Espanja Teneriffa kuljetuksin Kotkasta

Teneriffan laavahiekkaiset rannat kutsuvat lomalle! Saari on ollut jo vuosikymmeniä suomalaisten suosikki matkakohteena. Varaa matka Los Gigantes Teneriffa >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Teneriffa kuljetuksin Kotkasta

Marrasmatkat Puerto De Santiago, Los Gigantes

Teneriffan saaren ilmasto on miellyttävä ja lämmin, silloin kun meillä täällä kotisuomessa on pimeää ja kylmää. Teneriffa on ollut jo vuosikymmeniä suomalaisten suosikki matkakohteena monipuolisuutensa ansiosta, asukkaita siellä on noin miljoona.  Teneriffalla on monta ilmastovyöhykettä ja todella vaihtelevat maisemat. Teidevuori saaren keskiosassa muovaa säätä ja kasvillisuutta. Teiden pohjoispuolella Puerto de la Cruzissa ilmasto on kostea ja lämmin, joten kasvillisuus on rehevää ja kukoistavaa.

Puerto De Santiago Teneriffa kuljetuksin Kotkasta

Lähdettäessä kiipeämään vuoristotietä ylös maisema vaihtelee koko ajan. Välillä voit katsella ihastuttavaa pinjametsää, joka vähitellen muuttuu pensaiksi ja lopulta ylhäällä vuoristossa maisema muuttuu mahtavaksi laavakentäksi kalliomuodostelmineen. Ylhäällä 2000 metrin korkeudessa voi varautua lumisateeseenkin, vaikka alhaalla rannikolla aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja on ihanan kesäinen sää. Vuoristo suojaa osaltaan eteläistä saarta pohjoistuulilta ja usein sadepilvetkin pysähtyvät Teideen. Saaren eteläinen osa onkin luonnon olosuhteiltaan karumpi, kuivempi ja lämpimämpi. Karuuden huomaa liikkuessaan eri lomakohteiden välillä maastossa ja maisemissa. Itse kohteissa istutukset, kävelytiet, hiekkarannat ja uima-altaat tuovat rehevyyttä ja kukkaloistoa.

Leppoisaa tunnelmaa ja vilkasta katukuvaa

Playa Arena, Puerto Santiago ja Los Gigantes sijaitsevat Teneriffan saaren länsirannalla, vieri vieressä, Gomeran saarta vastapäätä. Aurinkolomaa voi viettää tummalla laavahiekkarannalla tai uima-altaalla. Alueella asuu n. 4000 asukasta, mutta turistit tuovat katukuvaan vilskettä. Tunnelma on kuitenkin mukavan leppoisa saaren suuriin lomakohteisiin verrattuna. Illat ja yöt ovat rauhallisia, koska diskoja ja yökerhoja on vain muutamien hotellien yhteydessä Playa Arenassa ja Los Gigantesissa. Kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja muita palveluja on runsaasti tarjolla. Jos kuitenkin mielii esim. Playa de las Americasiin, niin bussiyhteydet ovat hyvät ja hinnat edulliset. Reina Sofian lentokentälle on matkaa n 40 km.

Harrastusmahdollisuudet Teneriffalla

Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Kävely- ja patikointi ovat erittäin suosittuja ja tarjolla on sekä tasaista maastoa että vaativampaa maastoa ylös vuoriston suuntaan, mistä maisemat ovat huumaavat merelle ja kuuluisalle Gigantesin kallioille päin. Tarjolla on myös tennistä, minigolfia, vesiurheilua, kalastusta ja meriristeilyjä. Kohdetta ei voi suositella erittäin huonosti liikkuville.

Espanja Puerto De Santiago Teneriffa kuljetuksin Kotkasta

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Matkapäivät:
17.11.-01.12.:  2 viikkoa
01.12.-15.12.:  2 viikkoa
17.11.-15.12.:  4 viikkoa

Alustava bussireitti:
Karhula (Kotka) (lähtöpaikka ja -aika ilmoitetaan myöhemmin)
Helsinki-Vantaa lentoasema n. klo 06.30.
Lähtöpaikalla on oltava 10 min ennen ilmoitettua lähtöaikaa.

Matka-aika 17.11.-01.12.2022  15 pv
Matkapaketin hinta: Hotelli Dragos
kahden hengen huoneessa    1235 € / hlö
yhden hengen huoneessa      1745 €/hlö

Matka-aika 01- 15.12.2022  15 pv
Matkapaketin hinta: Hotelli César
kahden hengen huoneessa  1325 € / hlö
yhden hengen huoneessa    1535 €/hlö

Pitkä loma 17.11. – 15.12.2022   29 pv

1. Matkapaketin hinta: Hotelli Dragos
kahden hengen huoneessa 1740 €/hlö
yhden hengen huoneessa 2760 €/hlö

2. Matkapaketin hinta: Hotelli César
kahden hengen huoneessa 1895 €/hlö
yhden hengen huoneessa 2325 €/hlö

Norwegianin suorat lennot Helsingistä
Lentoaikataulu:
17.11./01.12.   Helsinki – Teneriffa     klo 09.00 – 13.40 (D8 2878)
01.12./15.12.   Teneriffa – Helsinki     klo 14.30 – 23.00 (D8 2879)

Hintasitoumus:
Hinnat perustuvat matkan valmistumisen aikaan voimassaoleviin hinta- ja valuutta tietoihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa sopimuksen tekemisen jälkeenkin seuraavilla perusteilla: valuuttakurssimuutokset, meistä riippumattomat kuljetuskustannusten muutokset, uudet ja muuttuneet verot ja maksut. Hintamme edellyttää tietyn ryhmäkoon toteutumista.

Matkan maksaminen:
Ennakkomaksu 200 €/hlö. Loppusuoritus viisi viikkoa ennen matkaa.

Peruutusehdot: Yleiset matkapakettiehdot eivät ole voimassa ryhmämatkalla. Peruutus 3kk-1kk ennen matkaa, kulut ennakkomaksu.
Peruutus 31- 21vrk ennen matkaa, kulut 50 % matkan hinnasta.
Peruutus 20–14 vrk ennen matkaa, kulut 75 % matkan hinnasta.
Peruutus myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkaa, kulut 95 %. 

Lentoliput, matkatavaralipukkeet, infovihkot yms. toimitetaan lähtijöille viimeistään 2 viikkoa ennen matkaa.

Espanja Teneriffa Aparthotel Dragos del Sur ***

Aparthotel Dragos del Sur  huoneistohotelli sijaitsee rantakadun kulmauksessa ja sieltä on näkymät Atlantin valtamerelle.

Lue lisää
Espanja Teneriffa Hotel Blue Sea Lagos de César ***

Blue Sea Lagos de César hotelli sijaitsee korttelin päässä rantakadusta (100m).

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Teneriffan sää

Sää alueella on ympäri vuoden suotuisa, sateita saattaa esiintyä syksyisin marras-joulukuulla, vähemmän keväällä. Mereltä tuulee aina, enemmän tai vähemmän, mutta vuoret pitävät tuulen eteläisenä ja lempeänä. Kaupungit sijaitsevat rannan tuntumassa, joten pohjoispuolella alkaa jyrkkärinne kohti vuoristoa ja Teideä, pohjoistuuli jää vuorten taakse. Se myös pysähdyttää usein sadepilvet vuorten taakse. Saaren eteläosassa on yleensä kuivempaa ja lämpimämpää kuin pohjoisosassa, jossa luonto on paljon rehevämpää kosteuden takia.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelut

* Bussikuljetukset Helsingin lentoasemalle ja takaisin, aikataulutiedot viimeistään 2vkoa ennen matkaa
* Suorat lennot Helsinki-Teneriffa (eteläinen kenttä Reina Sofia) Norwegianin reittivuoroilla, lentokenttäverot ja -maksut, lipunkirjoituskulut
* Suomeksi opastettu kuljetus tulopäivänä lentoasema-hotelli, kuljetus (ilman opasta) hotelli-lentoasema
* Majoittuminen valitussa hotellissa mukavuuksin
* Cesar hotellissa altaan puolen huone lisämaksusta 10 €/vrk/huone (rajoitetusti)

Hotellikohtaisesti ateriat
* Dragos: aamiainen hotellissa välipäivinä ja lähtöaamuna
* César: all inclusive alkaa majoittumisen yhteydessä, välipäivinä kaikki ateriat (aamiaiset, lounaat, päivälliset, välipalat, juomat), lähtöaamuna aamiainen
* Suomenkielinen opaspalvelu kohteessa

Hintaan ei sisälly:
* Matkustajavakuutus
* Mahdollinen lentoyhtiön polttoainelisä
* Ateriat lennoilla (ei etukäteisvarausta)
* Retket kohteessa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555