Pyhtää Kesäpäivä Kaunissaaressa

Kaunissaaren idyllinen kalastajakylämiljöö on säilynyt varsin aitona asukkailtaan ja elämäntavoiltaan. Merimatkalla aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Pyhtää Kesäpäivä Kaunissaaressa

Kaunissaaren idyllinen kalastajakylämiljöö on säilynyt varsin aitona asukkailtaan ja elämäntavoiltaan. Saaressa kävijöitä palvelee kesäisin kauppa, ravintola, ja kahvila. Hauskasta saaristolaismuseosta löytyy omaleimaiset matkamuistot ja ranta-aitoista voi kysellä pyyntituotetta savukalaa.

Sapokasta siirrytään meriristeilylle ja aloitetaan tunnin kestävä merimatka Kaunissaareen. Merimatkalla aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista. Kaunissaareen saavuttaessa tutustutaan mielenkiintoiseen saaristolaismuseoon.  Museovierailun jälkeen lohikeittoruokailu ravintola Kaunissaaren Majalla. Paluu matkalla Kaunissaari-Sapokka nautitaan pullakahvit.

”Kaunissaari kaivaten sua aina muistelen
Milloin saan mä sulta suukon suolaisen?”

Matka-aika: touko-lokakuu

Matkan kesto: 5,5 tuntia

Hintaesimerkkimme:
Pienryhmät 6-20 henkeä, pyytäkää tarjous toimistoltamme.
85 €/hlö, kun 25-35 hlöä
80 €/hlö, kun yli 35 hlöä

Hintaan sisältyy: tilausajoristeily, kohteiden esittelyt, ruokailu ja pullakahvit.

 

Pyhtää-Kaunissaari_Finland

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.