Eckerö Line ryhmille

Tule nauttimaan shoppailusta, kotimaisesta viihteestä ja hyvästä ruoasta m/s Finlandialla. Tallinnassa perillä aikaa maissa jopa seitsemän tuntia. Perillä voit nauttia oopperasta, kylpylöistä ja Tallinnan upeista edullisista ostosmahdollisuuksista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Eckerö Line ryhmille

Tallinna kutsuu  m/s Finlandialla

Tule nauttimaan shoppailusta, kotimaisesta viihteestä ja hyvästä ruoasta m/s Finlandialla. Tallinnassa perillä aikaa maissa jopa seitsemän tuntia. Perillä voit nauttia oopperasta, kylpylöistä ja Tallinnan upeista edullisista ostosmahdollisuuksista.

Päivä Tallinnassa -risteily tai kokous laivalla -risteily

Aikaa Tallinnassa reilut 7 tuntia! Suosittu risteily tarjoaa enemmän aikaa maissa kokouksiin, retkille ja viihtymiseen. Laivamatkalla alkanutta kokousta voi jatkaa keskustan kokoushotelleissa tai valita mielenkiintoisen retken laajasta tarjonnastamme. Ja mikä parasta, risteilyltä ehtii illaksi kotiin.

Päivä Tallinnassa risteily sopii myös hyvin virkistysmatkoihin ilman virallista kokousohjelmaa. Tärkeintä on yhdessä oleminen ja mukava tekeminen. Yhdistä risteilyyn retki tai vauhdikas aktiviteetti kuten keilailu tai kartingajelua.

Virkistysmatka Päivä Tallinnassa -risteilyllä alk. 49 €/hlö
Tutustu Tallinnan keskiaikaiseen Vanhaankaupunkiin tai vietä rento risteilypäivä trendikkään Telliskiven alueella. Nauti shoppailusta, kotimaisesta viihteestä ja herkullisesta ruoasta m/s Finlandialla. Päiväristeilylähdöt joka aamu Helsingistä. Paluu illalla samana päivänä. Maissaoloaikaa peräti 7 tuntia.

Kokouspaketti Päivä Tallinnassa -risteilyllä alk. 59 €/hlö
Kokouspaketti sisältää laivaliput ja reilusti aikaa Tallinnassa, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä.

Kokousristeilyesimerkki

07.30.
Kokoontuminen Helsingin Länsiterminaalissa ja siirtyminen laivaan. Vaihtoehtoina runsas Meriaamiainen buffetravintolassa tai Lounge-aamiainen Kokouskeskuksessa. Kokouskeskuksen aulasta noudettava Lounge-aamiainen sisältää pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä kahvia/teetä ja juomia. Näin kokous voi heti alkaa viereisessä kokoustilassa.
09.00. M/s Finlandia lähtee Tallinnaan, kokous alkaa kokoustilassa
11.15. M/s Finlandia saapuu Tallinnaan. Kokouksen jatkuessa maissa siirtyminen kokoushotelliin. Kokouksen jälkeen mahdollisuus vielä opastetulle retkelle tai kaupunkikierrokselle. Suosittelemme retkivalikoimastamme mm. vierailua Lennusadam-merimuseossa tai KGB-museossa. Iltapäivällä vapaata aikaa Tallinnassa ohjelman puitteissa.
18.00. Laivaan pääsy Tallinnassa alkaa, kokous voi jatkua laivalla. Herkullinen seisova pöytä on tarjolla klo 18.30 alkaen.
18.30. M/s Finlandia lähtee Helsinkiin. Aikaa edullisten ostoksien tekoon sekä laivan viihdetarjonnasta nauttimiseen. Laivalla on tarjolla elävää musiikkia joka päivä. Loppuviikosta meno kiihtyy, kun torstaisin ja perjantaisin Telakka-viihdepubissa kotimaiset pop- ja rockartistit esiintyvät trubaduurikeikoilla. Lauantaisin menoa vauhdittaa bilebändi tai -duo Nosturi-ravintolassa.
21.00. M/s Finlandia saapuu Helsinkiin

Tallinna

Matkaohjelmaehdotuksia

Kiinnostaisiko ryhmäänne marsipaanin teko ja maalaus Kalevin suklaapuodissa vai kaipaatteko vauhdikasta ohjelmaa karting-autojen ratissa? Upea historiallinen kartanokierros Lahemaalla tai viinikoulu kokeneen sommelierin johdolla? Ryhmämyyntimme tarjoaa teille laajan valikoiman erilaisia ohjelmavaihtoehtoja Tallinnassa ja muualla Virossa. Tutustu ohjelmiin ja ota yhteyttä!

Perinteinen kaupunkinkierros

Yhdistetyllä bussi– ja kävelykierroksella kokee kattavan läpileikkauksen Tallinnasta mm. monien tarinoiden avulla. Tunnin kiertoajelun jälkeen kävellään Vanhassakaupungissa oppaan johdolla.


Kadriorgin palatsi

Pietari I:n vuonna 1718 rakennuttamaa palatsia ja sen puistoa pidetään pohjolan barokkiarkkitehtuurin mestarinäytteenä. Vuonna 2012 restauroidussa palatsissa toimii ulkomaisen taiteen museo. Museossa on kahvila ja myymälä. Kesäisin vierailijoille avoinna oleva palatsin puisto on entisöity 1700-luvun tyyliin.


Taidemuseo Kumu

Kumu Art Museum sisältää laajan valikoiman virolaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema museorakennus Kadriorgin puistossa on jo itsessään vaikuttava nähtävyys.


Merikeskus Lennusadam (Lentosatama)

Merikeskus on Tallinnan suosikkinähtävyys! Tsaarin aikaisiin vesitasolentokonehangaareihin rakennettu kokonaisuus yllättää monimuotoisuudellaan. Museossa liikutaan kolmella tasolla: meren pohjassa, veden pinnalla ja ilmassa. Museon vetonauloja ovat mm. 1930-luvun sukellusvene Lembit sekä höyryjäänmurtaja Suur Töll. Museossa pääsee kokeilemaan sukellusveneen ja lentokoneen ohjaamista simulaattoreissa.


Saku oluttehdas

Suositulla Saku-oluttehdasretkellä tutustutaan Viron vanhimpaan panimoon, joka on perustettu 1820-luvulla Harjumaan Saku-joen varrelle. Kierroksen päätteeksi maistellaan Saku-tuotteita, kuten oluita ja virvoitusjuomia.


Nigulisten kirkko ja museo

1200-luvin alkupuolella rakennettu Nigulisten kirkko on Viron kauneimpia myöhäisgootilaisia rakennuksia. Pysyvässä näyttelyssä Pohjois-Euroopan paras uskonnollisen taiteen kokoelma 1400-luvulta.


Bastionin käytävät

Vanhassakaupungissa Toompean kukkulan alla risteilee 1600-luvulla rakennettuja salaperäisiä maanalaisia käytäviä. Käytävillä on nähty kummituskin, joka pelästytti kaksi työmiestä niin, etteivät he enää palanneet töihin.


Kalev suklaapuoti

Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalev suklaapuodissa on mahdollisuus kääriä hihat, pukea essu päälle ja osallistua itse marsipaanin tekoon ja maalaukseen tai suklaan valmistuskurssille.


Kuulsaal keilahalli

Kuulsaal Tallinnan keskustassa on mainio paikka järjestää työpaikan virkistyspäivä tai lähteä viettämään mukavia hetkiä ystäväporukalla. Hallista voi vuokrata pelkät radat tai tilata paketin, joka sisältää ratavuokran lisäksi pientä syötävää.


Kartanokierros Lahemaalla

Tämä retki vie Lahemaan upealle historialliselle kartanokierrokselle. Tallinnasta itään suuntautuvalla
retkellä vieraillaan kolmessa kauniissa kartanossa.


Nõmmen seikkailupuisto

Seikkailupuisto herättää leikkimielisyyden. Koet onnistumisen iloa jännittävällä puiden latvassa kiipeilyllä, köysissä riippumisella ja verkkoihin hyppäämisellä liikkuessasi puissa tasanteelta toiselle.


Viinikoulu Sokos Hotel Viru

Viinikoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää makuaisteja sekä viettää mielenkiintoinen ja antoisa tunti viinimaailmassa kokeneen ja tunnustetun sommelierin johdolla.


Triobet Kartingkeskus

Järjestä Grand Prix ryhmällesi! Triobet Kartingkeskus on ympärivuotisesti elämyksiä tarjoava moderni sisäkartingkeskus vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta.


Viron maut

Lähiruoka ja virolaiset ruokaperinteet puhuttavat Virossakin.
Viron maut – retkellä kuulet, miten eri maiden ruokakulttuurit ovat vaikuttaneet virolaiseen ruokaperinteeseen.


KGB-museo

Sokos Hotel Viru on avannut kaksi Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin, KGB:n, salaista valvontahuonetta KGB-museoksi. Hotellin 23. kerroksesta agentit vakoilivat ihmisiä ja salakuuntelivat hotelliasukkaita.


TV-torni

Tallinnan maamerkki, 300 m korkea TV-torni Piritan sataman läheisyydessä on jälleen avattu yleisölle. Koe huikeat näkymät 170 metrin korkeudesta näköalatasanteelta.

Tervetuloa uudistuneelle m/s Finlandialle

Haluamme, että astuessasi m/s Finlandialle tunnet itsesi tervetulleeksi ja viihdyt seurassamme. Jotta matkustaminen olisi entistäkin elämyksellisempää, kannelle 8 saamme uuden viihtyisän Bar Pajan. Uudesta ja entistä laajemmasta Market & Parfymerista saat kaikki tuliaisostokset samalla kertaa, ja ammattitaitoinen suomalainen henkilökuntamme antaa mielellään ostosvinkkejä.

M/s Finlandialta tulee myös olemaan lyhin kävelymatka terminaalista laivaan sekä Helsingissä että Tallinnassa, kun Tallinnan satamaan valmistuu uusi maihinnoususilta. Myös uusi autoramppi nopeuttaa automatkustajien ajoa pois laivasta. Kaksi lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta tuovat monia mahdollisuuksia matkoihin, ja iltapäivälähdöt helpottavat matkantekoa, kun saapuu Uudenmaan ulkopuolelta.

Tule kokemaan  uusi Kokouskeskus & Lounge sekä pientuottajien herkkuja tarjoava Pop Up –shop. Hyppää siis laivaan ja lähde kokemaan uudistunut merimatka Helsingistä Tallinnaan suomalaisella m/s Finlandialla.

Uusi Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat sekä kokousmatkustajille että risteileville ryhmille. Helmikuun alusta alkaen kokoustilat siirtyvät aivan omaan osastoonsa, jossa on oma sisäänkäynti, oma rauha ja omat tilat. Luonnollisesti kaikki laivan normaalit palvelut – ostokset, viihde ja ruokailu – löytyvät aivan kulman takaa.

Kokoushuoneet sopivat tietenkin perinteiseen konferenssikäyttöön, mutta myös juhliin, tuote-esittelyihin tai vaikka minimessuille. Kokouskeskuksessa löytyy tilat 8–110 henkilölle. Huoneita on viisi erikokoista ja niitä on helppo muokata ja yhdistellä tarpeen mukaan.

Kokoushuoneiden lisäksi keskuksessa on myös Lounge, jossa rauhallista matkantekoa kaipaava voi matkustaa esimerkiksi töitä tehden. Kokouskeskuksen aulasta löytyy kahvia ja pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Isompaan nälkään suosittelemme laivan herkullista buffetia. Matkaohjelmasta riippuen voi valita ateriat Buffet Eckerössä, Kokouskeskuksen Lounge-tarjoilut tai molemmat.

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.