Skotlanti Edinburgh Tattoo ryhmämatka

Edinburgh Military Tattoo on kokonaisuudessaan huikea kokemus. Edinburgin linna on kertakaikkiaan upea juhlavalaistuksessaan. Soittokunnat ja rytmikäs musiikki sekä esiintyjät esittävät illan aikana mahtavia spektaakkeleita. Loppuhuipennuksen kruunaa tietysti räiskyvä ilotulitus.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Skotlanti Edinburgh Tattoo ryhmämatka

Edinburgh Tattoo ryhmille

Edinburgh Military Tattoota vietetään Edinburghissa ajalla 4-26.8.2017. Tattoo on kokonaisuudessaan huikea kokemus.  Edinburgin linna on kertakaikkiaan upea juhlavalaistuksessaan. Soittokunnat ja rytmikäs musiikki sekä esiintyjät esittävät illan aikana mahtavia spektaakkeleita. Loppuhuipennuksen kruunaa tietysti räiskyvä ilotulitus. Tattoon jälkeen voi istua vielä rytmisissä tunnelmissa iltaa hotellin pubissa.

Royal Edinburgh Military Tattoo on Skotlannin suurin, bestseller-spektaakkeli. Koe yksi maailman upeimmista ja näyttävimmistä tapahtumista.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1145€ / hlö

Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus kahden hengen huoneissa aamiaisella
* Englanninkielinen opas kaupunkikierroksella ja Sconen Palatsi & viskitislaamo retkellä
* Ohjelmassa mainitut vierailukohteet ja sisäänpääsymaksut
* Tattoo-liput

Hinta edellyttää minimi 20 henkilöä.
Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Matkaohjelma alustavasti

1 pv
Kokoontuminen Helsinki-.Vantaan lentoasemalla vähintään 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Lento Helsinki – Edinburgh.
Edinburghissa on bussi vastassa ryhmää heti koneen saavuttua. Lentokentältä kuljetus hotellille.
Majoittuminen hotelliin ja ilta on vapaa.

 

2 pv
Aamiaisen jälkeen bussi ja opas odottavat meitä hotellilla. Lähdemme puolenpäivän Edinburghin kaupunkikierrokselle. Edinburghin panoraamisen kaupunkikierroksen aikana näemme kaikki suurimmat nähtävyydet ja maamerkit bussista käsin suomenkielisen oppaan johdolla.

Military Tattoo show (21.00)
Puitteet tattoolle ovat todella mahtavat: Edinburghin linna on ollut tattoon näyttämönä alusta asti ja se tuo tapahtumalle erityistä arvokkuutta.
Edinburghin linna jo sinänsä  vuoren päällä on upea nähtävyys iltavalaistuksessaan. Linnaa on käytetty myös Harry Potter -elokuvien näyttämönä. Aloitusfanfaarit saavat sydämet sykkimään sotilasmusiikin tahtiin ja säkkipillit ja rummut täyttävät linnan mahtipontisen voimakkaalla marssimusiikilla.

3 pv
Aamiaisen nautittuamme opas ja bussi odottavat meitä taas hotellilla.  Lähdemme kokopäiväretkelle Sconen Palatsiin ja viskitislaamoon. Edinburghista suuntaamme matkan yli Forth Road sillan Perthshireen jossa käymme Glenturret viskitislaamossa, joka on vanhin mallasviskitislaamo Skotlannissa. Opastettu kierros tislaamossa antaa hyvän kuvan siitä miten monta prosessia tapahtuu ennenkuin viski on juomakelpoista ja lopussa saamme maistaa valmista tuotetta. Matka jatkuu Sconen linnaan joka oli muinaisten skottikuninkaiden kruunauspaikka ja Mansfieldin Kreivin koti.

Scone Palace on Perthin kaupungin pohjoispuolella sijaitseva vanha linna, jonka rakennutti Mansfieldin jaarli, punaisesta hiekkakivestä 1808. Linna on klassinen esimerkki myöhäisen 1700-luvun goottilaisesta rakennustyylistä. Se on yhä Mansfiedlin jaarlien kotilinna ja yksi alueen vierailluimmista kohteista. 1500 vuotta sitten alue oli piktikuningaskunnan keskus ja kelttiläisen muinaiskirkon keskus. Vuosisatojen aikana linna on ollut skotlantilaisen parlamentin istuntopaikka sekä skottikuninkaiden kruunajaispaikka. 

Old Servants’ Hall – kahvila on avoinna koko päivän ja tarjoilee kotitekoisia leivonnaisia, voileipiä ja pasteijoita. Linnan ravintola on auki lounasaikaan heinä- ja elokuussa. Matkamuistomyymälä.

4 pv
Aamiainen hotellilla.
Vapaata aikaa omille tutkimusretkille.
Kuljetus lentokentälle ja lento Edinburgh – Helsinki.

Holiday Inn Express Edinburgh City Centre 3***

Moderni hotelli, viehättävässä Georgian aikaisessa rakennuksessa, jossa on 161 raikkain värein sisustettua huonetta. Hotelli sijaitsee aivan Edinburghin ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Princess Street, Waverley juna-asema ja St James Shopping Centre on aivan kulman takana. Kaikissa huoneissa on ns. "power"suihku, puhelin ja sateliitti-TV, teen/kahvin tekovälineet ja internet yhteys.

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.