Italialainen kylä ryhmämatka

Italialainen kylä – Elämysten Castel Cellesi. Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian ja lisäksi kokkaamme italialaista ruokaa!

Italialainen kylä ryhmämatka

Tuscian ainutlaatuinen kylä

Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian!
Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Italialainen kylä on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella.  Matkalla tutustumme Paavien ja Santa Rosan kaupunkiin Viterboon, jossa vietämme aamupäivan tutustuen kaupunkiin ja tehden ostoksia. Vierailemme Bolseenan järvelle, joka on Euroopan suurin Kraaterijärvi. Paluumatkalla pysähdymme Santa Kristiinan kaupungissa, jonka pienien katujen varsilla voi tehdä jännittäviä löytöjä ja jossa voi löytää kameralleen loistavia valokuvauskulmia.

Yhdistä matkaasi Firenze tai Rooma

Firenzessä voit vierailla Pyhän Ristin basilikassa, jossa on Michelangelon ja Galileon hauta, näet ”Piazza della Signoria” aukion, ulkoilmamuseo, jossa voit nauttia joidenkin renessanssin suurimpien taiteilijoiden veistoksista. Maailmankuululta sillalta ”Ponte Vecchio” voit matkata keskiaikaisen kaupunginosan kapeita katuja ennen kuin saavutat henkeäsalpaavan, upean Firenzen tuomiokirkon (St. Maria del Fioren katedraali), Giotton kellotornin ja kastekappelin. Matkalla näet myös St. John ja sen kuuluisan Golden Door tai Gate of Paradisen. Kaiken tämän jälkeen voit vierailla Akatemia museossa, jossa on alkuperäinen Michelangelon Daavid-patsas, ja/tai kuuluisassa taidegalleriassa ”Uffizi”, jossa on esillä maailman tunnetuimpien maalareiden mestariteoksia, kuten Sandro Botticelli, Giotto. , Michelangelo, Raffaello, Leonardo da Vinci jne.

Kokataan italialaisittain

Yksi Italialainen kylä -matkan kohokohdista on kokkikoulu Castel Cellesin palatsin keittiössa, jossa valmistamme italialaisia ruokia ja lopuksi katamme pöydän ja istumme aterialle maistuvien viinien kera.

Italialainen kylä ryhmämatka

Italialainen kylä on 200 asukkaan Castel Cellesi, joka sijaitsee Tuscian kauneimmalla alueella – Pohjois-Lazion, Toscanan ja Umbrian kohtaamispaikassa. Aluen on luonnonkaunis kukkuloineen, järvineen, kylpylöineen ja vanhoine etruski kylineen, jotka ovat kuuluisia muinaisista haudoistaan ja amfiteattereistaan. Kaupungit, kuten Bolsena, Civita di Bagnoregio, Montefiascone, Orvieto, Viterbo, Tarquinia, Bagnaia ja Bomarzo, ovat vierailun arvoisia.

Alue on ihanteellinen rentoutumiseen, nähtävyyksien katseluun, kävelyyn ja vaellukseen sekä erilaisiin retriitteihin. Myös ratsastuks on mahdollista.
Viterbossa ovat Danten tuntemat Bulicamen kuumat lähteet – täällä voit vierailla paikallisessa kylpylässä, jossa on tarjolla monia erilaisia hoitoja sekä keholle että mielelle! Alue on kuuluisa lihaan ja kalaan perustuvasta keittiöstään ja viiineistään. Alueella vietetään mm. paikallisia festivaaleja ja antiikkimessuja.

Castel Cellesi on pieni jalokivi, joka on todella tuntematon suurimmalle osalle maailmaa. Castel Cellesissä oleminen on kuin astuisi ajassa taaksepäin. Mikä tekee Castel Cellesistä niin erilaisen? Tärkein tekijä on, että tie Castel Cellesiin päättyy tähän. Ei ole läpikulkutietä – tämä tarkoittaa, että maailma on pääosin kulkenut kylän ohi. Se on hiljainen, turvallinen ja koskematon. Kylässä on kaksi kaunista aukiota, seurakuntakirkko, posti, baari, pieni ruokakauppa ja paikallinen pizzeria. Täällä olet keskellä maaseutua, vain lyhyt kävelymatka ja löydät itsesi oliivi- ja viinitarhoista. Vaikka se on eristetty, se on helposti saavutettavissa – vain 5 kilometriä päätietä pitkin ja saavut Bagnoregion supermarkettiin ja kauppoihin. Hieman kauempana tulet Montefiasconeen, jossa on jälleen lisää supermarketteja ja kauppoja. 20 minuutissa olet viehättävässä Bolsenan kaupungissa, joka sijaitsee sen kuuluisan järven rannalla. Vielä 20 minuuttia vastakkaiseen suuntaan ja olet mahtavassa Viterbon kaupungissa.

Italialainen kylä ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1225 € / hlö

 


Italia Castel Cellesi

Matkaohjelmaesimerkki ryhmille

1 pv
Lentokentälle saavuttuamme meitä odottaa vastassa bussi, joka kuljettaa Italialaiseen kylään, Castel Cellesiin. Saavumme perille noin 14.00 ja majoitumme viehättäviin taloihin.

Perille päästyämme ja kun olemme majoittautuneet rauhassa, lähdemme tutustumaan viinin ja oliiviviljelijöiden pikku kylään. Tervetulotilaisuus altaalla aperatiivien kera sekä illallinen viineineen.

2 pv
Aamulla nautimme runsaan aamiaisen. Lähdemme Paavien ja Santa Rosan kaupunkiin Viterboon, jossa vietämme aamupäivan tutustuen kaupunkiin ja tehden ostoksia. Lounaan jokainen valitsee itse kaupungin monista herkullisista kahviloista tai ravintoloista. (Lounas omalla kustannuksella)

Iltapaivalla ajamme Bolsenan järvelle, joka on Euroopan suurin Kraaterijärvi. Paluumatkalla pysähdymme Santa Kristiinan kaupungissa, jonka pienien katujen varsilla voi tehdä jännittäviä löytöjä ja jossa voi löytää kameralleen loistavia valokuvauskulmia. Illallinen viineineen Castellossa.

3 pv
Nautimme runsaan aamiaisen ja sen jälkeen lähdemme tutustumaan Etruskien maailmaan. Tuscanian muurikaupunki, joka sijaitsee vanhan roomalaistien varella, on kaikkien rakastama vielailukohde. Käymme Etruskimuseossa, jonka jälkeen siirrymme vihreälle kukkula-alueelle, jossa menemme sisälle hautoihin, jotka kaivettiin vuoren seinämän sisään noin 500 vuotta ennen Kristusta. Tyypillinen iltalialainen lounas viineineen paikallisravintolassa.

Iltapäivällä matkamme jatkuu Orvietoon, jossa sijaitsee mahtava Duomo ja kauniita aatelispalatseja ja tietenkin Enotecoja, joista voi valita erilaisia viineja. Orvieto Classico on tunnettu myos Suomessa. Coctail tilaisuus ennen ateriaa. Kevyt illallinen Castellossa.

4 pv
Aamulla taas runsas aamupala. Kokkikoulu alkaa Castel Cellesin palatsin keittiössa, Guliaanan opastuksella. Hän kertoo meille kuinka pastaa valmistetaan kotitekoisesti. Keittiötaidon opetuksia jatkamme keittiössä, jossa monille tuttu italiatar Lilli Romagna aloittaa koko päivän kestävän kokkiohjelman. Kuulemme kokkamisen ohella ruuan historiasta ja kuuntelemme ruanlaiton salaisuuksia viiniä maistellen parmigano juuston ja salamimakkaran kera. Itsekin osallistumme kokkaamiseen. Ilta vapaa (ei illallista )

5 pv
Runsaan aamupalan jälkeen meillä on koko päivä vapaata. Päivällä nautitaan kevyt lounas Castellossa. Päivän aikana voit levatä altaan äärella, tehdä retkiä luontoon, ottaa viimeiset viimeiset kuvat kauniista Cellesin kylästä etc. Castellon viimeinen ilta huipentuu apretiivin jälkeiseen illalliseen altaiden äärellä.

6 pv
Aamiaisen jalkeen pakkaamme tavarat ja matkamme suuntautuu Roomaan. Roomaan saavuttuamme majoitumme hotelliin ja majoittumisen jälkeen teemme kävelyretken paikallisen oppaan kanssa. Hintaan sisältyy liput kiertoajelubussi Hop on Hop Off:iin, jolla voit matkustaa ympäri Roomaa ja kuulla samalla Rooman historiasta ja nähtävyyksistä.

7 pv
Aamiainen hotellissa.

Päivä vapaa omatoimiseen tutustumiseen Roomassa. Farewell illallinen viineineen Roomalaisessa ravintolassa. (Lisämaksusta n. 50.-)

8 pv
Aamiaisen jälkeen lähtö lentokentälle. Paluulento Helsinkiin

Italia Castel Cellesi

Italialainen kylä on 200 asukkaan Castel Cellesi, joka sijaitsee Tuscian kauneimmalla alueella – Pohjois-Lazion, Toscanan ja Umbrian kohtaamispaikassa.

Lue lisää
Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
* Lentoverot
* Majoitukset  Castel Cellesissä ja Pricillassa aamiaisella
* Kuljetukset Rooma-Castel Cellesi-Rooma
* Ohjelmassa mainitus retket kuljetuksineen suomenkielisen oppaan johdolla Ohjelmassa mainitut ateriat viinien kera
* Kokkikoulu
* Illanvietto altailla
* Roomassa kaupunkikiertokävely
* Liput hop on hop off bussiin Roomassa 1 päivän ajan
* Kuljetus Hotelli – lentokenttä

Matka on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Meidät ottaa vastaan kylässä Telly Puuri

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>