Hurtigruten_(222) Gr°nland, Saqqaq_800x600
Hurtigruten Norjan vuonot NYT ALK. 538€

Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti jo vuodesta 1893. Norjan luonto esittäytyy parhaimmillaan merimatkalla pohjoisesta alkavalla risteilyllä Kirkkoniemestä Bergeniin. Finnmarkenin karu kauneus muuttuu Lofoottien seudulla vihreäksi vehreydeksi ja Trondheimin jälkeen maisemaa hallitsee maaseutu tiloineen ja peltoineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hurtigruten Norjan vuonot NYT ALK. 538€

Maailman kaunein merimatka – Hurtigrutenilla!

Nyt syksy ja sen upeat värit 20% alennuksella tammikuun loppuun asti!

SEIKKAILULLINEN NORJAN RANNIKKO
Hurtigruten on matkannut ylös ja alas Norjan rannikkoa jokaikinen päivä viimeiset 120 vuotta! Astu kyytiin ja koe tämä uskomattoman upea matka.

Matkamme varelle jää niin suurkaupunkeja kuin myös syrjäisiä saaria, joiden pikku satamissa vain harvat pääsevät vierailemaan. Kukaan ei tunne näitä vesiä meitä paremmin, ja takaamme matkallesi unohtumattomia näkymiä, kokemuksia ja seikkailuja.

Syksyohjelmamme sisältää mm. käynnin upeassa Hjørundfjord-vuonossa, paljon ohjelmaa laivalla, kauniita ruskan värejä matkan varrella, jännittäviä retkiä ja mahdollisuuden nähdä revontulia napapiirin pohjoispuolella. Syksy on sadonkorjuun aikaa ja laivalla pääseekin nauttimaan uuden sadon herkuista.

Tarjoamme sinulle nyt 20% alennuksen kaikista yli 5 vrk risteilyistä, kun matka tapahtuu 14.8.-31.1.2018 välisenä aikana.

VARAA VIIMEISTÄÄN 4.9.2017

Esimerkki hinta Kirkkoniemi-Bergen, lähtö 1.11. jaetussa H2 hytissä, täysihoito:
Hinta ennen alennusta alk. : 672€ NYT ALK. 538€

Pyydä tarjous matkastasi!

Hurtigrutenin kaikki laivat ovat erilaisia ja hyttiluokat ja tasot vaihtelevat aluksittain.
Ota yhteyttä, etistään sinulle sopivat risteilypäivät.

 

Hurtigruten_543-1_400x300 Hurtigruten_543-4_400x300

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.