norja 5
Hurtigruten Norjan vuonot Alk. 802€

Koe Norjan Vuonojen henkeäsalpaavat maisemat Hurtigrutenilla. Vuonoristeilyllä Norjan luonto esittäytyy parhaimmillaan merimatkalla pohjoisesta alkavalla risteilyllä Kirkkoniemestä Bergeniin. Finnmarkenin karu kauneus muuttuu Lofoottien seudulla vihreäksi vehreydeksi ja Trondheimin jälkeen maisemaa hallitsee maaseutu tiloineen ja peltoineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hurtigruten Norjan vuonot Alk. 802€

Koe Maailman kaunein merimatka – Hurtigrutenilla!

Varaa nyt kevään 2018 risteilysi Lofooteilla. Alk 802eur/hlö 4 vrk ja 1445eur/hlö 7 vrk. Lähtöjä rajoitetusti keväällä 2018.

KOE SEIKKAILIJAN NORJAN RANNIKKO
Hurtigruten on matkannut ylös ja alas Norjan rannikkoa jokaikinen päivä viimeiset 120 vuotta! Astu kyytiin ja koe tämä uskomattoman upea matka. Matkan varrella näet suurkaupunkeja, syrjäisiä saaria ja  kaukaisia satamia joissa vain harvat pääsevät vierailemaan. Koet matkallasi maailman kauneimmat maisemat ja henkeäsalpaavat näkymät.

 

Reitti: Tromso-Narvik-Tysfjord-Trandy-Lofoten-Vesterålen-Senja-Lyngen-TromsoPyydä tarjous matkastasi!

Hurtigrutenin kaikki laivat ovat erilaisia ja hyttiluokat ja tasot vaihtelevat aluksittain.
Ota yhteyttä, etistään sinulle sopivat risteilypäivät.

 

Hurtigruten_543-1_400x300 Hurtigruten_543-4_400x300

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.