Italia Italialainen kylä Castel Cellesi

Italialainen kylä tarjoaa täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian! Kaipaatko rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Varaa Italian matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Italialainen kylä Castel Cellesi

Italialainen kylä – Elämysten Castel Cellesi

Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian! Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Italialainen kylä, Castel Cellesi on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella. Italian matkat, kuten tämän italialaisen kylävierailun räätälöimme toiveidenne mukaan.

Italialainen kylä Castel Cellesi

Retkiohjelma on todella monipuolinen ja runsas. Ohjelman voi aloittaa vierailemalla Paavien ja Santa Rosan kaupungissa, Viterbossa, matka jatkuu kraaterijärvi Bolseenan luokse. Matkalla voi tutustua Etruskien maailmaan tai vierailla aateliskartanoissa. Voimme järjestää myös kokkikoulun, jossa voimme maistella ihanaa Orvieto Classico -viiniä.

Turvallinen loma – sinua on vastaanottamassa juuriltaan Kotkalainen Telly Puuri.

Italialainen kylä

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 660€ / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
* Lentoverot
* Majoitukset  Castel Cellesissä 6 yötä ja Roomassa 1 yö Pricillassa aamiaisella

Minimi 4 hengen ryhmille.

Alustava lentoaikataulu:
Helsinki-Rooma 08.30-11.00 Norwegian
Rooma-Helsinki 19.15-23.45 Norwegian

Räätälöimme matkan makusi mukaan.

Matkaohjelmaesimerkki:

1 pv
Lehto Helsingistä Roomaan.
Lentokentällä odottaa kuljettaja, joka vie suoraan Italialaiseen kylään, Castel Cellesiin. Perille saavuttua majoittuminen viehättäviin taloihin.

Muutamia vinkkejä:
Lentokenttäkuljetus Roomasta -Castel Cellesiin  alk. 44 €/suunta/hlö tila-autolla
Matkan voi myös tehdä junalla alkaen 7 €/hlö
Roomasta matkaa Castel Cellesiin n.120km

Retket, lisämaksusta:

Tervetulotilaisuus altaalla

Viterbo
Lähdemme Paavien ja Santa Rosan kaupunkiin Viterboon, jossa vietämme aamupäivän tutustuen kaupunkiin ja tehden ostoksia. Lounaan jokainen valitsee itse kaupungin monista herkullisista kahviloista tai ravintoloista. (Lounas omalla kustannuksella),

Bolsena
Iltapäivällä ajamme Bolseenan järvelle, joka on Euroopan suurin Kraaterijärvi. Paluumatkalla pysähdymme Santa Kristiinan kaupungissa, jonka pienien katujen varsilla voi tehdä jännittäviä löytöjä ja jossa voi löytää kameralleen loistavia valokuvauskulmia. Illallinen viineineen Castellossa.

Etruskiretki
Tutustumme Etruskien maailmaan. Tuscanian muurikaupunki, joka sijaitsee vanhan roomalaistien varella, on kaikkien rakastama vielailukohde. Käymme Etruskimuseossa, jonka jälkeen siirrymme vihreälle kukkulaalueelle, jossa menemme sisälle hautoihin, jotka kaivettiin vuoren seinämän sisään noin 500 vuotta ennen Kristusta. Lounas Martassa – tyypillinen iltalialainen lounas viineineen paikallisravintolassa.

Orvieto Viininmaisteluretki
Iltapäivällä matkamme jatkuu Orvietoon, jossa sijaitsee mahtava Duomo ja kauniita aatelispalatseja ja tietenkin Enotecoja, joista voi valita erilaisia viineja. Orvieto Classico on tunnettu myos Suomessa. Kevyt illallinen Castellossa.

Kokkikoulu
alkaa Castel Celleesin palatsin keittiössa, Guliaanan opastuksella. Hän kertoo meille kuinka pastaa valmistetaan kotitekoisesti.
Keittiötaidon opetuksia jatkamme keittiössä, jossa monille tuttu italiatar Lilli Romagna aloittaa koko päivän kestävän kokkiohjelman. Kuulemme kokkamisen ohella ruuan historiasta ja kuuntelemme ruanlaiton salaisuuksia viiniä maistellen parmigano juuston ja salamimakkaran kera. Itsekin osallistumme kokkaamiseen. Ilta vapaa (ei illallista )

Civita di Bagnoregio, vuoristokylä
Ainutlaatuinen  kohde, joka on yksi kymmenestä salaisesta jalokivestä, jotka pitää nähdä.

8 pv
Aamiaisen jälkeen lähtö lentokentälle. Paluulento Helsinkiin

Casa Corona

Upea kahden makuuhuoneen loma-asunto

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Huoneistossa on kylpyhuone.
Casa Cornassa on kalustettu terassi, josta on näkymät Umbiran vuoristoon.
Alakerrassa on olohuone ja täysin varusteltu keittiö, sekä sohva ja kylpyhuone.
Huoneisossa on myös Tv, ilmastointi, sekä mahdollisuus internet yhteyteen.
Talossa on yhteinen uima-allas

Lomahuoneistoja on myös Casa Picolo, Casa Kristina ja Casa Grande.
Esimerkkipakettimme on laskettu Casa Coronaan.

Italialainen kylä_asa Piccolo1_400x300Ialialainen kyl_CasaPiccolo_400x300

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555