Espanja Fuengirola bussi – lentoloma 23.09. – 05.10.2022

Tule mukaan ainutlaatuiselle bussi-lentomatkalle ja näe yhdellä reissulla puoli Eurooppaa. Varaa Fuengirola rantaloma>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Fuengirola bussi – lentoloma 23.09. – 05.10.2022

Aurinkorannikon Fuengirola

Matkamme tapahtuu lentäen Aurinkorannikolle ja paluu bussilla kotiseudulle.
Tule mukaan ainutlaatuiselle lento-bussimatkalle ja näe yhdellä reissulla puoli Eurooppaa. Paluun matkareittimme kulkee Brysselin – Pariisin – Madridin ja Malagan kautta.

Älä lennä ”Onnesi yli” Etelään – jäät paitsi parhaista kohteista

Bussilla halki Euroopan – lentäen takaisin kotiin

BRYSSEL – PARIISI – MADRID – MALAGA

Matkapäivät: Pe – Ke 23.09 – 05.10.2022 (13 pv)

Espanja Fuengirola bussi - lentoloma

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Matkan hinta:
1 700 €/henkilö
paluu Helsinkiin
1 750 €/henkilö paluu Kuopioon lennolla
Matkan hinta edellyttää 25 maksavaa henkilöä.

Bussiaikataulu 23.09.:
klo 07.00 Siilinjärvi linja-autoasema
klo 07.30 Kuopio Matkakeskus laituri 8
Klo 07.45 ABC Pitkälahti
Klo Klo 08.15 Leppävirta Unnukka
Klo 08.40 Varkaus ABC
Klo 09.15 Juva ABC
Klo 9.30 tauko 30 min Punaisen Piipun kievari
Klo 10.45 Mikkeli Matkakeskus
Klo 11.50 Valkeala ABC tauko 30 min
Klo 12.45 Kouvola Matkakeskus
Klo 13.25 Karhula mh
Klo 14.25 Porvoon mh
Klo 15.00 Vuosaari satama.

Bussi ajaa lähtöpaikan kautta vain mikäli sieltä on ilmoittautunut lähtijöitä. Lähtöpaikalla on hyvä olla 10min ennen ilmoitettua aikaa.

Matkaohjelma:

Pe 23.09.
Bussi lähtee oheisen aikataulun mukaisesti Kuopiosta Helsinkiin, josta Finnlinesin laiva lähtee klo 16.15. Majoittuminen hytteihin. Merimatka alkaa. Laivalla on cafeteria, baari, bistro ja buffetruokasali. Saunomaankin pääsee. Hyteissä on satelliitti televisiot, joten Suomen TV- kanavia voi katsella ajan kuluksi.

La 24.09.
Päivä merellä. Buffetpäivällinen klo 18.30. Saapuminen Saksaan Travemündeen klo 21.45. Laivalla on saanut lepäillä, rentoutua ja nauttia maittavista ruuista, joten nyt jatketaan matkaa bussilla rauhallisessa yöliikenteessä ohi Lyypekin ja Hampurin Bremenin laidalle. Majoittuminen hotelliin puolen yön jälkeen, Hotel Nordraum, https://hotel-nordraum.de (ajo n. 200 km)

Su 25.09.
Sunnuntaiaamuna saa nukkua pitkään ja ruokailla hotellin runsaassa aamiaisbuffassa. Klo 10.00 matka jatkuu kohti Belgiaa. Aluksi saadaan ihailla Pohjois-Saksan viljavaa alankoa, joka jatkuu yli Hollannin aina Pohjanmerelle saakka. Matka taittuu pitkin moottoriteitä ohi Münsterin, koukataan välillä Hollannin puolella ennen kuin siirrytään Belgian puolelle ja saavutaan EU:n pääkaupunkiin Brysseliin. Majoittuminen hotelliin, Novotel Brussels City Center, https://novotelbrusselscitycentre.com-hotel.com. Päivällinen. Euroopan kauneimmaksi aukioksi sanottu Grand Place sijaitsee pienen kävelymatkan päässä hotellista, joten illanvirkut voivat käydä katselemassa upeita rakennuksia iltavalaistuksessa. (ajo n. 480 km)

Ma 26.09.
Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vietetään tutustuen Brysselin nähtävyyksiin oppaamme Kaarina Leskisen johdolla. Päivän aikana käydään historiallisella keskusaukiolla Grand Placella ja tavataan mm. ”pissaava poika,” Manneken Pis -patsas, bussikierroksella nähdään mm. Euroopan Parlamentti, Kuninkaallinen Palatsi, Atomium, 1958 maailmannäyttelyyn rakennettu upea rakennelma, Jubelpark, St. Miachelin ja St. Gadulan katedraalit.

Kierroksen päätyttyä bussi suuntaa Waterloohon, jossa oli Napoleonin viimeinen taistelu vuonna 1815. Samaisella paikalla korkealla kukkulalla on nykyään muistomerkki, jonka huipulla on Leijonapatsas. Kaarina -opas jää kotikaupunkiinsa Waterloohon, ja bussi jatkaa matkaa kohti Ranskaa ja Pariisia. Matkaa on n. 300 km, josta osa vielä hetken Belgian puolella ennen kuin ylitetään raja Ranskan puolelle. Suurin osa Manner-Ranskasta on alankoa, joten maisema jatkuu tasaisena ja hedelmällisenä viljelymaana. Illansuussa saavutaan Ranskan pääkaupunkiin Pariisiin, mahtavaan 2.2 miljoonan asukkaan metropoliin. Majoittuminen hotelliin, IBIS Paris Bastille Opera 11eme,
https://all.accor.com/hotel/1399/index.en.shtml. Illallinen. (ajo n. 300 km)

Ti 27.09.
Aamiaisen jälkeen lähdetään opastetulle kierrokselle, jonka aikana nähdään upean arkkitehtuurin lisäksi kauniita puistoja ja viheralueita. Pariisin läpi virtaa Seinejoki, jonka pohjoispuolella sijaitsevat Notre Dame, Louvren taidemuseo, Concorden aukio, Eiffeltorni, Riemukaari ja Champs-Élysées -katu. Kaupungin pohjoispuoleisella kukkulalla voidaan nähdä yksi kaupungin kuuluisimmista kirkoista, valkoinen Sacré-Coeur, jota voisi pitää yhtenä Pariisin symbolina. Kierroksen aikana opas selostaa kaupungin historiaa ja nykyaikaa.

Puolen päivän jälkeen matka jatkuu Pariisista etelään, linnoistaan ja viinitiloistaan tunnettuun Loiren jokilaaksoon, jossa pidetään ruokailu- ja valokuvaustauko. Iltapäivän aikana matkataan vielä Clain -joen varressa sijaitsevaan Poitiersiin, joka on alueen viini- ja maataloustuotteiden kauppakeskus. Kaupunki on kuuluisa myös Futuroscope teknologiasta, siellä on Euroopan johtavia yrityksiä ja tutkimuslaboratorioita ja siihen liittyen myös Futuroscope teemapuisto. Sen lähistölle majoitutaan hotelliin, Poitiers Hotel Ibis Site du Futuroscope, https://all.accor.com/hotel/1193/index.en.shtml.
Illallinen. (ajo n. 340 km).

Ke 28.09.
Aamiainen. Tänään matka jatkuu edelleen Ranskassa. Yksi maan kuuluisimmista viinialueista jää reitin varten. Cognacin nimi kertoo kaikille alueen tärkeimmän vientituotteen. Alueella viljellään ja valmistetaan myös tavallisia viinejä, mutta suurin osa viljelijöistä on erikoistunut rypäleisiin, joista syntyy paras tisle konjakin valmistukseen. Vain tältä alueelta tulevaa rypäletislettä saa kutsua konjakiksi. Tutustuminen Hennessyn tislaamoon 1,5 tunnin ajan. Kierros aloitetaan matkaamalla laivalla joen yli, tislaamoesittely, sen jälkeen päästään näkemään perinteisiä tammitynnyreitä ns ”vanhentamiskellarissa”, lopuksi on tarjolla aito ja alkuperäinen konjakin maistamisrituaali ammattilaisten tapaan.

Vierailun jälkeen matka jatkuu Länsi-Ranskassa ohi Bordeauxin kaupungin, joka on saman nimisen, myös erittäin kuuluisan viinialueen keskus. Ajoreitti kaartuu nyt lähemmäksi Atlanttia ja Biskajanlahden rannikkoa. Majoittuminen hotelliin Biarritzissa, Sure Hotel by Best Western Biarritz Aéroport, www.surehotel-biarritz.com.  Illallinen. Päivänajo n 450 km.

To 29.09.
Aamiaisen jälkeen käydään ihailemassa pienen, mutta kuuluisan lomakaupunki Biarritzin hiekkarantoja ja jatketaan sitten matkaa Espanjaan. Biskajanlahden poukamassa olevat alueet kuuluvat Baskimaahan. Ranskan puolella on Pohjoinen Baskimaa, Espanjan puolella on Eteläinen Baskimaa. Baskeja on n. kolme miljoonaa. Heillä on oma kulttuuri ja kieli, tosin ranskaa ja espanjaa puhutaan yleisesti.  Espanjaan saavuttua ajellaan Pyreneiden niemimaalla (Espanja-Portugali). Pyreneet vuorijono Espanjan ja Ranskan rajalla erottaa niemimaan muusta Euroopasta.

Päivän aikana ohitetaan Espanjan puolella San Sebastianin satamakaupunki, jonka jälkeen bussi suunnataan sisämaahan. Matkan edetessä poiketaan historialliseen Burgosiin, joka on perustettu vuonna 884. Burgos sana tarkoittaa ”muurien ympäröimää”. Kaupunki on täynnä muinaisia kirkkoja ja luostareita. Burgosin linna on tuhoutunut, jäljellä on enää puisto. Burgosin ympäristö on tärkeää maatalousaluetta, vehnä on tärkein viljelyskasvi.

Burgos jätetään taakse, atkaa taitetaan pitkin moottoriteitä, pääkaupunkiin Madridiin (asukkaita reilut 3.2 miljoonaa). Majoittuminen hotelliin illalla, Novotel Madrid Center, www.novotelmadridcenter.com. Illallinen, jolloin tavataan Johanna alias Jossu. Hän toimii oppaana koko lopun matkaa Fuengirolaan (ajo n. 500km)

Pe 30.09.
Madridin aamiaiselle herätään varhain niin, että päästään hyvissä ajoin ennen ruuhkia kiertämään bussilla kaupungin nähtävyyksiä. Jossun johdolla nähdään aamupäivän aikana tämän kansainvälisen metropolin historiallisia rakennuksia, upeita puistoja ja koetaan sen välitön tunnelma. Reitin varteen jäävät mm. kaupungin suosituin nähtävyys Kuninkaanlinna, sen vieressä mahtava Almudenan katedraali, koko kaupungin sydän ja koko Espanjan keskus Puerto del Sol sekä Plaza de Espana patsaineen ja rakennuksineen. Tutustumiskierroksen jälkeen suunnataan kohti etelää ja Välimerta. Opas Johannalla on hyvää aikaa selostaa Espanjan pitkästä historiasta, uskonnosta, talouselämästä ja espanjalaisten tavallisesta arjesta. Maisemat ympärillä alkavat muuttua, hedelmä- ja oliivipuurivistöt reunustavat silmänkantamattomiin teiden varsilla. Välimeren rannalle Fuengirolaan saavutaan illalla. Majoittuminen hotelli Ilunioon aivan lähelle upeaa hiekkarantaa.
Illallinen.

La 01.10.–Ma 03.10. Fuengirola

Hotellissa puolihoito, buffetpöytä aamiainen ja illallinen.  Vapaata lomaohjelmaa meren äärellä. Malagan kiertoajelu la 1.10. iltapäivällä sisältyy matkan hintaan.  Mahdollisuus osallistua tarjolla oleviin retkiin lähiympäristössä (lisämaksu). Johanna kertoo tarkemmin retkistä matkan aikana.

Ti 04.10.
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Päivä Fuengirolassa. Lähtö Malagan lentokentälle klo 22.00.

Ke 05.10.
Finnairin lento Malagasta lähtee klo 01.15 (ke 05.10. puolella) ja saapuu Helsinkiin klo 06.45.

Kuopion liitäntälennon lunastaneet. Helsingissä siirtyminen ripeästi jatkolennon portille. Lento Helsinki–Kuopio klo 07.25 – 08.25 (AY

Matkan maksuehdot
Ennakkomaksu 400 €/henkilö (eräpäivällä 23.06.2022)
Loppusuoritus 5 viikkoa ennen matkaa (eräpäivä 19.08.2022).
Laskutus tapahtuu sähköpostilla. Kirjelaskusta perille lisämaksu 4 €/henkilö.

Matkaehdot
Noudatamme kuluttaja-asiamiehen sekä Suomen matkatoimistoyhdistyksen neuvottelemia matkapakettiehtoja sekä Kymenmatkat Oy:n lisä- ja erityisehtoja. Tällä matkalla käytämme ryhmämatkojen erityisehtojamme (alla).

Peruutusehdot
01.07.2018 voimaan tulleet yleiset matkapakettiehdot eivät ole voimassa ryhmämatkalla.
Peruutus aikaisemmin kuin 31 vrk ennen matkaa, toimistokulut ennakkomaksu.
Peruutus 31–21 vrk ennen matkaa, kulut 50% matkan hinnasta.
Peruutus 20–14 vrk ennen matkaa, kulut 75 % matkan hinnasta.
Peruutus myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkaa, kulut koko matkan hinta.

Hintasitoumus
Matkapaketin hinnat perustuvat tarjouksen päiväyspäivänä voimassaoleviin hinta- ja valuuttatietoihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa sopimuksen tekemisen jälkeenkin seuraavilla perusteilla: valuuttakurssimuutokset, meistä riippumattomat kuljetuskustannusten muutokset, uudet ja muuttuneet verot ja maksut. Tarjouksemme hinta edellyttää esitetyn ryhmäkoon toteutumista.

 

Espanja Fuengirola Ilunion Fuengirola Hotelli

Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee meren äärellä rantakadulla, 300 m. Los Bolichesin rautatieasemalta, joka on lähin asema lentokentältä tultaessa. Hotellissa on 24 h vastaanotto, hissejä, kokoustilat, internetpiste, baari, ravintola, ulkouima-allas, aurinkoterassi, allasbaari ja puutarha. Huoneissa on ilmastointi, TV, puhelin, langaton internetyhteys, tallelokero ( lisämaksusta) työpöytä, minibaari, kylpyhuone (amme tai suihku) ja hiustenkuivaaja. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Fuengirolan rantakadulla.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hintaan sisältyy:

* Bussimatka em. ohjelman mukaisesti nykyaikaisella bussilla.
Bussikuljettajana Tommi Suhonen, jolla runsaasti ajokokemusta Euroopan teillä ja kaupungeissa
* Laivamatka Finnlinesin rahti/matkustajalaivalla Helsingistä Saksaan Travemundeen B2-luokan ikkunattomassa 2 hengen hytissä. Hytissä 2 alavuodetta, suihku ja wc, kokolattiamatto (voi halutessaan saada ilman), satelliitti TV
* Buffetpäivällinen laivalla ennen Travemundeen tuloa (ateria+hyttilisät alla)
* Majoitukset keskitason hotelleissa 3 tähden hotelleissa 2 hengen huoneissa mukavuuksin (suihku ja wc)
* Puolihoito aamiainen ja päivällinen/illallinen alkaen aamiaisella Bremenissä, päättyen illalliseen Fuengirolassa.
Pyydämme huomioimaan, että aamiaisen taso eri maissa vaihtelee paljon
* Opastetut kiertoajelut: Brysseli, Pariisi, Madrid ja Malaga suomea puhuvien oppaiden johdolla
* Matkanjohtajan palvelut Pariisista alkaen – Fuengirolaan päättyen
* Vierailu ja maistajaiset Hennesyn konjakkitislaamolla (1,5h)
* Bussikuljetus Funegirolasta Malagan lentokentälle
* Lentomatka Finnairin reittilennolla Malaga-Helsinki  sis. lentokenttäverot- ja maksut, lentolipunkirjoituskulut sekä 8 kg käsimatkatavaraa, 23 kg ruumaan menevää kirjattua matkatavaraa

Hintaan ei sisälly:
* Matkavakuutukset
* Ruokajuomat päivällisillä
* Ateriat lennolla
* Vierekkäiset istuinpaikat lennolla
* Polttoainelisämaksu (mikäli sellainen tulee matkamyynnin aloittamisen ja lähdön välillä)

Lisämaksusta laivalla:
Ikkunallinen A-luokan hytti  21 €/hlö (eli 42 €/hytti)

Ateriapaketti laivalla  38 €/ hlö sis. lähtöillan super-buffet juomineen (hanoissa viinit), brunssi (24.9. voi käydä aamiaisella ja lounaalla)

Lisämaksulliset palvelut varattava matkavarauksen yhteydessä ennen matkaa

Matkatoimisto pitää oikeuden vaihtaa hotellia samantasoiseen vastaavaan.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555