Hurtigruten Norjan vuonot

Koe Norjan Vuonojen henkeäsalpaavat maisemat Hurtigrutenilla. Vuonoristeilyllä Norjan luonto esittäytyy parhaimmillaan merimatkalla Bergenistä Kirkenessiin tai päinvastoin. Finnmarkenin karu kauneus muuttuu Lofoottien seudulla vihreäksi vehreydeksi ja Trondheimin jälkeen maisemaa hallitsee maaseutu tiloineen ja peltoineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hurtigruten Norjan vuonot

Koe Maailman kaunein merimatka – Hurtigrutenilla!

Varaa nyt risteilysi  Bergenistä Kirkenesiin Hurtigrutenilla.
ERIKOISTARJOUS!!! Varaa matkasi ajalla 15.5-1.7.2019, alennus jopa 30% risteilyn hinnasta!
PYYDÄ TOIMISTOLTAMME TARJOUS TARJOUSHINTAISESTA MATKASTA!

KOE SEIKKAILIJAN NORJAN RANNIKKO
Hurtigruten on matkannut ylös ja alas Norjan rannikkoa jokaikinen päivä viimeiset 120 vuotta! Astu kyytiin ja koe tämä uskomattoman upea matka. Matkan varrella näet suurkaupunkeja, syrjäisiä saaria ja  kaukaisia satamia joissa vain harvat pääsevät vierailemaan. Koet matkallasi maailman kauneimmat maisemat ja henkeäsalpaavat näkymät. Matkan voi tehdä joko etelästä pohjoiseen tai pohjoisesta etelään. Tai miksei vaikka molempiin suuntiin!

Reitti: Bergen-Ålesund-Trondheim-Lofootit-Tromssa-Nordkapp-Kirkeness

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1597 € / hlö

Pyydä tarjous matkastasi!

Päivä 1: Ålesund ja Geirangerfjord

Risteily alkaa Bergenistä illalla. Laiva purjehtii kohti Ålesundia, joka on kaunis jugendkaupunki, jonka jälkeen matka jatkuu upeaan, UNESCON maailmanperintökohteena tunnettuun Geirangerinvuonoon, joka on uskomattoman hieno luonto- ja kulttuurikohde.
Vierailusatamat: Florø, Måløy, Torvik, Ålesund, Molde

Päivä 2: Trondheim

Trondheimissa on monia mielenkiintoisia vierailukohteita. Iltapäivällä laiva suuntaa kohti luodetta, matkalla ohitetaan Kjeungskjærin majakka sekä lukemattomia ihastuttavia pikkusaaria.
Vierailusatamat: Kristiansund, Trondheim, Rørvik

Päivä 3: Lofootit

Aamulla ylitetään napapiiri ja illalla saavutaan Lofooteille, jotka tunnetaan kauniista, majesteettisten vuorten ympäröimistä kalastajakylistään, joihin voit tutustua joko itsenäisesti tai retkellä.
Vierailusatamat: Brønnøysund,Sandnessjøen, Nesna, Ørnes, Bodø, Stamsund, Svolvær

Päivä 4: Tromssa

Yöllä laiva purjehtii pitkin kapeaa Raftsundetin salmea ja ohittaa satumaisen Trollfjordin. Matka jatkuu kohti vilkasta Tromssaa, josta löytyy paljon kivoja ravintoloita sekä kahviloita.
Vierailusatamat: Stokmarknes, Sortland, Risøyhamn, Harstad, Finnsnes, Tromssa, Skjervøy

Päivä 5: Nordkapp

Aluksi risteillään Magerøysundin lävitse ja pysähdytään Hammerfestissä. Sen jälkeen laiva saapuu Honningsvågiin, joka toimii porttina Nordkappille, joka on Euroopan pohjoisin kohta ja se kohoaa 300 metrin korkeuteen merenpinnasta.
Vierailusatamat: Øksfjord, Hammerfest, Havøysund, Honningsvåg, Kjøllefjord, Mehamn, Berlevåg

Päivä 6: Kirkeness

Matka jatkuu dramaattisten maisemien halki kohti Kirkenessiä, jonne saavutaan kello 9.00.
Vierailusatamat: Båtsfjord, Vardø, Vadsø, Kirkeness

 

Hurtigruten M/S Finnmarken

M/S Finnmarkenilla on hyvät palvelut, joihin kuuluu kaunis panoramasalonki, kuntosali, baari, kirjasto, kauppa sekä sauna.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Fram

M/S Fram sopii täydellisesti arktisiin olosuhteisiin, koska se on suunniteltu ja sisustettu syrjäisten vesien purjehduksia silmälläpitäen – laivalta löytyy muun muassa syvyystutka, kaikuluotain ja valot jäävuorien varalta.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Fridtjof Nansen

Laiva on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja siellä on kolme ravintolaa ja muutama baari, lounge, wellness-alue sekä kuntosali.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Kong Harald

Viihtyisä M/S Kong Harald, joka on rakennettu vuonna 1993 ja remontoitu täysin alkuvuodesta 2016 on saanut nimensä Norjan kuninkaan mukaan.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Lofoten

Vuonna 1964 rakennettu M/S Lofoten on Hurtigrutenin aluksista vanhin ja tunnetuin ja se henkii vanhan ajan tunnelmaa.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Midnatsol

Moderni laiva on sisustettu värikkäästi ja valoisasti ja sisustus on saanut inspiraatiota Norjan kesästä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordkapp

M/S Nordkapp, joka remontoitiin vuonna 2016, on yksi Hurtigrutenin tutkimusmatka-aluksista, ja siellä on tarjolla muita aluksia enemmän aktiviteetteja.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordlys

Vuonna 1994 rakennetun M/S Nordlysin sisustus on saanut inspiraatiota revontulista.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordnorge

M/S Nordnorge remontoitiin vuonna 2016 ja nykyään alus seilaa Norjan rannikkoa yhtenä kolmesta Hurtigrutenin aktiivimatkaristeilijöistä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordstjernen

Kaunis laiva henkii vielä vanhan ajan tunnelmaa ja kattojen ansiosta ulkokannella pystyy nauttimaan arktisen alueen luonnosta huonossakin säässä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Polarlys

Viihtyisä M/S Polarlys, joka on saanut nimensä revontulilta, on remontoitu vuonna 2016 ja aluksella on rento, merihenkinen tunnelma.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Richard With

Laiva on nimetty Hurtigrutenin perustajan, kapteeni Richard Within mukaan ja alus valmistuikin tasan sata vuotta ensimmäisen Hurtigrutenin merimatkan jälkeen.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Roald Amundsen

Moderni, ekologinen ja energiatehokas M/S Roald Amundsen on uuden ajan risteilyalus, joka kulkee sähköllä, seilaten hyvin hiljaisesti ja energiatehokkaasti maailman eristyneimmillä merialueilla.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Spitsbergen

Moderni ja ekologinen M/S Spitsbergen on Hurtigrutenin uusin alus.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Trollfjord

M/S Trollfjord on moderni ja viihtyisä laiva, jonka sisustuksessa on käytetty paljon norjalaista puuta ja kiveä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Vesterålen

M/S Vesterålen on yksi Hurtigrutenin laivastoin pienimmistä aluksista ja se on nimetty Hurtigrutenin ensimmäisen rannikkoristeilijän mukaan, joka teki ensimatkansa vuonna 1893.

Lue lisää

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Bergen/Kirkenes-Helsinki
* Lentokenttäverot ja yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa täysihoidolla (ei sisällä juomia)
* Tee ja kahvi risteilyn aikana
* Kuljetus lentokentältä hotellille
* Majoitukset aamiaisineen ennen ja jälkeen risteilyn
* Kiertoajelu
* Englanninkielinen opastus
* Aktiviteetit laivalla
* Kuljetus laivalta hotellille

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Keskitä
Liikennetiedot
Pyöräillen
Siirto
Hae ajo-ohjeet