Maharajas Express_1_400x300
Intia – Kuninkaallinen Maharajas Express

Udaipur on yksi Rajastanin romanttisimmista kaupungeista Udaipur on myös tunnettu järvien kaupunkina. Vierailu kaupunkipalatsissa ja kristalli galleriassa. Valtava kaupunkipalatsi kohoaa yli Pichola järven ja on suurin palatsikompleksi Rajastanissa. Lounas Fateh Prakash Palatsissa Illallinen junassa

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Intia – Kuninkaallinen Maharajas Express

Unohtumaton kuninkaallinen junamatka!

Maharaja´s Expressissä on 14 ilmastoitua vaunua joissa on 43 kauniisti sisustettua hyttiä kylpyhuoneineen. Majoitusvaunujen lisäksi junassa on kaksi ravintolavaunua, baarivaunu ja oleskeluvaunu baareineen sekä erilliset vaunut henkilökunnalle.

Reittejä on valittavanasi erilaisia ja eripituisia, 4-8 päivän mittaisia.  Matkalla pysähdytään merkittävissä paikoissa ja matkan hintaan sisältyy täysihoito, kiertoajelut ja retket.

Hintaesimerkkimme 9 pv: 6150€ / hlö 

Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsingistä
* Majoitus deluxe kahden hengen hytissä 7 yötä
* All inclusive
* Ilmaiset talon viinit, virvokkeet ja oluet
* Matkanjohtajan palvelut
* Ensihoitaja junassa
* Kaikki ateriat
* Nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
* 24 h palvelu
* Retket ja ylelliset kylpylähotelli
* Paluumatkalla 1 yö Delhissä

Matkaohjelma

Day 1 lauantai Mumbay
Tervetuloa Maharajas Expressiin. Illallinen junassa

Day 2 sunnuntai Ajanta luolat
Aamiainen junassa ja käynti Ajantassa, jossa luolien sarja.
Näiden 30 luolan , 24 luostarin ja 5 temppelin sisällä on seinämaalauksia ja veistoksia joiden estetteettisyys on ajaton. Takaisin Maharaja expressiin, jossa lounas ja matka jatkuu junalla kohti Udaipuria Illallinen junassa.

Day 3 Maanantai  Udaipur
Saapuminen Udaipuriin , aamiainen junassa Udaipur on yksi Rajastanin romanttisimmista kaupungeista Udaipur on myös tunnettu järvien kaupunkina. Vierailu kaupunkipalatsissa ja kristalli galleriassa. Valtava kaupunkipalatsi kohoaa yli Pichola järven ja on suurin palatsikompleksi Rajastanissa. Lounas Fateh Prakash Palatsissa Illallinen junassa

Day 4 Tiistai Jodhpur
Junassa nautitaan aamiainen sen saapuessa Jodhpuriin.”Sininen kaupunki” perustettiin 1459, vanhin Rajastanin suurista kaupungeista. Vierailu paikallisessa kylässä tai hotellin kylpylässä. Lounas junassa. Kävelykierros vanhan kellotornin markkinoilla, josta jatketaan majesteettiiseen Mehranharh linnoitukseen. Mehrangarg tarkoittaa majesteettista linnoitusta ja se on yksi Intian suurimmista linnoituksista. Tämä upea linnake sijaitsee kapungin keskellä 125 m korkealla mäellä. Myöhemmin suolapaloja ja illallinen Hanwant Mahalissa.

Day 5 Keskiviikko Bikaner
Aamiainen junassa ja saapuminen Bikanerin aavikko valtakuntaan. Jota kansan kielellä kutsutaan kameli maaksi. Valinnainen retki Deshnokiin ( rotta temppelliin) tai Lalgarhin palatsi museoon tai ostoksia Kundan koruliikkeessä. Lounas junassa ja iltapäivällä vierailu valloittamattomassa Junagarhin linnoituksessa. Seurataan kameli kulkuetta , jonka jälkeen ilta coctailit, barbecue hiekkadyyneillä.

Day 6 Torstai Jaipur
Tänä aamuna Maharaja Express on saapunut Jaipuriin. Aamiainen junassa ”pink city” Jaipur on Rajastanin värikkään maakunnan pääkapunki. Jaipurissa  on hyvät ostosmahdollisuudet mm. tekstiileille,koruille,  matoille. Elefantti polo ja sampanja lounas Jai Mahal palatsissa. Sen jälkeen vierailu Amber linnoituksessa. Vapaa aikaa ostoksiin/kylpylään/golffaukseen/vierailuun kaupunkipalatsissa. Paluu junalle ja illallinen.

Day 7 perjantai Ranthambore-Fatehpur Sikri
Aikaisin aamulla saapuminen Ranthamboreen ja viidakko safari. Puisto on tunnettu tiikereistään. Aamiainen safarin jälkeen Vivantassa. Paluu junalle joka lähtee Fatehpur Sikriin. Lounas junassa. Fatehpur Sikrin rakensi keisari Mughal. Kaupungin arkkitehtonista loistoa ei voi sanoin kuvailla, se täytyy kokea. Intialainen ilta junassa, illallinen.

Day 8 lauantai Agra
Saapuminen Agraan aikaisin aamulla. Vierailu Taj Mahalissa.-Upeassa rakkauden monumentissä . Suurmogulien valtakunnan hallitsija Shah Jahan rakennutti sen 1600-luvulla muistoksi synnytyksessä kuolleelle lempivaimolleen. Taj Mahalin rakentaminen kesti 23 vuotta ja se valittiin Unescon maailman perintökohteeksi vuonna 1983. Sampanja aamiainen Taj Khemassa. Myöhemmin paluu junalle jos viimeinen osuus kohti Delhiä alkaa. Iltapäivällä saapuminen Delhiin.

1 yö hotellissa paluussa ennen lentoa Delhistä Suomeen

Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka 

Hotelli sijaitsee lähellä Dwarka Sector 13:sta metroasemaa, 1,5 km kaupungin keskustasta, 3 km Dwarkan urheilukompleksista ja 16 km Indira Gandhin kansainvälisestä lentokentästä.

Hotellissa on 24 tuntia avoinna oleva vastaanotto, useita ravintoloita, lounge – baari, ulkoallas, hissi, langaton nettiyhteys yleisissä tiloissa, liiketoimintakeskus, kokoushuone, kuntokeskus ja vieraspysäköinti.

Huoneissa on ilmastointi, TV, puhelin, langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari ja kahvin- ja teenkeitin. Huoneissa on ilmastointi, TV, puhelin, langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari ja kahvin- ja teenkeitin. Osoite: Plot No. 4, Sector 13, Dwarka, 110075, New Delhi, Intia

Intian eli Republic of India, on liittovaltio Etelä-Aasiassa.
Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero +2:30
Kesäajalla +3:30

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.