Espanja toiminnallisuus todeksi TYKY

Tule mukaan kartuttamaan työssä ja elämässä jaksamistasi kaikilla aisteilla. Hyvinvointikoulutusmatkat Välimeren rannalle tarjoaa upeat puitteet pysähtymiselle ja voimaantumiselle.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja toiminnallisuus todeksi TYKY

Toiminnallisuus todeksi – ohjausmenetelmien vahvistusmatka

Tule mukaan kartuttamaan työssä ja elämässä jaksamistasi kaikilla aisteilla.  Hyvinvointikoulutusmatkat Välimeren rannalle tarjoaa upeat puitteet pysähtymiselle ja voimaantumiselle.

Torrevieja sijaitsee meren ja kahden suuren suolajärven, sinivihreän Laguna de La Matan ja vaaleanpunaisen Laguna de Torreviejan syleilyssä Alicanten maakunnassa. Suolajärvet tekevät Torreviejan ilmaston ainutlaatuiseksi maailmassa.

* Tule vahvistumaan ryhmän ohjaajana tai työnohjaajana. Ota askel uusien menetelmien maailmaan. Uusilla taidoilla pääset ryhmien ohjauksessa eteenpäin.

Hintaesimerkkimme 8 pv, sisältäen ohjelman: 1075 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1265 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Alicanteen
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus Hotelli Fontana Plaza***
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Päivittäinen runsas ohjelma ja ohjaajien palvelut
* Edellyttää min 10 hengen ryhmää

Koulutusmatkan sisältö:
* Aamuharjoituksia: Hyvää huomenta: ”Kehon avaus” ulkona luonnossa
* Rentoutuminen: teoriaa ja käytäntöä
* Tiedostamisharjoituksia kävellen, SlowPulsinÒ avulla ja allasvoimistellen teemalla: Tiedosta itsesi, aistisi, tunteesi
* Ryhmien ja yksilöiden ohjaamisen haasteelliset tilanteet ja kuinka niistä selvitään
* Miten johdan itseäni ja muita
* Mitä tarkoitetaan työhyvinvoinnilla ja miten voin itse edesauttaa omaa jaksamistani
* Luovat menetelmät ja niiden soveltaminen omaan työhön
* Toiminnalliset menetelmät ja tiedostamaton
* Defenssit ja niiden merkitys ihmiselle
* Toiminnallisuuden lisäarvo

Kouluttajat:
*
Yrittäjä, työnohjaaja, matkan vastuuhenkilö Tiina Punkanen
* Yrittäjä, työnohjaaja, psykodraamaohjaaja Marjut Jaakkosela
* Yrittäjä, työnohjaaja Sari Tjeder, www.riilax.fi

Alustava matkaohjelma

1 pv
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla klo 12.15
Lento Helsinki-Alicante 14:15
Saapuminen Alicanteen klo 17.40
Bussi on vastassa Alicanten lentokentällä ja vie meidät Torreviejaan, hotelli Cabo Cerveraan.

Matkan sisältö:
Viikko sisältää ohjatun päiväohjelman; alustuksia, keskustelua, keskusteluryhmiä ja itsenäistä työskentelyä sekä ohjattua liikuntaa allasosastolla ja kävelyretkiä. Viikon aikana on mahdollista tehdä retkiä lähiseudulle erillisestä maksusta. Tulo- ja lähtöillalliset erillisestä maksusta.

8 pv
Aamiainen hotellissa
Lähtö Alicanten lentoasemalle
Alicante-Helsinki lähtö klo 18:25
Saapuminen Helsinkiin klo 23.35


Espanja Torrevieja tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia Torreviejassa:

Torrevieja on ennen kaikkea rantalomakohde, sateet ovat harvinaisia. Rantoja on sekä hiljaisempia poukamia että lomailijoiden suosimia pitkiä aurinkorantoja.

Costa Blancan alue on suosittu paikka hankkia loma-asunto. Torreviejassa asuu paljon suomalaisia talvikuukausien aikana.

Torreviejassa toimii  Suomi-Seura, joka järjestää erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia. Alueella ilmestyy myös suomenkielisiä julkaisuja ja kaupoissa on myynnissä suomalaisia tuotteita.

Torrevieja ei ole pelkkä rantalomakohde, sillä kaupungissa voi kokea myös kulttuurielämyksiä. Loman aikana kannattaa tarkistaa ainakin mitä pyörii Torreviejan auditoriossa, jossa voi poiketa katsomaan konsertteja ja teatteriesityksiä.  Helmi-maaliskuussa Torreviejassa vietetään monien muiden espanjalaiskaupunkien tapaan karnevaaleja, jotka täyttävät kaupungin musiikilla, tanssilla ja värikkäillä asuilla.

Sukellusveneet

Torreviejan ehdottomasti mielenkiintoisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvat satamaan parkkeeratut laivat, jotka toimivat nykyään kelluvina museoina. Poikkea katsomaan, miltä tuntuisi asua ahtaassa laivassa.

Torre del Moron näköalapaikka

Torreviejan ehkä paras näköalapaikka sijaitsee Cabo Cerverassa, jossa sijaitsee myös kaupungin 1300-luvulla rakennettu maamerkki ”Torre del Moro”. Tämä lyhyt ja tasapaksu torni toimi aikoinaan vartiotornina, josta tähystettiin mahdollisia merirosvohyökkäyksiä.

Kirkkaalla säällä tornilta aukeaa loputtoman tuntuinen panoraamamaisema aina Tabarcan saarelle ja Murciaan saakka. Historiallinen maamerkki antaa myös vihiä siitä, mistä kaupungin nimi on syntynyt, sillä Torrevieja tarkoittaa espanjaksi vanhaa tornia. Juuri tältä alueelta alkoi aikoinaan Torreviejan kaupungin rakentaminen.

Suolavuoret kuin lumihuiput

Torreviejan suolavuoret häämöttävät kaupungin laitamilla.  Turismin ohella suolatuotanto on yksi kaupungin merkittävimmistä työllistäjistä.

Tapakset tavaksi

Torreviejassa järjestetään ruoka-kulttuuri tapahtumia, jotka vaihtelevat tyyliltään korkealuokkaisesta gastronomiasta rentoihin kansanjuhliin.

Yksi suosituimmista kulinaaritapahtumista on Ruta de la Tapa eli tapaskierros, jossa ravintolat laittavat parhaat tapaksensa pöytään ja kaupunkilaiset kiertävät niin monta paikkaa kuin vain suinkin jaksavat. Kierros ei tule kalliiksi, sillä juoman ja tapaksen saa parilla eurolla.

Torreviejassa herkuttelijan kannattaa suunnata syömään esimerkiksi Tasca Nueva Bahiaan tai Calle de San Gabriel -kadun varrella sijaitsevaan Rincon de Capiin.

Suolajärvien syleilyssä

Torreviejasta löytyy kaksi suolajärveä, Torrevieja-laguuni on väriltään vaaleanpunainen, kun taas La Mata -laguuni näyttää vihertävänsiniseltä. Vaaleanpunaisen veden syynä on suolapitoisuuden ja harvinaisen bakteerikannan aiheuttama pigmentti.

Luonnonpuistoon patikoimaan

Suolalaguunien lisäksi Torreviejasta löytyy hiekkadyynejä ja luonnonpuistoja, joissa voi tehdä kävelyretkiä. Polkupyörällä voi taittaa vaikkapa seitsenkilometrisen Via Verden reitin. 52 prosenttia Torreviejan maaperästä on luonnonsuojelualuetta.

Suosittuja ulkoilualueita ovat esimerkiksi Parque del Molino del Agua sekä alueella kasvavien mausteiden kuten basilikan, timjamin ja rosmariinin mukaan nimetty Parque Aromático del Barranco de Torreblanca.

Torrevieja on myös erinomainen paikka bongata lintuja. Suolalaguunin rannalta saattaa löytyä esimerkiksi flamingoyhdyskunta.

Laivaravintola kuivalla maalla

Torreviejassa toimiva ravintola Queen Mississippi on hauska näky, kuin kuivalle maalle vahingossa rantautunut laiva. Ravintolassa voi ruokailla joko viehättävän kitsch-henkisessä salissa tai kannella, josta aukeaa kaunis merimaisema. Lapsetkin viihtyvät jännittävässä laivaravintolassa.

Hotelli Fontana Plaza***

Fontana Plaza on moderni hotelli Torreviejan keskustassa vain 120 metrin päässä Paseo de la Libertad -merenrantakadusta. Hotelli tarjoaa buffetaamiaisen ja 24h-vastaanoton.

Hotellilla on kausiluonteinen uima-allas, joka on avoinna kesäkuusta lokakuuhun.

Valoisissa ja tilavissa huoneissa on marmori- tai parkettilattia. Mukavuuksiin lukeutuu LCD-TV satelliittikanavilla ja työpöytä. Joissakin huoneissa on parveke. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, johon kuuluu kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Saatavilla on polkupyörän- ja autonvuokrausta, ja henkilökunta antaa mielellään tietoa ympäröivän alueen nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Playa del Cura on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Las Lagunas de la Mata y Torrevieja -luonnonsuojelualue sekä sen lähistöllä olevat rannat ovat 15 minuutin ajomatkan päässä.

hotel-fontana-plaza-torrevieja-07-habitacion_400x300hotel-fontana-plaza-torrevieja-36-piscina_400x300hotel-fontana-plaza-torrevieja-29-restaurante_400x300

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.