Japani Kyushun opastettu kiertomatka

Kyushu – tulivuorien, utuisten vuorten ja myyttien seutu. Kyushun saari on tunnettu kauniista maisemistaan, kuumista lähteistä, historiallisista nähtävyyksistä ja kiinnostavasta ruokakulttuuristaan. Matka alkaa Fukuokasta ja matkan aikana vieraillaan Nagasakissa, jonka tuhoaminen atomipommilla lopetti Toisen Maailmansodan, Unzenin ylätasangolla luonnon muovaamassa kylpylässä ja sekä Kumamotossa ja Beppun kuumissa lähteissä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani Kyushun opastettu kiertomatka

Kyushu – tulivuorien, utuisten vuorten ja myyttien seutu. Kyushun saari on tunnettu kauniista maisemistaan, kuumista lähteistä, historiallisista nähtävyyksistä ja kiinnostavasta ruokakulttuuristaan. Matka alkaa Fukuokasta ja matkan aikana vieraillaan Nagasakissa, jonka tuhoaminen atomipommilla lopetti Toisen Maailmansodan, Unzenin ylätasangolla luonnon muovaamassa kylpylässä ja sekä Kumamotossa ja Beppun kuumissa lähteissä.

Hintaesimerkkimme 10 pv: 5235 € / hlö

Matka alkaa Helsingistä, Finnairin suorilla lennoilla Fukuokaan.

Päivä 1: Fukuoka

Saapuminen Fukuokaan. Opas tapaa teidät lentokentällä ja opstaa lentokenttäkuljetukselle Fukuokan keskustaan.

Päivä 2: Fukuoka-Nagasa (aamiainen)

Aamupäivällä vierailu Tenjin alueella ja Dazaifu Tenmangussa, ja sen jälkeen kuljetus Nagasakiin.

Päivä 3: Nagasaki-Unzen (aamiainen, päivällinen)

Kiertoajelu Nagasakissa julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana vieraillaan muun muassa Nagasakin atomipommimuseossa, Rauhanpuistossa ja Oura Tenshudon kirkossa. Bussimatka Unzeniin ja päivällinen perinteisessä japanilaisessa ryokan-majatalossa.

Päivä 4: Unzen-Shimabara-Kumamoto (aamiainen)

Aamulla lähdetään matkalle Jigokuun, joka tunnetaan lisänimellä ’Helvetin Laakso’. Alueella purkautuu maasta kuumaa höyryä, rikkipitoisia puroja ja alue on täynnä vulkaanista toimintaa. Kuljetus Shimabaran satamaan ja sieltä lauttamatka Kumamotoon, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana nähdään muun muassa Kumamoton linna ja Suizenjin puisto.

Päivä 5: Kumamoto-Mt.Aso-Beppu (aamiainen, päivällinen)

Bussimatka Mt.Asolle, joka on Japanin suurin toimiva tulivuori ja sen kraateri, jonka ympärysmitta on noin 120km on ykis maailman suurimmista. Nykyinen kraateri on muodostunut neljän suuren tulivuorenpurkauksen johdosta, jotka tapahtuivat yli 90000 vuotta sitten. Retken aikana tutustutaan niin tulivuoreen, tulivuorimuseoon kuin Ason pyhäkköön. Kuljetus Beppuun, jossa päivällinen ryokan-majatalossa.

Päivä 6: Beppu-Fukuoka (aamiainen)

Kaupunkikierros taksilla ja vierailu Beppun kuumilla lähteillä. Kuljetus Fukuokaan.

Päivät 7-8: Fukuoka (aamiainen)

Aikaa tutustua Fukuokaan omin päin ennen paluulentoa.
Paluu Helsinkiin Finnairin suoralla lennolla.

Japani-mtaso-232897_1280

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Fukuoka-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Opastus päivinä 2-6
* Vierailu Tenjin alueella ja Dazaifu Tenmangussa
* Kiertoajelu Nagasakissa julkisilla kulkuneuvoilla
* Lauttamatka Kumamotoon, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla
* Retki Mt.Asolle, joka on Japanin suurin toimiva tulivuori
* Bebbun kaupunkikierros taksilla ja vierailu Beppun kuumilla lähteillä
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset
* Ohjelmassa mainitut ateriat (ei juomia)

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555