Italia Umbria Viikko kuningattarena 18-24.5.2019

Italian Umbria. Auringon lämpöä, pulppuavaa onnea, virtaavaa iloa, kukoistavaa oloa, virkistymistä ja  mielenrauhaa kuvankauniissa maisemissa. Vihdoinkin aikaa sinulle ja hyvinvoinnillesi. Upea viikko täynnä virkistävää liikuntaa, energiaa ja elinvoimaa nostavaa ravintoa sekä raukeaa rentoutumista nostaa elämäsi, terveytesi ja energiasi uudelle tasolle.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Umbria Viikko kuningattarena 18-24.5.2019

Laitatko aina muiden hyvinvoinnin omasi edelle? Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi ja omalle hyvälle olollesi?

Yksi viikko voi muuttaa koko elämäsi. Koe unelmiesi matka, joka luo sinusta säteilevän ja elinvoimaisen, omassa voimassasi hehkuvan kuningattaren.

 Lähde ainutlaatuiselle hyvinvointilomalle toukokuussa 2019. Unohtumaton viikko täynnä virkistävää liikuntaa, energiaa ja elinvoimaa nostavaa ravintoa sekä raukeaa rentoutumista nostaa elämäsi, terveytesi ja energiasi uudelle tasolle.

Italian Umbria. Auringon lämpöä, pulppuavaa onnea, virtaavaa iloa, kukoistavaa oloa, virkistymistä ja mielenrauhaa kuvankauniissa maisemissa.

Vihdoinkin aikaa sinulle ja hyvinvoinnillesi.

Aamuiset kävelylenkit ihastuttavissa maisemissa, liikuntatuokiot, jotka saavat sinut hihkumaan innoissasi, sinua varten rakkaudella valmistetut hyvän omantunnon ateriat, kiireetön kuljeskelu historiallisten kylien kaduilla ja kujilla…

Eikö kuulostakin ihanalta?

Henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa laaksojen ja kukkuloiden keskellä on hyvä ladata akkuja ja keskittyä täysillä omaan fyysiseen ja henkiseen hyvään oloon ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Olet vastuussa vain itsestäsi ja voit nauttia omasta olostasi täysin siemauksin. Olet sen ansainnut, kuningatar!

Tiedäthän, että jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar: upea, omassa voimassaan hehkuva, sisäisesti ja ulkoisesti säkenöivä ja hyvinvoiva nainen.

Liian usein se hehku kuitenkin unohtuu arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Kuningattaren kruunu kaipaa kiillotusta.

Siksi Viikko kuningattarena on elämää mullistava hyvinvointiloma, koska palaat sieltä uudistuneena, ulkoisesti kukoistavana ja sisäistä voimaa puhkuvana. Ja tiedäthän, että kun itse pursuat hymyä ja hyvää mieltä, siitä hyötyvät myös läheisesi.

Mitä kaikkea Viikko kuningattarena käytännössä pitää sisällään:

  • Liikunnan riemua ja sen tuomaa pirteää hyvää oloa: päivittäiset, reippaat, oman kehon painolla tehtävät treenit sopivat jokaiselle lähtötasolle, herättävät eloon ja saavat sinut hihkumaan innosta.
  • Raukean rentoa ihanuutta: rentoutus- ja venyttelytuokiot verryttävät koko kehon ja sulattavat jumitukset, ohjelmassa myös hengähdystaukoja ja aikaa vain sinulle itsellesi.
  • Maukasta ja terveellistä ruokaa: viikon aikana syödään ihania italialaisia makuja hyödyntävää terveellistä ruokaa. Ruokavalio on pääosin gluteeniton ja maidoton. Tältä matkalta et palaa kotiin lomakilojen kera, vaan olosi on hyvä ja kevyt. Samalla saat hyvän startin ja uusia ideoita elämäntapamuutokseen.
  • Uusia ajatuksia ja sisäistä voimaa: ravinto- ja hyvinvointityöpajojen opit voit siirtää suoraan arkeesi; mm. ohjeet siihen, kuinka löydät sinulle ihanteellisimman ruokavalion, kirkastat tavoitettasi ja saat lisää motivaatiota. Ohjeiden avulla löydät sisältäsi elinvoimaisen, hyvinvoivan ja sisäisesti vahvan oman elämäsi kuningattaren.
  • Innostavia elämyksiä kuningatarten tapaan: retket kauniisiin, historiallisiin lähikyliin ja vierailu viinitilalle lievittävät stressiä ja tuovat kuplivaa iloa ja rentoutta ihanassa seurassa, ostoksia unohtamatta!

Kaikilla retkillä mukanamme on suomalainen, jo 30 vuotta seudulla asunut opas, jonka tarinoista ja paikallistuntemuksesta pääsemme nauttimaan.

Matkan aikana on mahdollisuus varata myös vyöhyketerapia tai intialainen päähieronta, jotka kruunaavat matkasi täydelliseen rentoutukseen ja tasapainoon.

Tule ottamaan varaslähtö kesään! Liity mukaan ja anna itsellesi lahjaksi hyvä olo!

Matkalle mahtuu mukaan vain pieni määrä kuningattaria, joten varaathan paikkasi pian!

Matkapäivät: 18-24.5.2019

Viikko kuningattarena maksaa vain 1785 €
Yhden hengen lisämaksu 65 €

Ennakkomaksu 400 € kahden viikon sisällä varauksesta.
Ennakkomaksun toinen osa 18.3.2019 600 €
Loppusuoritus 4.4.2019 mennessä
Viimeinen ilmoittautumispäivä yllä olevin hinnoin 12.3.2019

Lentoaikataulu Finnairilla:
18.5.2019 Helsinki – Rooma 07.50 – 10.15 AY1761
24.5.2019 Rooma – Helsinki 11.20 – 15.40 AY1762

Päivä 1:
Lähtö klo 7.50 Helsingistä.
Rooman lentokentältä bussikuljetus hurmaavaan Agriturismo Case Grazianiin. Paikan päällä sinua odottaa tervetulotoivotus ja lounas, jonka jälkeen aloitamme ensimmäisellä valmennuksella.
Valmennuksen jälkeen lähdemme yhteiselle kävelyretkelle silmiähivelevissä maisemissa. Päivän päätteeksi meille tarjoillaan herkullinen illallinen.

Päivä 2:
Energisoivan aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivän valmennuksen, pirteän jumpan ja verryttävien venyttelyjen parissa. Lounaalla pääsemme maistelemaan paikallisia erikoisuuksia. Lounaan jälkeen on vapaa-aikaa vaikkapa rentoutua uima-altaalla, käydä kävelylenkillä tai nauttia vyöhyketerapiasta tai intialaisesta päähieronnasta. Sitten jatkamme valmennusta ja nautimme maittavan illallisen.

Päivä 3:
Unihiekat voi karistaa silmistä aamulenkillä. Aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivää ahaa-elämyksiä herättävän valmennuksen ja treenin parissa. Herkullisen lounastauon jälkeen suuntaamme ihastelemaan sympaattista Lucignanon pikkukaupunkia, jonka jälkeen vietämme hetken ostoksilla Valdichianan outletkylässä.
Illalliselle palaamme takaisin majoituspaikkaan.

Päivä 4:
Päivän alkajaisiksi syömme terveellisen aamiaisen, jonka jälkeen jatkamme valmennuksen ja treenin parissa. Ennen lounasta on hetki aikaa levähtää. Uima-allas, sauna, vyöhyketerapia tai intialainen päähieronta kutsuvat. Iltapäivällä pääsemme itse valmistamaan italialaisen keittiön terveellisiä, veden kielelle nostattavia ruokia paikallisen kokin avustuksella. Ravitseva, omin käsin valmistettu illallinen päättää virkistävän päivän.

Päivä 5:
Aamun alkajaisiksi teemme virkistäviä venyttelyitä. Aamiaisen jälkeen jatkamme valmennusta lounaaseen asti. Lounaan jälkeen luvassa on vierailu läheiseen viinikellariin Chiusin pikkukaupungissa, jonka jälkeen on hiukan
vapaata aikaa Chiusin vanhassa keskustassa, jossa on myös mahdollisuus tutustua Etruskimuseoon. Mukava päivä päättyy rentoon illalliseen.

Päivä 6:
Aamu alkaa virkistävällä treenillä, jonka jälkeen aamiainen maistuu erityisen hyvältä. Aamiaisen jälkeen suuntaamme Trasimeno-järven rannalla sijaitsevaan
Castiglione del Lagon kylään. Kävelemme pitkin rantaviivaa ja syömme piknikin rannassa, jonka jälkeen on vapaa-aikaa Castiglione del Lagon vanhassa kaupungissa vaikkapa herkkukauppoihin ja linnoitukseen tutustuen. Illalla pidämme vielä pienen valmennustuokion ja nautimme herkullista illallista.

Päivä 7:
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin klo 11.20.
Helsingissä olemme klo 15.40.

Tämä viikko on sinulle, jos kaipaat
* irrottautumista arjesta ja sitä, että kaikki on kerrankin tehty sinulle valmiiksi
* hehkuvan energistä ja kukoistavaa oloa aamusta iltaan ja tunnetta, että sinulla riittää voimavaroja ammennettavaksi läheisillesi
* hengähdystaukoa, jonka aikana voit unohtaa arjen kiireet ja kauppalistat ja antaa itsellesi luvan latautua, rentoutua ja olla kuin kuningatar
* hymyä, hyvää mieltä, uusia ajatuksia ja onnen tunteita, jotka voit viedä mukanasi kotiin
* kohtaamisia, keskusteluja, iloa ja naurua matkan muiden kuningatarten kanssa

Palaat viikon jälkeen takaisin kotiin virkistyneenä, kukoistavana, hyvinvoivana ja energisenä oman elämäsi kuningattarena. Puhkut intoa ja uusia ideoita, joiden avulla säteilet hyvää oloa myös läheisillesi.

Yksi viikko voi todellakin muuttaa koko elämäsi paremmaksi!

Kuningattaren viikolla valmentajanasi toimii hyvinvoinnin ammattilainen Elisa Mattila, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin huippusuosittujen Kuningattaren korsetti ja Hyvinvointistartti -valmennustensa avulla. Elisan lempeässä ohjauksessa saat ahaa-elämyksiä, joiden
avulla voit paremmin hymy huulilla.

Viikon valmennukset eivät ole puuduttavia luentoja, vaan uudet ideat syntyvät mukaansatempaavien harjoitusten avulla, joissa pääset itse pohtimaan ja soveltamaan oppeja omaan elämääsi – vaikkapa uima-altaan reunalla istuskellen!

Kuningattaren viikolla kaikki on suunniteltu valmiiksi puolestasi. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle, huokaista syvään ja nauttia. Olethan antanut itsellesi sen kaikkein tärkeimmän lahjan: aikaa omalle hyvinvoinnillesi. Olet sen vihdoinkin ansainnut!

Liity mukaan ja anna itsellesi lahjaksi hyvä olo!
Matkalle mahtuu mukaan vain pieni määrä kuningattaria, joten varaathan paikkasi kuningattarena pian!

“Viikosta jäi hyvä ja rentoutunut fiilis! Paikka on aivan loistava.” -Johanna
“Lähdin viikkoon stressaantuneena. Kaiken tekemämme jälkeen on mieli seesteinen ja hyvä, olo ihanan raukea. Sain taas halun jatkaa liikuntaa. Kiitos hyvästä Kuningatar-viikosta!” -Kaisa

Huom! Paikkoja on rajoitetusta, varaathan omasi pian! Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Valmentajasta
Valmentajanasi Kuningattaren viikolla toimii Elisa Mattila. Elisa on kansainvälisesti sertifioitu ravinto ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer, joka kannustaa, innostaa ja inspiroi voimaan paremmin
niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Elisa on valmentanut jo tuhansia naisia voimaan paremmin suosittujen verkkovalmennustensa avulla.
Viikko kuningattarena hyvivointilomalla käydään läpi hänen kehittämäänsä Kuningattaren käsikirja-konseptia, jonka lempeät, mutta määrätietoiset ohjeet ja harjoitukset luovat hehkuvia ja säteileviä oman elämänsä kuningattaria.
Tutustu Elisaan tarkemmin täällä: Elisa

Vyöhyketerapia ja intialainen päähieronta
Matkan aikana on tilauksesta saatavilla myös vyöhyketerapiaa tai intialaista päähierontaa, jotka kruunaavat matkasi täydelliseen rentoutukseen ja tasapainoon ja voit nauttia harmonisesta olotilasta.
Vyöhyketerapeutti Pia Alangon käsissä saat apua myös erilaisiin kiputiloihin.
Vyöhyketerapia on erinomainen keino lievittää stressitiloja ja auttaa irrottautumaan arjen haasteista.
Yhden kerran hoito rentouttaa nautinnolliseen oloon ja jalkapohjasi kiittävät hieronnasta, toinen hoitokerta antaa pidemmän vaikutuksen sekä hoitaa laajemmin, antaen upean olon arjessa eteenpäin.
Intialainen päähieronta puolestaan rentouttaa ihanasti ja on erinomainen keino päästä kuningatarolotilaan.
Olisi ihana nähdä sinut mukana matkalla! Varaathan oman paikkasi pian!

Italia Umbria CaseGraziani

Korkeatasoinen Agriturismo CaseGraziani Umbriassa on Grazianin suvun hallussa ollut tila aina 1600-luvulta saakka.
Kiehtova historia ja nykyajan mukavuudet sulautuvat hyvin toisiinsa tässä hienossa agriturismossa ja antavat mahdollisuuden unohtumattomaan lomaan.

Lue lisää

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Mitä kaikkea Viikko kuningattarena käytännössä pitää sisällään:

* Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
* Kuljetukset lentokentältä kohteeseen ja takaisin
* Majoitus täysihoidolla idyllisessä Case Graziani maaseutumajoituksessa (majoitus sekä energiaa nostavat, terveelliset ja hyvää oloa lisäävä aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat hintaan)
* Suomalainen opas mukana kaikilla retkillä

täysihoito idyllisessä Case Graziani -maaseutumajoituksessa (majoitus sekä energiaa nostavat, terveelliset ja hyvää oloa lisäävät aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat hintaan)

* Viikon aikana saat käyttöösi Kuningattaren käsikirjan eli täydelliset ohjeet siihen, kuinka teet itsestäsi hyvinvoivan, huippukuntoisen ja sisäisesti vahvan kuningattaren: kirkastat tavoitettasi, saat lisää motivaatiota ja selkeyttä siihen, kuinka voit voida paremmin.
* Liikunnan riemua ja sen tuomaa pirteää hyvää oloa: päivittäiset, reippaat, oman kehon painolla tehtävät treenit sopivat jokaiselle lähtötasolle, herättävät eloon ja saavat sinut hihkumaan innosta.
* Raukean rentoa ihanuutta: rentoutus- ja venyttelytuokiot verryttävät koko kehon ja sulattavat jumitukset, ohjelmassa myös hengähdystaukoja ja aikaa vain sinulle itsellesi.
* Uusia ajatuksia ja sisäistä voimaa: päivittäisten ravinto- ja hyvinvointityöpajojen opit voit siirtää suoraan arkeesi; mm. ohjeet siihen, kuinka löydät sinulle ihanteellisimman ruokavalion ja pääset terveellisen ruokavalion kuningattareksi.
* Innostavia elämyksiä kuningatarten tapaan: retket kauniisiin, historiallisiin lähikyliin ja vierailu viinitilalle lievittävät stressiä ja tuovat kuplivaa iloa ja rentoutta ihanassa seurassa, ostoksia unohtamatta!
* Kaikilla retkillä mukanamme on suomalainen, jo 30 vuotta seudulla asunut opas, jonka tarinoista ja paikallistuntemuksesta pääsemme nauttimaan.

Matkan aikana on mahdollisuus varata myös vyöhyketerapia tai intialainen päähieronta, jotka kruunaavat matkasi täydelliseen rentoutukseen ja tasapainoon.

Passi, viisumi, matkaterveys ja matkavakuutus

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla >> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuudenalainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet