Hamina kesäteatteri

Hamina kesäteatteri esittää Agapetuksen klassikon Syntipukki, koe upea näyttelijäkaarti ja hulvatonta kotimaista komediaa meriristeilyn ja lohikeiton lisäksi

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hamina kesäteatteri

Elokuussa näytellään Bastionissa!

Kesällä 2021 Haminan kesäteatteri esittää Agapetuksen ajattoman komediaklassikon Syntipukki. Luvassa on siis upea näyttelijäkaarti ja hulvatonta kotimaista komediaa.

Hamina kesäteatteri

Nauti kesäteatterista historiallisessa miljöössä, johon on rakennettu tasokkaat näyttämöt ja katsomot – katettu katsomo on Euroopan suurin! Se sijaitsee vain kävelymatkan päässä Haminan kaupungin kuuluisan pyöreästä keskustasta.

Väliaikatarjoilut

Kesäteatterin kahvila tarjoaa teatterin katsojille monipuolisia kahvilatuotteita ennen esitystä ja väliajalla. Voit varata seurueellesi väliaikatarjoilut myös etukäteen, jolloin väliajalla on mukavasti aikaa seurustella ja nauttia tarjoilusta.

Komedia Syntipukki

Näytelmä on kirjoitettu vuonna 1930 ja sitä on esitetty vuosikymmeniä eri puolilla maata. Esityksestä on tehty myös elokuvat vuosina 1935 ja 1957. Haminan kesäteatterin kesän 2021 Syntipukki kunnioittaa alkuperäisen tarinan 1930-lukua, ainoastaan rytmi on nykyaikaa.

Syntipukki kertoo omasta maitokaupastaan haaveilevasta Koikkalaisesta, joka ottaa vastaan pestin tavaratalon syntipukkina. Asiakkaiden kiukunpuuskien keskellä koiranvirka alkaa miestä kyllästyttämään, mutta kovin tarpeelliseksi käyneestä roolista ei pääsekään eroon ihan helpolla… Soppaa sotkevat ihmissuhteiden koukerot, yllättäen leiskahtava lempi ja värikkääksi paljastuvan työyhteisön nokkimisjärjestyksen säännöt.

Esityksen kesto noin 2 tuntia 10 min sis. väliaika

Näyttelijät:
Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kaija Kiiski, Jane Kääriäinen ja Kalle Pylvänäinen

Sovitus ja ohjaus: Mikko Kivinen

Retkipäivän aikana katsomme hauskan komediaesityksen ja risteilemme Haminan edustalla 2-tunnin meriristeilyllä, jonka aikana nautitaan lohikeitto ruokailu.

Matka-aika: 18.08.2021 alkaen, teatteriohjelmiston mukaan

Matkan kesto: 1 päivä

Hinta: 89 €/hlö

Hintaan sisältyy: Teatteriliput ja väliaika kahvi/tee & kahvileipä, 2h meriristeily ja lohikeittoruokailu.

Minimi ryhmäkoko 30 hlöä