Espanja Almunecar hää- ja hemmottelumatka

Espanja Almunecar on kesäparatiisi, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön Andalusian Costa Tropicalin alueella. Varaa matka Espanjan Almuneckariin >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Almunecar hää- ja hemmottelumatka

Tuhannen ja yhden yön satu

Pieni rantalomakaupunki Almunecar on kesäparatiisi, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön häämatkalaisille. Tämä viihtyisä merenrantakaupunki sijaitsee Andalusian Costa Tropicalin alueella. Häämatkakohteeksi Espanjan Almunecar ja hotelli Suite Albayzin del Mar sopivat erinomaisesti, eloisuutensa ja ystävällisyytensä sekä paikallisen espanjalaisen elämäntyylin vuoksi.

Moottoritie Malagasta Almunecariin kulkee Nerjan ja Motrilin välissä, vuoristo- ja merimaisemien läpi. Almunecarista Almerían suuntaan rantaviiva jatkuu silmiä hivelevän kauniina ja joskus jopa karun kauniiden maisemien keskeltä löytyy upeita hiekkarantoja.

Espanja Almunecar hää- ja hemmottelumatka

Espanja Almunecar Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi. Sviiteissä on valittavana joko yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Valkoinen sisustus ja laadukkaat sisustusmateriaalit tekevät huoneista ylelliset.

Espanja Almunecar hää- ja hemmottelumatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hotel Suite Albayzin del Mar 4****

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi.

Hintaesimerkkimme Hää-/Juhlamatkapaketille 8 pv: 1290 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Malaga – Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus hotelli Albayzin del Mar**** sviitissä
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Häämatkalaisille kuohuviiniä ja suklaata sviittiin saavuttaessa

Lisämaksusta:
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle sisältäen viinit yhteensä 68 euroa!

Hää-/Juhlamatkalaisille on huoneeseen varattu saavuttaessa kuohuviiniä ja suklaata.

Hotellissa on upeat puitteet myös häiden järjestämiselle, kysy lisää toimistostamme!


Espanja Granada Almuneckar tekemistä ja käyntikohteita

Nähtävyys/retkeilykohteita Almunecarissa

1) San Miguelin linna

Tälle ikivanhalle, n. 100 v. ennen kristusta perustetulle linnoitukselle kannattaa kiivetä. Aikoinaan täällä sijaitsi 40-torninen linna kylpylöineen ja moskeijoineen, mutta se tuhoutui sodan jaloissa. Väliaikaisesti tällä paikalla oli kaupungin hautausmaa, mutta vuonna 1986 paikkaa alettiin uudelleen restauroida. Paikan päällä pystyy helposti erottamaan ikivanhat ja uudelleen rakennetut linnan osat toisistaan.

2) Cueva de Siete Palacios, holvikaarialue, joka sijaitsee San Miguelin linnan juurella ja on avattu museoksi. Nimestään huolimatta holvikaaristo ei sijaitse luolissa.

3) Arkkitehtuurinen kohde, Iglesia de la Encarnacion, Almunecarin vanhassa kaupungissa. Kirkkoa alettiin rakentaa v.1557 ja se valmistui 1600-luvulla. Kirkko remontoitiin 2000-luvulla, mutta jäljelle jätettiin kauniit ikivanhat frescot.

4) Roomalainen kylpylä ajalta, jolloin Almunecar oli tärkeä roomalaisten kaupankäyntipaikka. Kylpylässä vietettiin aikaa, neuvoteltiin liikeasioista ja ”verkostoiduttiin” sen ajan kulttuurin mukaisesti

5) Perjantai- ja sunnuntaipäivän markkinat Paseo Blas Infantella, joka sijaitsee Almunecarin linja-autoaseman ja rantatien välissä. Perjantaisin markkinat ovat erittäin edulliset ja vilkkaat.

6) Vanhan kaupungin lukuisat pienet kujat ovat käymisen arvoiset. Vanha kaupunki on asutettu, joten täällä ei joka puolella ole pieniä ravintoloita, vaan hyvinkin espanjalainen elämänmeno ja tunnelma.

7) Almunecarin rantaviivaa riittää 19 km ja alueelta löytyy 26 erilaista rantaa. Snorklaus on yleistä rannoilla ja sukelluskoulukin löytyy Marina del Este’n rannalta.

Venevuokrausta, sekä surffausta voi harjoittaa esim. La Herraduran rannalla. Cotobro ranta on tunnettu ravintoloistaan ja yöelämästään.

Varoitusliput varoittavat, jos rannalle on uinut meduusoja.

8) Bonsai puiden täyttämä museo, viileä levähdyspaikka Enyan musiikin soidessa taustalla

9) Mahuelon kasvitieteellinen puutarha, josta löytyy monia subtrooppisia kasveja mm. Kuubasta ja Brasiliasta

10) Mahuelon vieressä sijaitseva Loro Sexi lintutarha, josta löytyy jopa 180 erilaista lintulajia ja kaktuspuutarha

11) Vesipuisto ” Playa de Velilla” , kaikenikäisten matkaajien suosikki vesiliukumäkineen

Espanja Granada Almunecar Hotel Suite Albayzin del Mar

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta!

Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi. Sviiteissä on valittavana joko yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Valkoinen sisustus ja laadukkaat sisustusmateriaalit tekevät huoneista ylelliset.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaesimerkkimme Hää-/Juhlamatkapaketille 8 pv: 1290 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Malaga – Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus hotelli Albayzin del Mar**** sviitissä
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Häämatkalaisille kuohuviiniä ja suklaata sviittiin saavuttaessa

Lisämaksusta:
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle sisältäen viinit yhteensä 68 euroa!

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555