Kotka Katariinan Meripuisto

Meripuisto on 1700-luvun Ruotsinsalmen linnoitusraunioiden keskelle rakentunut 20 hehtaarin ulkoilualue Kotkassa. Puiston upeisiin istutuksiin, uljaisiin merimaisemiin ja mietiskelylabyrinttiin tutustutaan oppaan johdolla.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Katariinan Meripuisto

Katariinan Meripuisto on palkittu vuonna 2012 Euroopan parhaaksi ympäristörakennuskohteeksi ja vuoden ympäristörakenteeksi. Meripuisto on 1700-luvun Ruotsinsalmen linnoitusraunioiden keskelle rakentunut 20 hehtaarin ulkoilualue Kotkassa. Puiston upeisiin istutuksiin, uljaisiin merimaisemiin ja mietiskelylabyrinttiin tutustutaan oppaan johdolla. Retken päätteeksi piknikeväät voi nauttia puiston suurimman kivipöydän ääressä tai Ankkuriluodolla aivan meren rannalla.

Matka-aika: touko-syyskuu

Kesto: 3 tuntia

Hinta:
39 €/hlö, kun 20 -35 hlöä
33 €/hlö, kun yli 35 hlöä

Hintaan sisältyy: Opastus ja piknik-eväät

Vinkki: Näkemisen arvoisia ovat myös Veistospromenadi tai Yrttipuutarha Redutti-Kotka

 

Kotka_Katariinanniemi_1_800x600

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.