Japani-Maricar-Tokio_7
Japani MariCAR

Real Life SuperHero Go-Karting experience – antaa sinulle mahdollisuuden pukeutua naamiaisasuun ja liittyä joko ryhmään tai valita ihan oman kierroksen Tokiossa, Jokohamassa, Osakassa tai Okinawalla ja kierrellä karting-autolla oikeilla kaduilla.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani MariCAR

Oletko koskaan unelmoinut ajavasi karting-autolla ympäri Tokiota supersankariksi pukeutuneena?

Hyvä, koska nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla juuri sitä! ’Real Life SuperHero Go-Karting experience’ antaa sinulle mahdollisuuden pukeutua naamiaisasuun ja liittyä joko ryhmään tai valita ihan oman kierroksen Tokiossa, Jokohamassa, Osakassa tai Okinawalla ja kierrellä karting-autolla oikeilla kaduilla.

Turvallisuus on tärkeää ja autot täyttävät kaikki paikalliset turvavaatimukset ja kierrokset ovat paikallispoliisin hyväksymiä. Karting-autoihin saa lisävarusteena kameran, jotta voit tallentaa tämän huikean kokemuksen. Voit pitää kavereihisi yhteyttä radiopuhelimilla ja valita mieleisesi taustamusiikin täydentämään ajonautinnon. Saatavilla on myös monia naamiaisasuja, joita voit halutessasi vuokrata.

Tätä ainutlaatuista kokemusta varten et tarvitse ajokokemusta karting-autoista, mutta tarvitset kansainvälisen ajokortin, joka on voimassa Japanissa. Kaikilla kierroksilla mukana on kokenut opas, joka auttaa karting-autojen kanssa ja pitää huolen osallistujien turvallisuudesta.

Hintaesimerkkimme 10 pv: 1759 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Tokio-Helsinki
* Lentokenttäverot
*lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus City Hotel Lonestar Shinjuku (***) kahden hengen huoneessa aamiaisella
* MariCar karting ajon 3 tuntia

Katso tästä mukavaa menoa>


Japani Maricar
Kansainvälinen ajokortti, IDP = International Driving Permit, on virallinen, maailman valtakielille tehty käännös kansallisesta ajokortista.
Kansainvälisen ajokortin sisällön ja ulkonäön määrittelevät kansainväliset tieliikennesopimukset.
Suomessa valtioneuvosto on antanut kansainvälisten ajokorttien kirjoittamisoikeuden Autoliitolle, mutta edellyttää, että ajo-oikeus on tarkistutettava Trafilta ennen niiden luovuttamista asiakkaalle.
Kansainvälisen ajokortin lisäksi oma kansallinen ajokortti on aina oltava myös mukana matkalla.
Lue lisää ja tilaa kansainvälinen ajokortti:
https://www.autoliitto.fi/matkailu/kansainvalinen-ajokortti

Maricar tarjoaa karting-kokemusta 12:sta eri kohteessa Japanissa. Kaikki karting-autot voivat laillisesti ajaa julkisilla teillä Japanissa ja kaikilla retkillä on mukana kokenut opas.

Maricarilla on saatavilla yli 400 karting-autoa 12:sta eri sijainnissa Japanissa (8 Tokiossa, 1 Jokohamassa, 1 Osakassa, 1 Mt. Fujilla ja 1 Okinawassa).

Asiakkailta ei vaadita aikaisempaa karting-kokemusta. MariCARilla voi kokea elämänsä ajonautinnon ajelemalla ympäri japanilaisia kaupunkeja.

Asiakkaat haluavat useimmiten vuokrata suosikkihahmojensa tai supersankarien asuja ajon ajaksi. MariCAR toimii kaikkien paikallislakien mukaan ja toimii yhteistyössä Tokio Metropolitan Police Departmentin kanssa ja noudattaa kaikkia turvaohjeita, joita Street Go-Kart Tour ”Real Life SuperHero Go-Karting”:ilta pyydettin viranomaisten toimesta.

Testaa tämä ehdottoman jännittävä ja ainutlaatuinen kokemus kun vierailet Tokiossa. Kuvittele itsesi karting-autoon, joka on erityisesti suunniteltu Real Life SuperHero karting-kokemusta varten. Pukeudu naamiaisasuun, soita lempimusiikkiasi ja ajele halki kaupungin. Saat taatusti huomiota kaikilta ohikulkijoilta!

Voit liittyä joko ryhmän mukaan tai valita yksityisen kierroksen. MariCAR pystyy tekemään kokemuksestasi ainutlaatuisen.

Huomio!
MariCAR:in karting-autot ovat erityisesti suunniteltu kaupunkiajoon Japanissa. Tarvitset voimassa olevan kansainvälisen ajokortin. Ilman ajokorttia ei pääse ajamaan! Kansainvälinen ajokortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Voit kommunikoida kavereidesi kanssa radiopuhelimilla ajosi aikana tai valita kameran, jolla voit tallentaa kokemuksesi. MariCARillä on viimeisimmän mallin mukaiset 4k action-kamerat, joilla voit kuvata ajokokemuksesi tai voit tietysti tuoda mukanasi oman kamerasi.
Autoissa on bluetooth kaiuttimet, joten voit valita oman taustamusiikkisi! Ja kokemus ei olisi täydellinen ilman supersankariasua! MariCARillä on kaikki mahdolliset asut joita voit vuokrata ajosi ajaksi.

Huomio!
MariCAR on hauska karting-kokemus, mutta se ei ole kilpailu.
Joten ajon aikana on kiellettyä kaikki roskaaminen ja kilpaileminen muiden ajajien kanssa.  Turvallisuus on tärkeintä ja haluamme tehdä MariCAR –kokemuksesta jokaiselle ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Muistakaa pitää hauskaa!
Saapukaa paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen ajon alkua. Retki toteutetaan yleensä vaikka sataisi, mutta huonolla säällä tarkistakaa, onko retki peruutettu.

Saavuttuanne esittäkää varausnumeronne ja ajokorttinne, niin saatte rannenauhat. Omat tavaranne voitte jättää kaappeihin, mutta ottakaa ajokortti ja henkilöpaperit mukaanne. Sen jälkeen voitte lähteä valitsemaan naamiaisasunne (kaikki asut ovat pestyjä). Kun kaikki ovat valmiina, opas neuvoo teitä autojen ajamisessa ja turvallisuudesta ennen kuin retki alkaa.

Japani Tokio City Hotel Lonestar Shinjuku
Japani-Tokio-City hotel Lonestar Shinjuku ulko

City Hotel Lonestar Shinjuku hotelli sijaitsee Tokion keskustassa, lähellä Shinjuku Gyoen puutarhaa ja Meiji Jingu temppeliä.

Lue lisää

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hintaesimerkkimme edellyttää aina vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme. Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa. Paikkoja rajoitetusti.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555