portugal_yogaretreat_vijnanayoga_jutta_niala-800x600
Portugal – Läsnäolon ytimessä – autenttinen joogaretriitti

Täysipainoinen, ohjattu Joogaretriitti, elementteinä, maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri. Juurtuminen. Flow. Voima. Hengitys. Hiljaisuus. Tutustumme joogaharjoitusten avulla elementteihin ja niiden vaikutukseen kehossa ja mielessä. Syvennämme ymmärrystä kokemuksistamme mielenkiintoisilla joogateksteillä. Teemme läsnäolo- ja joogaharjoituksia myös meren rannalla ja kauniilla luonnonsuojelualueella.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal – Läsnäolon ytimessä – autenttinen joogaretriitti

Syvällinen matka kehon viisauteen ja mielen potentiaaliin.

Retriittikeskusta ympäröivä upea luonto ja luonnon eri elementit ovat olleet inspiraationa retriitin sisällölle. Jokaiselle päivälle on oma teemansa eri elementeistä; maa, vesi, tuli, ilma, eetteri.

Tutustumme joogaharjoitusten avulla elementteihin ja niiden vaikutukseen kehossa ja mielessä. Syvennämme ymmärrystä kokemuksistamme mielenkiintoisilla joogateksteillä. Teemme läsnäolo- ja joogaharjoituksia myös meren rannalla ja kauniilla luonnonsuojelualueella.

Joogaharjoitukset ovat aamulla, päivällä ja illalla. Vapaa-ajalla nautimme luonnosta ja hiljaisuudesta yhdessä ja yksin. Retriitti on elämyksellinen matka kehon ja mielen potentiaaliin, sisäisiin voimavaroihin ja luonnon ihmeisiin.

Matkapäivät: 9-15.6.2018

Matkan hinta: 1495 €

Lentoaikataulu suorilla lennoilla:
Helsinki – Lissabon 07.00-09.55
Lissabon – Helsinki 23.25-06.00 + 1 (lento Helsingissä seuraavana päivänä)

Ennakkomaksu 400 € 14 vrk:n sisällä varauksesta.
Loppusuoritus 2.5.2018 mennessä

Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle: 27.04.2018

Lämpimästi tervetuloa elämysten matkalle Jutta

Matkaohjelma Joogaretriitti
4Ventos Retreat Centre, Portugali

1 pv
Lähdemme matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lähtöselvityksessä tulee olla viimeistään kello 05.00.

Lähtö Helsingistä 07.00 saapuminen Lissaboniin 09.55. Tap Portugalin lennolla. Siirrymme linja-autolla Lissabonin kentältä Mafran lähistöllä sijaitsevaan 4Ventos Retreat keskukseen, jossa majoittuminen.

Retriittikeskusta ympäröivä upea luonto ja eri elementit ovat ensi kesänäkin inspiraationa retriitin sisällölle. Jokaiselle päivälle on oma teemansa eri elementeistä; maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri. Tutustumme joogaharjoitusten avulla elementteihin ja niiden vaikutukseen kehossa ja mielessä. Syvennämme ymmärrystä kokemuksistamme monipuolisesti mielenkiintoisilla joogateksteillä ja luovilla harjoituksilla. Teemme läsnäolo- ja joogaharjoituksia myös meren rannalla ja kauniilla luonnonsuojelualueella.

Joogaharjoitukset ovat aamulla, päivällä ja illalla. Aidon retriittitunnelman säilyttämiseksi ja harjoituksen syventämiseksi harjoitamme lounaaseen asti hiljaisuudessa. Syvennämme hiljaisuuden voimaa vuorokauden pituisella hiljaisuudella. Retriitti on elämyksellinen matka kehon viisauteen, mielen potentiaaliin ja sisäisiin voimavaroihin.

Joogaa on päivittäin kahdeksan tuntia ja joogaharjoituksen eri osa-alueet on jaettu osioihin, jotka täydentävät toisiaan. Pääset askel askeleelta hyvin kokonaisvaltaiseen harjoitukseen. Kokonaisuus tukee harjoituksen syventämistä ja oivallusten syntymistä myös omaan elämään liittyen. Lepo ja vapaa-aika ovat huomioitu osana retriittiä: päivällä voit rauhassa nauttia luonnossa olemisesta. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista ja voit osallistua siihen oman halusi mukaan.

UUTENA täydentävänä lisänä on henkilökohtainen valmennus ja ohjaus jonka aikana kartoitamme juuri sinulle sopivaa harjoitusta ja joogaa elämäntapana. Voit varata itsellesi ajan.

Retriittikeskus sijaitsee luonnonsuojelualueella, vain 40 km päässä Lissabonista ja 10 km päässä rannikosta ja upeista Ericeiran rannoista. Ympäröivään luontoon voi tutustua ilman opasta. Retriittikeskus ikivanhassa kylässä on remontoitu harmonisesti kunnioittaen paikallista arkkitehtuuria. Majoitukset ovat yhden – viiden hengen kauniissa huoneissa.

Ruokaa rakkaudella: ateriat ovat rakkaudella valmistettua tuoretta kasvis-, vegaani- tai makrobioottista ruokaa. Osana retriitin henkeä harjoitamme läsnä olevaa ruokailua. Toteutamme yhdessä myös retriittiperinteen mukaisen astioista huolehtimisen ruokailun jälkeen. Isäntäväki huolehtii meistä suurella sydämellä ja auttaa mielellään kaikissa majoitukseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Koko retriittikeskus on varattu vain meidän käyttöömme aidon retriittitunnelman säilyttämiseksi ja hiljaisuuden mahdollistamiseksi. Retriitti sopii kaikille. Et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta.

7 pv 
Aamiaisen jälkeen kuljetus 4Ventos Retreat Centrestä Sintran kaupunkiin, jossa tutustumme Pena Palaceen sekä Parques de Sintran puistoon.

Paluulento lähtee Lissabonista klo 23.25 ja saapuu Helsinkiin 06.00 seuraavana päivänä.

Kuvia ja joogaajien kokemuksia edellisistä retriiteistä:

4_JOOGARETRIITTI_PORTUGAL-7_JOOGARETRIITTI_PORTUGAL-6_Joogaretriitti-Portugal-2_JOOGARETRIITTI_PORTUGAL-

Jutta Niala on  Sertifioitu Suomen Vijnana joogan pääopettaja / Vijnana joogastudio Olo-Tilan omistaja.

Jutalla on vankka ammattitaito ja laaja kokemuspohja joogan opettamisesta vuodesta 1999 alkaen.

Monivuotisen Vijñāna Yoga Teacher Training© -koulutuksen lisäksi hän harjoittelee päivittäin useamman tunnin sekä päivittää ammatillista osaamistaan vuosittain Vijñāna joogaopettajien kansainvälisissä koulutuksissa.

Jutan työnkuvaan kuuluvat joogatunnit ja syventävät workshopit niin aloittelijoille kuin joogaopettajille, terapeuttinen jooga, erityisryhmä jooga, vesijooga AquaSoul® ja yritysjooga.
Lisätietoja: http://www.joogaolemus.fi/

jutta_niala_vijnana_jooga_800x

Sintrassa viimeinen päivä.

Portugal-Sintra-4 Portugal-Sintra-5 Portugal-Sintra-6 Portugal-Sintra-7Sintrassa viimeinen päivä.

 

Portugal 4Ventos Retreat Centre
Portugal_Jooga_3_800x600

Retriittikeskus sijaitsee ikivanhassa kylässä. Talot on remontoitu harmonisesti kunnioittaen paikallista arkkitehtuuria. Majoitukset ovat kahden, kolmen, neljän ja viiden hengen kauniissa huoneissa. Osana retriitin henkeä harjoitamme läsnä olevaa ruokailua. Toteutamme yhdessä myös retriittiperinteen mukaisen astioista huolehtimisen ruokailun jälkeen. Ateriat ovat rakkaudella valmistettua tuoretta kasvis-, vegaani- tai makrobioottista ruokaa.

Lue lisää

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Lissabon – Helsinki
* Kuljetus 4 Ventokseen bussilla
* Majoitus 4ventos Retreat keskuksessa, täysihoidolla
* Joogakokonaisuus 8 tuntia / päivä
* Henkilökohtainen valmennus / konsultointi
* Retket ja patikoinnit
* Päivän retki Ericeiran lomakeskukseen ja rannalle sekä piknik
* Jäähyväislounas ja UUTUUTENA päivän retki sadunomaisessa Sintrassa

Tietoja retriitin sisällöstä: Jutta Niala 040 5112066 / jutta.niala@joogaolemus.fi / www.joogaolemus.fi

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.