Kanada-alberta-banff-1-1280
Kanadan kauniit kaupungit ja jäätiköt

Tutustu Olympialaisiin vierailemalla Calgaryn Canada Olympic Parkissa, Tutustu Calgaryn värikkääseen historiaan Fort Calgaryssä, Vieraile Kanadan ensimmäisessä kansallispuistossa Banff National Parkissa, Koe Lake Louisen vuoriston dramaattiset värit, Kosketa ikiaikaista jäätä Icefields Parkwayllä, Matkusta Yellowhead Highwayllä, Ohita Kanadan Kalliovuorten korkein huippu Mount Robson, Seuraa Fraser ja Thompson jokia syvälle British Columbiaan, Koe Vancouver ja sen upeat maisemat, Vieraile Victoria’s Butchart Gardenin kukkaloistossa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kanadan kauniit kaupungit ja jäätiköt

11 päivää / 10 yötä, Alkaa Calgarystä, päättyy Vancouveriin

Tutustu Olympialaisiin vierailemalla Calgaryn Canada Olympic Parkissa ja Calgaryn värikkääseen historiaan Fort Calgaryssä. Vieraile Kanadan ensimmäisessä kansallispuistossa Banff National Parkissa ja koe Lake Louisen vuoriston dramaattiset värit.  Kosketa ikiaikaista jäätä Icefields Parkwayllä ja matkusta Yellowhead Highwayllä.  Ohita Kanadan Kalliovuorten korkein huippu Mount Robson ja seuraa Fraser ja Thompson jokia syvälle Brittiläiseen Kolumbiaan. Näen matkan lopuksi Vancouver ja sen upeat maisemat ja vieraile Victoria’s Butchart Gardenin kukkaloistossa.

Hintaesimerkkimme 2049 € / henkilö

1 pv Calgary

Saapuminen, vuokra-auton nouto ja kirjautuminen hotelliin. Illalla kannattaa suunnata vilkkaalle Stephen Avenue Walkille, jossa voi nauttia illallisen ulkoilmakahvilassa ja katsella kaupungin hulinaa.

2 pv Calgary

Calgary – lukemattomien mahdollisuuksien kaupunki. Kaupungissa on museoita, loistavat shoppailumahdollisuudet, Stampede Par ja Fort Calgary, jossa voit tutustua sekä kaupungin että Kanadan Ratsupoliisin historiaan. Vieraile myös Canada Olympic Parkissa, jossa vuoden 1988 olympialaisten kelkkailukilpailut järjestettiin.

3 pv Calgary-Banff National Park-Canmore

Matkusta kohti pohjoista Kanadan Kalliovuorille, Banffin kansallispuistoon ja vuorten sylissä sijaitsevaan viehättävään Banffin pikkukaupunkiin, jota pidetään Amerikan Sveitsinä kaupungin ainutlaatuisen arkkitehtuurin vuoksi. Majoitu yöksi Canmoren kaupunkiin.

4 pv Canmore-Lake Louise-Canmore

Vietä päivä tutustuen Banffin kansallispuistoon. Kannattaa käydä nauttimassa kupillinen teetä Fairmont Hot Springsillä tai lähteä päiväretkelle Bow River Parkwayn alueelle ja tutustua seudun jäätikköjärviin, kuten Moraine ja Peyton Lakes. Kaikkein kuuluisin niistä on Lake Louise, joka on tunnettu turkoosina kimmeltävästä vedestään ja linnastaan.

5 pv Canmore-Jasper National Park

Matka pohjoiseen pitkin Kanadan Kalliovuorten itäreunaa on upea kokemus. Tänään voit pysähdellä mielesi mukaan, nauttia picnic-lounaasta järvien rannoilla, käydä condola-ajelulla tai tutkia jäätiköitä. Äläkä unohda pysähtyä vaikuttavalla Columbia Icefieldillä, jossa voit halutessasi tehdä kokemuksesta vieläkin ikimuistoisemman hyppäämällä snowcoach-ajokin kyytiin.

6 pv Jasper National Park-Clearwater

Aamu kannattaa käyttää tutustumalla Jasperiin; voit kokeilla koskenlaskua, ratsastusretkeä, melontaa tai seikkailla Maligne kanjonissa. Myöhemmin jatka pitkin Yellowhead Highwayn maisemareittiä, josta on upeat panoraamanäkymät Mount Terry Foxille ja Mount Robsonille – Kanadan Kalliovuorten korkeimmalle huipulle, joka on usein sumun huntuama. Kannattaa myös vierailla Clearwaterin Yellowhead Museumissa, jossa opit lisää rajaseutujen elämästä.

7 pv Clearwater-Vancouver

Vancouveriin voit matkata joko suorempaa reittiä tai Thompson ja Fraser jokien kautta kiertävää maisemareittiä ja pysähtyä matkalla Hells Gatella Fraser Canyonissa, jossa voit matkustaa kaapelihissillä, käydä lohien kasvattamossa tai kokeilla taitojasi kullanhuuhdonnassa. Illalla nauti kosmopoliittisen Vancouverin hulinasta ja kaupungin monista ruokailumahdollisuuksista.

8 pv Vancouver

Nauti koko päivän ajan kauniista ja monipuolisesta Vancouverista. Suosittelemme Hop on, hop off –kiertoajelubussia, jonka avulla voit omaan tahtiin tutustua kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuten Stanley Parkiin, Chinatowniin, Gaslampi Historical Districtiin ja Waterfrontiin. Toinen vierailunarvoinen kohde on Museum of Anthropology, jossa on hieno kokoelma toteemipaaluja ja alkuperäiskansojen taideteoksia.

9 pv Vancouver-Victoria

Matkusta lautalla Vancouver Islandille ja yövy Victorian kaupungissa, jossa on erityisen brittiläinen tunnelma: murattien peittämät hotellit ja majatalot suorastaan henkivät vanhan maailman charmia. Victoriassa kannattaa vierailla myös maailmankuulussa Butchard Gardensissa, joita pidetään yleisesti Pohjois-Amerikan upeimpana puutarhana.

10 pv Victoria-Vancouver

Matkaa takaisin Swartz Bayhin ja palaa lautalla Tsawwasseniin (lauttamatka ei kuulu hintaan) ja palaa Vancouveriin. Rentoudu ja nauti illalla ateria jossakin kaupungin upeista ravintoloista.

11 pv Vancouver

Palauta vuokra-auto lentokentälle ennen paluulentoasi.

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekkosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Aikaero  -7
Kesäaika ei käytössä
Tiedot sitoumuksetta

* Lennot Helsinki – Galgary/Vancouver – Helsinki
* Majoitus kahden hengen huoneessa
* Autonvuokraus Toyota RAV4 tai vastaava
* Autonvuokraus: nouto Galgaryn lentokenttä, palautus Vancouverin lentokenttä

Autonvuokraus hinta sisältää verot, vakuutukset, 2. kuljettajan, GPS –  laitteen ja tankillisen polttoainetta. Auton vuokrahintaan lisätään yhden suuntainen vuokrausmaksu, joka maksetaan paikan päällä asiakkaan luottokortilla.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.