Malesia_Formula1_1_800x600
F1 Azerbaidzan Baku 29.4.2018

Bakun katurata (virallisesti Baku Street Circuit) on Azerbaidžanin pääkaupunkiin Bakuun rakennettu moottorirata. Radalla järjestettiin ensimmäiset formulakilpailut vuonna 2016. Kisa ajetaan kuusikilometrisellä vastapäivään kulkevalla radalla, joka kulkee pitkin Bakun katuja. Radalla on 20 mutkaa. Sen on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

F1 Azerbaidzan Baku 29.4.2018

Formulahuumaa Azerbaidzanissa

Bakun katurata (virallisesti Baku Street Circuit) on Azerbaidžanin pääkaupunkiin Bakuun rakennettu moottorirata. Radalla järjestään Formula 1 -sarjan Euroopan Grand Prix. Baku Street Circuite on kuusikilometrinen vastapäivään kulkeva rata, joka kulkee pitkin Bakun katuja. Radalla on 20 mutkaa. Sen on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke.

 

 

Hintaesimerkkimme 5 pv:  985 € / hlö

Voimme lisätä matkapäiviä tai suunnitella kiertomatkaa toiveidenne mukaan.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus Rich Hotel*****
* Aamiaiset hotellissa
* Kuljetukset F1 rata-alueelle/keskustaan kisapäivinä
* Opastettu englanninkielinen vanhan kaupungin kävelykierros
* F1 liput (General admission) 27.-29.4.2018

Lisämaksusta:
* Formulaliput, katsomo-/paikkaliput
* Lippujen toimitus 25 € / lippu
* Lentokenttäkuljetukset
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta ei ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

 

Azerbaijan Baku Rich Hotel
Baku-Azerbaijan-Rich hotel-ulko2

Rich hotellin lähellä sijaitsee Metro Parkin puisto ja Heydar Aliyev Cultural Center. Lähistöllä on myös Tofik Bakhramov Stadium ja Azuren ostoskeskus ja n 6 km: n päässä on Officers-puisto ja Azerbaidžanin ooppera- ja balettiteatteri. Rich Hotel tarjoaa huoneita, joissa on ilmainen WiFi-yhteys. Ravintolassa tarjoillaan eurooppalaista ruokaa.

Lue lisää

Azerbaidžanin tasavalta eli Azerbaidžan on sisämaavaltio Kaukasiassa Kaspianmeren rannalla. Naapurimaita ovat Georgia luoteessa, Armenia lännessä, Venäjä pohjoisessa ja Iran etelässä.
Virallinen kieli: Azeri
Valuutta: Azerbaidžanin manat
Passi ja viisumi: Azerbaidzaniin matkustavien täytyy hankkia etukäteen viisumi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta lähdön jälkeen.  http://evisa.mfa.gov.az
Aikaero Suomeen: +2

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.