Intia – Kuninkaallinen Maharajas Express junamatka

Kiehtova matka läpi Intian hienoimpien kohteiden antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tämän maan todelliseen henkeen. Tyyli, ylellisyys ja loisto yhdistyvät Maharaja´sin Expressissä, joka on Intian tyylikkäimpiä luksusjunia. Maharaja´s Expressissä on 14 ilmastoitua vaunua joissa on 43 kauniisti sisustettua hyttiä kylpyhuoneineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Intia – Kuninkaallinen Maharajas Express junamatka

Unohtumaton kuninkaallinen junamatka!

Kiehtova matka läpi Intian hienoimpien kohteiden antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tämän maan todelliseen henkeen. Tyyli, ylellisyys ja loisto yhdistyvät Maharaja´sin Expressissä, joka on Intian tyylikkäimpiä luksusjunia. Se tarjoaa paljon muutakin kuin vain junamatkan, tällä matkalla voit nimittäin tutkia Intian eksoottisimpia ja värikkäimpiä paikkoja, kuten taistelulinnoituksia, henkeäsalpaavaa loistoa ja viehätysvoimaa. Junamatkan aikan saat nähdä villieläinpuistoja ja pyhäkköjä, joita ympäröivät karut vuoret ja villien järvien ja vesistöjen kauneutta. Kaiken kaikkiaan matka Maharaja´sin Expressillä on kaleidoskooppinen panoraamamatka, joka viehättää sinua maagisella rikkaudellaan ja upealla monimuotoisuudellaan.

Erityisesti Maharaja’s Express on yksi ylellisimmistä junista Intiassa. Maharaja´sin ekspressillä matkustat samaan tyyliin, kuin aikaisemman aikakauden kuninkaat ja kuningattaret. Maharaja Express Luxury -junamatka saa mielikuvituksesi lentämään eleganssin ja romanssin maailmaan tämän upean maisemareitin aikana. Intian kuninkaallinen juna saa sinut tulemaan uudelleen ​Intian värikkääseen maahan.

Maharaja´s Expressissä on 14 ilmastoitua vaunua joissa on 43 kauniisti sisustettua hyttiä kylpyhuoneineen. Majoitusvaunujen lisäksi junassa on kaksi ravintolavaunua, baarivaunu ja oleskeluvaunu baareineen sekä erilliset vaunut henkilökunnalle.

Reittejä on valittavanasi erilaisia ja eripituisia, 4-8 päivän mittaisia.  Matkalla pysähdytään merkittävissä paikoissa ja matkan hintaan sisältyy täysihoito, kiertoajelut ja retket.

Hintaesimerkkimme 9 pv: 6150€ / hlö 

Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsingistä
* Majoitus deluxe kahden hengen hytissä 7 yötä
* All inclusive
* Ilmaiset talon viinit, virvokkeet ja oluet
* Matkanjohtajan palvelut
* Ensihoitaja junassa
* Kaikki ateriat
* Nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
* 24 h palvelu
* Retket ja ylelliset kylpylähotelli
* Paluumatkalla 1 yö Delhissä

Matkaohjelma

Day 1 lauantai Mumbay
Tervetuloa Maharajas Expressiin. Illallinen junassa

Day 2 sunnuntai Ajanta luolat
Aamiainen junassa ja käynti Ajantassa, jossa luolien sarja.
Näiden 30 luolan , 24 luostarin ja 5 temppelin sisällä on seinämaalauksia ja veistoksia joiden estetteettisyys on ajaton. Takaisin Maharaja expressiin, jossa lounas ja matka jatkuu junalla kohti Udaipuria Illallinen junassa.

Day 3 Maanantai  Udaipur
Saapuminen Udaipuriin , aamiainen junassa Udaipur on yksi Rajastanin romanttisimmista kaupungeista Udaipur on myös tunnettu järvien kaupunkina. Vierailu kaupunkipalatsissa ja kristalli galleriassa. Valtava kaupunkipalatsi kohoaa yli Pichola järven ja on suurin palatsikompleksi Rajastanissa. Lounas Fateh Prakash Palatsissa Illallinen junassa

Day 4 Tiistai Jodhpur
Junassa nautitaan aamiainen sen saapuessa Jodhpuriin.”Sininen kaupunki” perustettiin 1459, vanhin Rajastanin suurista kaupungeista. Vierailu paikallisessa kylässä tai hotellin kylpylässä. Lounas junassa. Kävelykierros vanhan kellotornin markkinoilla, josta jatketaan majesteettiiseen Mehranharh linnoitukseen. Mehrangarg tarkoittaa majesteettista linnoitusta ja se on yksi Intian suurimmista linnoituksista. Tämä upea linnake sijaitsee kapungin keskellä 125 m korkealla mäellä. Myöhemmin suolapaloja ja illallinen Hanwant Mahalissa.

Day 5 Keskiviikko Bikaner
Aamiainen junassa ja saapuminen Bikanerin aavikko valtakuntaan. Jota kansan kielellä kutsutaan kameli maaksi. Valinnainen retki Deshnokiin ( rotta temppelliin) tai Lalgarhin palatsi museoon tai ostoksia Kundan koruliikkeessä. Lounas junassa ja iltapäivällä vierailu valloittamattomassa Junagarhin linnoituksessa. Seurataan kameli kulkuetta , jonka jälkeen ilta coctailit, barbecue hiekkadyyneillä.

Day 6 Torstai Jaipur
Tänä aamuna Maharaja Express on saapunut Jaipuriin. Aamiainen junassa ”pink city” Jaipur on Rajastanin värikkään maakunnan pääkapunki. Jaipurissa  on hyvät ostosmahdollisuudet mm. tekstiileille,koruille,  matoille. Elefantti polo ja sampanja lounas Jai Mahal palatsissa. Sen jälkeen vierailu Amber linnoituksessa. Vapaa aikaa ostoksiin/kylpylään/golffaukseen/vierailuun kaupunkipalatsissa. Paluu junalle ja illallinen.

Day 7 perjantai Ranthambore-Fatehpur Sikri
Aikaisin aamulla saapuminen Ranthamboreen ja viidakko safari. Puisto on tunnettu tiikereistään. Aamiainen safarin jälkeen Vivantassa. Paluu junalle joka lähtee Fatehpur Sikriin. Lounas junassa. Fatehpur Sikrin rakensi keisari Mughal. Kaupungin arkkitehtonista loistoa ei voi sanoin kuvailla, se täytyy kokea. Intialainen ilta junassa, illallinen.

Day 8 lauantai Agra
Saapuminen Agraan aikaisin aamulla. Vierailu Taj Mahalissa.-Upeassa rakkauden monumentissä . Suurmogulien valtakunnan hallitsija Shah Jahan rakennutti sen 1600-luvulla muistoksi synnytyksessä kuolleelle lempivaimolleen. Taj Mahalin rakentaminen kesti 23 vuotta ja se valittiin Unescon maailman perintökohteeksi vuonna 1983. Sampanja aamiainen Taj Khemassa. Myöhemmin paluu junalle jos viimeinen osuus kohti Delhiä alkaa. Iltapäivällä saapuminen Delhiin.

1 yö hotellissa paluussa ennen lentoa Delhistä Suomeen

Intia Maharaja´s Express

Kaikissa Intian Maharaja´s Express  junan hyteissä on huippuluokan mukavuuksia, kuten televisio, langaton internet, suoravalintapuhelin, DVD-soitin, LCD-näyttö, vaatekaappi, tallelokero ja ilmastointi sekä kylpyhuone, kuten suihku, kuuma ja kylmä vesi, wc ja pesuallas. Jotta vierailustasi tulee rento ja mukava, on tarjolla mukavuuksia, kuten kylpytakit, tossut, hiustenkuivaaja, valikoima ylellisistä öljyistä valmistettuja kylpytuotteita.

Lue lisää

Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +2:30
Kesäajalla: +3:30
Ilmasto: Intia on yli 3000 km pitkä maa, joten maahan mahtuu monenlaisia ilmastovyöhykkeitä. Himalajan vuoristossa on ympäri vuoden lunta ja jäätä, rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto. Maan luoteisosassa on aavikkoa, koillisosassa hedelmällisiä riisipeltoja. Monsuunituulet vaikuttavat lähes koko Intiassa. Sateet maan eteläosassa alkavat kesäkuun alussa ja ne etenevät pohjoiseen. Sadekausi jatkuu lokakuuhun saakka. Joulukuusta helmikuuhun on kuivaa ja viileää, maaliskuusta toukokuuhun kuumaa ja kuivaa.
Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet