Italialainen kylä ryhmämatka

Italialainen kylä – Elämysten Castel Cellesi. Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian! Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Castel Cellesi on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italialainen kylä ryhmämatka

Italialainen kylä – Elämysten Castel Cellesi ryhmille

Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian!
Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa.
Castel Cellesi on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 835 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
* Lentoverot
* Majoitukset  Castel Cellesissä ja Pricillassa aamiaisella
* Kuljetukset Rooma-Castel Cellesi-Rooma
* Kaupunkikiertokävely Roomassa, oppaan johdolla
* Kuljetus Hotelli – lentokenttä

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1225 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
* Lentoverot
* Majoitukset  Castel Cellesissä ja Pricillassa aamiaisella
* Kuljetukset Rooma-Castel Cellesi-Rooma
* Ohjelmassa mainitus retket kuljetuksineen suomenkielisen oppaan johdolla Ohjelmassa mainitut ateriat viinien kera
* Kokkikoulu
* Illanvietto altailla
* Roomassa kaupunkikiertokävely
* Liput hop on hop off bussiin Roomassa 1 päivän ajan
* Kuljetus Hotelli – lentokenttä

Matka on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Meidät ottaa vastaan kylässä Telly Puuri

Italialainen kylä_Telly_terassilla_1_400x300

 

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Lentokentälle saavuttuamme meitä odottaa vastassa bussi, joka kuljettaa Italialaiseen kylään, Castel Cellesiin. Saavumme perille noin 14.00 ja majoitumme viehättäviin taloihin.

Perille päästyämme ja kun olemme majoittautuneet rauhassa, lähdemme tutustumaan viinin ja oliiviviljelijöiden pikku kylään. Tervetulotilaisuus altaalla aperatiivien kera sekä illallinen viineineen.

2 pv
Aamulla nautimme runsaan aamiaisen. Lähdemme Paavien ja Santa Rosan kaupunkiin Viterboon, jossa vietämme aamupäivan tutustuen kaupunkiin ja tehden ostoksia. Lounaan jokainen valitsee itse kaupungin monista herkullisista kahviloista tai ravintoloista. (Lounas omalla kustannuksella)

Iltapaivalla ajamme Bolseenan järvelle, joka on Euroopan suurin Kraaterijärvi. Paluumatkalla pysähdymme Santa Kristiinan kaupungissa, jonka pienien katujen varsilla voi tehdä jännittäviä löytöjä ja jossa voi löytää kameralleen loistavia valokuvauskulmia. Illallinen viineineen Castellossa.

3 pv
Nautimme runsaan aamiaisen ja sen jälkeen lähdemme tutustumaan Etruskien maailmaan. Tuscanian muurikaupunki, joka sijaitsee vanhan roomalaistien varella, on kaikkien rakastama vielailukohde. Käymme Etruskimuseossa, jonka jälkeen siirrymme vihreälle kukkulaalueelle, jossa menemme sisälle hautoihin, jotka kaivettiin vuoren seinämän sisään noin 500 vuotta ennen Kristusta. Tyypillinen iltalialainen lounas viineineen paikallisravintolassa.

Iltapäivällä matkamme jatkuu Orvietoon, jossa sijaitsee mahtava Duomo ja kauniita aatelispalatseja ja tietenkin Enotecoja, joista voi valita erilaisia viineja. Orvieto Classico on tunnettu myos Suomessa. Coctail tilaisuus ennen ateriaa. Kevyt illallinen Castellossa.

4 pv
Aamulla taas runsas aamupala. Kokkikoulu alkaa Castel Celleesin palatsin keittiössa, Guliaanan opastuksella. Hän kertoo meille kuinka pastaa valmistetaan kotitekoisesti. Keittiötaidon opetuksia jatkamme keittiössä, jossa monille tuttu italiatar Lilli Romagna aloittaa koko päivän kestävän kokkiohjelman. Kuulemme kokkamisen ohella ruuan historiasta ja kuuntelemme ruanlaiton salaisuuksia viiniä maistellen parmigano juuston ja salamimakkaran kera. Itsekin osallistumme kokkaamiseen. Ilta vapaa (ei illallista )

5 pv
Runsaan aamupalan jälkeen meillä on koko päivä vapaata. Päivällä nautitaan kevyt lounas Castellossa. Päivän aikana voit levatä altaan äärella, tehdä retkiä luontoon, ottaa viimeiset viimeiset kuvat kauniista Cellesin kylästä etc. Castellon viimeinen ilta huipentuu apretiivin jälkeiseen illalliseen altaiden äärellä.

6 pv
Aamiaisen jalkeen pakkaamme tavarat ja matkamme suuntautuu Roomaan. Roomaan saavuttuamme majoitumme hotelli Priscillaan***. majoittumisen jälkeen teemme kävelyretken paikallisen oppaan kanssa. Hintaan sisältyy liput kiertoajelubussi Hop on Hop Off:iin, jolla voit matkustaa ympäri Roomaa ja kuulla samalla Rooman historiasta ja nähtävyyksistä.

7 pv
Aamiainen hotellissa.

Päivä vapaa omatoimiseen tutustumiseen Roomassa. Farewell illallinen viineineen Roomalaisessa ravintolassa. (Lisämaksusta n. 50.-)

8 pv
Aamiaisen jälkeen lähtö lentokentälle. Paluulento Helsinkiin

Casa Corona

Upea kahden makuuhuoneen loma-asunto

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Huoneistossa on kylpyhuone.
Casa Cornassa on kalustettu terassi, josta on näkymät Umbiran vuoristoon.
Alakerrassa on olohuone ja täysin varusteltu keittiö, sekä sohva ja kylpyhuone.
Huoneisossa on myös Tv, ilmastointi, sekä mahdollisuus internet yhteyteen.
Talossa on yhteinen uima-allas

Lomahuoneistoja on myös Casa Picolo, Casa Kristina ja Casa Grande.
Esimerkkipakettimme on laskettu Casa Coronaan.

Italialainen kylä_asa Piccolo1_400x300Ialialainen kyl_CasaPiccolo_400x300Italialainen kylä_Tuscia_allas_400x300

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta

Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian!
Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Tarjoamme loman Italian kauneimmassa osassa, jossa ei ole vielä käynyt paljon turisteja.
Castel Cellesi on 1600-luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis. Kylässä on n. 200 asukasta ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella.

Alueen luonto on erittäin kaunis, täällä voi kokea - kukkulat, järvet, kylpylät, vanhoja etruskien kyliä, kuuluisia antiikin hautakammioita ja amphitheatterin.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.