rykmentti miehitti sen.

Vankila sulki ovensa jälleen vuonna 1924. Tässä vankilassa voit vielä aistia vankien erittäin raa’an elämän.

Vaeltele ympäri sellejä ja tyrmiä ja katso uniikkia yhdistelmää näyttelijöitä, audio visuaalista materiaalia, interaktiivisia näyttöjä ja jälleenrakennuksen henkiin herättämää rikollisuutta, julmuutta ja kurjuutta.

Iltapäivällä nautimme vähän kevyemmästä kulttuuri tarjonnasta, vierailemme Powerscourtin puutarhassa Enniskerryn kylässä. Powerscourt on yksi Euroopan hienoimmista aarteista ja Irlannin kuuluisin puutarha. Puutarha sijaitsee Wicklow vuorien kupeessa noin 20 kilometriä Dublinin keskustasta.

Powerscourt Garden on 45 eekkeriä sekoitus muodollista puutarhaa, terasseja, patsaita ja koristeellisa järviä yhdessä salaisten onkaloiden, sokkeloisten kävelyreittien, aidattujen puutarhojen ja 200 eri puu-ja pensasvalikoimansa kanssa.

Saavumme takaisin Dubliniin ja hotelliin noin klo 17:00 ja retkeläisillä on myös hieman aikaa rentoutua ja nauttia vaikka hotellilla pientä purtavaa ennen matkan kohokohtaa, Riverdance esitystä! Tapaamme hotellin aulsassa klo 18.30. Riverdance kiertää ympäri maailmaa jatkuvasti mutta irlantilaiset sanovat että esitys on aina parhaimmillaan kotiareenallaan; sanotaan että Riverdance has come home!

Esityksen jälkeen paluu hotelliin oppaan kanssa, halukkaat voivat jäädä kaupungille pubeilemaan ja heillä on omatoiminen paluu hotelliin.

4. pv

Vapaapäivä + musiikkipubi-kierros ja yhteinen illallinen

Matkan viimeinen päivä on vapaata aikaa omatoimiselle Dubliniin tutustumiselle. Aamiaisen jälkeen opastu tulee päivystämään tunniksi sovittuna aikana hotellin aulaan ja antaa vielä viime hetken vinkkejä kuinka viimeinen päivä Dublinissa kannattaa käyttää; tämän päivystystunnin päätteeksi hän tekee vielä pienen kävelykierroksen halukkaiden kanssa joka päättyy ostoskatujen läheisyyteen.

Iltapäivällä tapaamme klo 16.00 hotellin aulassa ja suuntaamme Dublinin pubeihin kahden perinteisen irlantilaisen musikantin seurassa. Musiikki pubikierros sisältää vierailun kahteen pubiin ja me kuulemme irlantilaisen perinteisen musiikin historiasta, muusikot laulavat lauluja ja saamme nauttia noin kahden tunnin hauskanpidosta ja musiikista. (kaikki juomat pubeissa omalla kustannuksella)

Pubikierroksen jälkeen on aika syödä illallista yhdessä Frankies ravintolassa Temple Bar alueen sydämessä eli illallisen jälkeen halukkaiden on helppo vielä pistäytyä nauttimassa viime hetken pubitunnelmista ennen seuraavan aamun aikaista kotiinlähtöä.

5. pv 

Aikainen, kevyt aamiainen hotellissa ja lentokenttäkuljetus oppaan kanssa. Lento takaisin Suomeen.

Irlanti Dublin Albany House Hotel

Albany House sijaitsee Dublinin keskustassa lähellä St Stephens Greeniä, Grafton Streetiä ja Trinity Collegea. Täällä olet lähellä useimpia Dublinin museoista, gallerioista, teattereista, ravintoloista ja pubeista.

Lue lisää

Irlanti: Vihreänä saarena tunnettu maa kutsuu tutustumaan paikallisten letkeään elämäntyyliin sekä jylhiin maisemiin, pubi-iltoihin ja vilkkaisiin kaupunkeihin.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: Iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Finnairin lennot Helsinki-Dublin-Helsinki turistiluokassa
* Majoituksen 4* keskusta hotellissa
* Irlantilainen aamiainen päivittäin (kevyt aamiainen lähtöaamuna)
* Tervetuloillallinen hotellissa
* Sis.pääsy Guinness Storehouse ja tuopillinen Guinness-olutta
* Irish Céili- irkkutanssin alkeet
* Pubilounas matkan toisena päivänä irkkutanssin alkeiden jälkeen
* Irlantilaiset kotipirskeet ”Irish House Party” sis.3 ruokalajin illallisen
* Lippu Riverdance-esitykseen
* Musiikkipubikierros (juomat pubeissa omalla kustannuksella)
* Illallinen Frankies ravintolassa
* Suomalainen opas mukana koko matkan ajan
* Hyvätasoisen paikallisen bussifirman palvelut ohjelman mukaan

Hinta edellyttää minimi 20 henkilön ryhmää.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Keskitä
Liikennetiedot
Pyöräillen
Siirto
Hae ajo-ohjeet