Italia_Como_Zelante_Morsiuspari2_400x300
Häät Italian Comolla

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Häät Italian Comolla

Upea hääjuhla ulkomailla

Uusi trendi on häiden järjestäminen ulkomailla, upeissa maisemissa, syvien värien ja tunnelman keskellä. Pohjoisitalialainen Comon kaupunki on täynnä charmia ja sitä sanotaankin yhdeksi maailman romanttisimmista paikoista. Kaupungin arkkitehtuuri, italialaiset kulinaariset elämykset ja maalauksellinen tunnelma luovat unohtumattomat, erilaiset häät. Vaikka Italiassa puitteet ovat upeat, eivät hinnat ole useinkaan Suomen hintoja kalliimpia. Helsingistä on suora ja helppo alle 3 tunnin lento Milanoon, josta on Como järvelle vain noin tunnin ajomatka. Hääseurue voi majoittua joko hotelliin tai yksityiskäyttöön vuokrattuihin kauniisiin villoihin. Matkaan voidaan sisällyttää sukulaisten ja ystävien yhdessäolon lisäksi erilaisia aktiviteetteja; vesiurheilua, venematkoja, sukellusta italialaisen keittiön saloihin, viinitiloihin tutustumista, lentoa vesitasolla, ostosretkeä tai jopa vuoristovaellusta.

Nämä erikoiset häät jäävät ikimuistoiksi mieliin! 

Comolla on runsaasti upeita juhlapaikkoja historiallisista villoista elegantteihin juhlatiloihin ja tunnelmallisiin rentoihin ravintoloihin. Vanhoissa rakennuksissa on historiallista mielenkiintoa ja ne ovat säilyttäneet alkuperäisen loistonsa. Suurimpaan osaan juhlapaikoista vihkipari voi saapua tyylikkäästi veneellä häävieraiden vastaanottaessa heidät rannalla.

Kirkollisen vihkimisen saa italiassa ainoastaan, jos jompi kumpi vihkiparista on katolilainen.  Suomesta on mahdollista saada suomenkielinen pappi mukaan matkalle siunaamaan suhde. Suosittelemme, että vihkiminen tapahtuu Suomessa ja Pappi tai virkamies tekee siunauksen paikan päällä.

Pyytäkää tarkempi tarjous toimistoltamme.
Rakennamme sen lähtöpäivien ja lähtijämäärän, sekä toiveidenne mukaisesti!