Itävalta Wien konserttimatka

Wien konserttimatka Vierailemme barokkiaikaisessa benediktiiniläisluostarissa ja risteilemme pitkin kaunista Tonavaa. Illaksi meille on varattu liput konserttiin!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Itävalta Wien konserttimatka

Loistava konserttinautinto

Wien konserttimatka vie meidät yhteen Euroopan tunnetuimmista ja kauneimmista kaupungaista, joka monin tavoin on Keski-Euroopan helmi ja sen tarunhohtoisin kaupunki. Kaupunkikierroksella nähdään merkittävimmät nähtävyydet ja kuullaan tarinoita historiasta sekä tämän päivän elämästä Wienissä. Vierailemme mm barokkiaikaisessa benediktiiniläisluostarissa ja risteilemme pitkin kaunista Tonavaa. Illaksi meille on varattu liput Wienin maailmankuuluun konserttiin!

Itävalta Wien konserttimatka

Tule mukaan konserttimatkallemme valloittavaan Itävallan pääkaupunkiin, Wieniin.

Wien konserttimatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 895 € / hlö

1 päivä Tiistai
Wieniin saavuttaessa opas & linja-auto ryhmää vastassa. Aloitetaan suomenkielisellä opastetulla kaupunkikierroksella. Itävallan pääkaupunki Wien on Euroopan tunnetuimpia ja kauneimpia kaupunkeja, joka monin tavoin on Keski-Euroopan helmi ja sen tarunhohtoisin kaupunki. Kaupunkikierroksella nähdään merkittävimmät nähtävyydet ja kuullaan tarinoita historiasta sekä tämän päivän elämästä Wienissä. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin. Päivällä omaa vapaata aikaa ja illalla ryhmän yhteinen illallinen.

2 päivä Keskiviikko
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdetään kokopäiväretkelle. Vieraillaan barokkiaikaisessa benediktiiniläisluostarissa Stift Melkissä. Luostari sijaitsee Tonavan varrella kallionkielekkeellä Wachaun laakson eteläreunalla.
Luostarivierailun jälkeen risteillään Tonavan aalloilla ja nautitaan lounas risteilyn aikana. Retkipäivä päättyy Wieniin noin klo 16:30. Lisämaksusta liput illan konserttiin Orangerie Schönbrunn klo 20:30. Lähtö hotellilta klo 19:15.

3 päivä Torstai
Omaa vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen.

4 päivä Perjantai
Hotelliaamiaisen jälkeen klo 08:15 tilausajokuljetus lentokentälle, josta aamupäivälento Helsinkiin

 

 


Itävalta Wien tekemistä ja käyntikohteita

* Wienin raatihuone
sijaitsee Wienin 1. kaupunginosassa, Innere Stadtissa, Vanhankaupungin alueella. Mahtava raatihuone on valmistunut vuonna 1883.

* Wienin taidehistoriallinen museo
Vuonna 1891 juhlavasti avattu Wienin taidehistoriallinen museo esittelee Habsburg-suvun loisteliaan taidekokoelman italialaiseen renessanssityyliin rakennetussa monumentaalisessa rakennuksessa.

* Hofburg-palatsikompleksi
Habsburg-suvun asuinpaikkana vuosisatojen ajan toiminut Hofburg on useiden palatsien yhteensulautuma, jonka eri osat edustavat useita eri arkkitehtoorisia tyylisuuntia keskiajalta 1900-luvulle.

* Karlskirche
Kaarlenkirkko on yksi Euroopan näyttävimpiä barokkikirkkoja ja suosittu nähtävyys Wienissä. Karlskirche sijaitsee Karlsplatzilla, melko lähellä Vanhaakaupunkia.

* Espanjalainen ratsastuskoulu
Wienin kuuluisa espanjalainen ratsastuskoulu on maailman vanhin vielä toimiva perinteistä kouluratsastusta opettava ratsastuskoulu.

* Prater-huvipuisto ja planetaario
Leopoldstadtin kaupunginosassa sijaitseva Prater-huvipuisto on kuuluisa varsinkin vanhan maailmanpyöränsä ansiosta.

* Schönbrunnin kesälinna
Wienin keskustan alueen ulkopuolella sijaitseva Schönbrunnin kesäpalatsissa Habsburgien keisariperhe asui aina kesäaikaan huhtikuusta-lokakuuhun.

Kesäpalatsissa on mm. Keisari Franz Josephin ja hänen puolisonsa Keisarinna Elisabethin, eli Sisin aikaisia huoneita. Tutustumiskierroksella nähdään myös 1750-luvulta peräisin olevia Keisarinna Maria Theresian aikaisia rokokoo tyylisiä huoneita, mm. linnan  upean suuren juhlasalin ja linnan upea puutarha.

Itävalta Wien Austria Trend Hotel Rathauspark Wien

1800-luvun kaupunkipalatsissa sijaitseva Austria Trend Hotel Rathauspark Wien tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen WiFi ja ilmastointi. Wienin raatihuone ja historiallinen yliopistorakennus ovat vain muutaman metrin päässä. Tämä uusittu kaupunkipalatsi, jossa kirjailija Stefan Zweig on asunut, on peräisin vuodelta 1882. Rathauspark Wien -hotellissa on moderni sisustus ja elegantti tunnelma.

Lue lisää

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki:
18.6.2019 Helsinki-Wien 08:30-09:55
21.6.2019 Wien-Helsinki 11:15-14:40
* Majoitus, 3 yötä, kahden hengen huoneissa, aamiaisella
* Kuljetukset lentokenttä-hotelli-lentokenttä
* Ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket suomenkielisellä opastuksella

Lisämaksusta:
* Konserttiliput

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.