Reykjavik_church400x300
Islanti Reykjavik Joulu opastettuna

Vietä tunnelmallinen joulu satumaisen kauniissa Reykjavikissa, tulen ja jään Islannissa!
Blue Lagoon, Sininen Laguuni, kuumat lähteet ja karu luonto muodostavat satujen saaren, josta ei mystiikkaakaan puutu. Islanti on vastakohtaisuuksien maa, karu ja lempeä samalla kertaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Islanti Reykjavik Joulu opastettuna

Satumainen Joulu, nauti kuumista lähteistä ja villistä yöelämästä

Reykjavik on joulunaikaan ihastuttava kaupunki täynnä jouluvaloja ja tunnelmaa. Tutustu Islannin jouluperinteisiin ja maistele jouluherkkuja, äläkä unohda vierailua Kultaisen Kierroksen upeiden luonnonihmeiden ääreen.

Reykjavik on uskomattoman eläväinen ja eksoottinen pikkumetropoli. Blue Lagoon, Sininen Laguuni, kuumat lähteet ja karu luonto muodostavat satujen saaren, josta ei mystiikkaakaan puutu. Islanti on vastakohtaisuuksien maa, karu ja lempeä samalla kertaa.

Kaupunkia ympäröi meri, jonne järjestetään valasretkiä sekä muita veneajeluita mm. ympäristön saarille. Grottan saarelle voi kävelläkin, mutta pidä huoli, että olet poissa nousuveden aikaan, jolloin koko saari peittyy veden alle. Mantereella Reykjavikin lähiympäristössä on kuumia lähteitä, geysirejä ja luontopolkuja.

Shoppailijalle täällä on tarjolla sekä merkkituotteita että paikallisia valmisteita. Ruuassa erityisesti kala on keskeisessä roolissa ja kahvikissalle Reykjavik on paratiisi. Reykjavikin tasokkaat ravintolat, hotellit, viikinkimuseot ja vauhdikas iltaelämä takaavat onnistuneen matkan.

Matkan ajankohdat: 14.-17.12. ja 23.-26.12.2017

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1229 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki, Icelandair
* Majoitus Icelandair Hotel Reykjavik Natura**** hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisin
* 1 sisäänpääsy Soley Natura Spa kylpylään Islandair Hotelli Reykjavik Naturassa
* Opastettu revontuli -retki bussilla, englanninkielinen
* Opastettu Kultainen kierros retki bussilla,  englanninkielinen
* Perinteinen jouluateria SATT -ravintolassa, Icelandair Hotel Reykjavik Natura
* Jouluinen kävelykierros, tutustutaan islantilaisiin jouluperinteisiin,  englanninkielinen

Lisämaksusta:
* Kuljetukset lentokenttä-hotelli-lentokenttä.
* Lisäyöt
* Runsaasta retkiohjelmasta voit valita lisäretkiä oman makusi mukaan.

Icelandair

Retkiohjelma, alustava:

1 pv

Saapuminen Reykjavikiin, vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja Revontuli-retki

Illalla lähdemme revontuli-retkelle. Revontulet ovat hyvin yleisiä Islannin taivaalla ja sään salliessa vierailemme Northern Lights Centressä Reykjavikissa katsomassa, onnistummeko näkemään tämän luonnon värinäytelmän.

2 pv Kultainen Kierros

Aamiaisen jälkeen lähdetään oppaan kanssa tutustumaan Islannin luonnonihmeisiin kiertämällä eteläisen Islannin Kultainen Kierros. Näemme upean Gullfossin vesiputouksen, aktiivisten tuliperäisen alueen, jossa näemme kuplivia muta-altaita, kuumia lähteitä ja geysireitä. Vierailemme myös Þingvellirin kansallispuistossa, joka on UNESCO:n Maailmanperintökohde ja eräs Islannin merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Alue on myös geologisesti kiinnostava kohde, koska alueen kanjonissa näkyy selkeästi, kuinka Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaatat erkaantuvat toisistaan.

Illalla nautitaan perinteinen jouluateria SATT -ravintolassa. Tarjolla on upea kattaus paikallisia pohjoisen makuja ja jouluherkkuja.

Islanti_Gullfoss-1_400x300

3 pv

Aamulla vapaa-aikaa, voitte vaikka rentoutua hotellin kylpylässä tai vierailla Sinisellä Laguunilla. Iltapäivällä tehdään jouluinen kävelykierros Reykjavikissa ja tutustutaan islantilaisiin jouluperinteisiin sekä pääkaupungin historiaan, arkkitehtuuriin ja kulttuuriin.

Blue Lagoon Express alk. 42 € / hlö
Voit valita useasta lähtöajankohdasta päivittäin – ja valita itse itse perilläoloajoista sopivimman.
Rentoudu ja virkistäydy Sinisen Lagoonin turkoosissa ja lämpöisessä vedessä.

Islanti_ Blue Lagoon on a sunny day in Iceland_800x600

4 pv

Paluulento Helsinkiin lähtee aamulla.

 


Islanti Reykjavik retkiehdotelmia

Kultainen Kolmio & Fontana kylpylä alk. 89 € / hlö
Retkellä pääset tutustumaan kolmeen Islannin kuuluisimmista nähtävyyksistä – Gullfossin vesiputouksiin, Geysireihin ja Þingvellir kansallispuistoon. Pysähdymme matkalla myös Laugarvatnissa, pienessä kylässä, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Kaupunki on kuuluisa saunastaan, joka on rakennettu kuuman lähteen päälle. Alkuperäinen sauna on rakennettu 1920 luvulla, jolloin se muistutti lähinnä pientä vajaa. Tänään sauna on ultra modernin Fontana Laugarvatn kylpylän keskipiste. Saunan lisäksi voit nauttia kylpylässä eri altaiden lämpimistä vesistä. Vierailu tässä ainutlaatuisessa luonnon saunassa on kokemus, jota ei kannata ohittaa. Kylpemisen jälkeen pääset maistamaan kuuman lähteen kypsyttämää tummaa leipää sekä paikallista savustettua lohta.

Kultainen Kolmio alk 55 € / hlö
Vierailu Gullfoss putouksella ja maailman kuululla Geysir lähteellä, jonka yhteydessä myös museon ja multimeidia esitys luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Matka kulkee myös Thingvellir luonnonpuiston läpi jossa maailman ensimmäisen parlamentin kokoontuneen – ja jossa Euraasian ja Amerikan mannerlaatat kohtaavat.

Islanti_Gullfoss-1_400x300

Gullfoss Geysir alk 50 € / hlö
Lyhyempi version Kultaisesta Kolmiosta jossa keskitytään vain luontoon – vierailu Geysirillä jonka jälkeen käynti Gullfoss vesiputouksen äärellä.

Islanti_Geyser400x300

Blue Lagoon Express alk. 42 € / hlö
Voit valita useasta lähtöajankohdasta päivittäin – ja valita itse itse perilläoloajoista sopivimman.
Rentoudu ja virkistäydy Sinisen Lagoonin turkoosissa ja lämpöisessä vedessä.

Islanti_ Blue Lagoon on a sunny day in Iceland_800x600

Valas-safari alk. 63 € / hlö
Näe meren suuret nisäkkäät omin silmin.  Hvalalif tarjoaa kolmen tunnin safarin Reykjavikin keskusta ja todennäköisyys nähdä valaita on suuri.
Upea mahdollisuus nähdä valaat omassa ympäristössä luonnon ehdoilla.

Valkeat valaat_whale watching_800x600

Riemastuttava jäätikkökävely alk 120 € / hlö
Kävely elämys jättiläismäisellä jäätiköllä. ”Blue Ice – Glacier Hiking” päivämatka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ikijäällä. Vertikaalia ja horisontaalia voi halutessasi kokeilla jäätikkökiipeilyllä. Päiväretki suuntautuu Sólheimajökull – jäätikölle kauniiseen Etelä-Islannin kauniilla rannikolla.  Matka kestää kuljetuksineen kokonaisuudessaan 9 tuntia. Lähtö Reykjavikista.
Islanti_Gullfoss-winter_400x300

Fron Hotel ***

Hotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä keskustan kahviloista, ravintoloista, kaupoista, gallerioista ja teattereista. Hotellissa on vastaanotto, hissi, ravintola, baari ja langaton internetyhteys. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, minibaari, tallelokero ja internetyhteys. Hotellin osoite on: Laugavegur 22 A, 101 Reykjavik.

Reykjavik_hotel_Fron_ulko_400x300Reykjavik_hotel_Fron_400x300

Islanti on tunnettu majesteettisista tulivuoristaan ja Geyshireistään. Islannista ei voi lähteä pulahtamatta Blue Lagoonin kuumaan veteen.
Pääkaupunki: Reykjavik
Virallinen kieli: Islanti
Valuutta: Islannin kruunu(ISK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Kesäaika ei ole käytössä.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.