Kenian Majesteetillinen Safari opastettuna

Järven rannalla seisoskelevat flamingot ja kuuma Afrikan aurinko laskee hiljalleen. Iltaisin yöpyminen leirissä kuunnellen Afrikan yön moninaisia ääniä tai katsellen, kuinka eläimet tulevat kuun loistaessa Lodgen läheiselle joelle syömään.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kenian Majesteetillinen Safari opastettuna

Tällä upealla matkalla Nairobista Aberdaren kansallispuistoon sekä Lake Nakarun ja  Masai Maran kansallispuistoihin tunnet käsinkosketeltavalla tavalla Afrikan savannien kuumuuden, jännityksen ja ihailtavat näköalat sekä kunnioitusta herättävät moninaiset Afrikan villieläimet.

Saat nähdä, kun kirahvit hamuavat ruokaa puiden yläoksilta ja gasellit syövät ruohoa. Yhtäkkiä jännitys tiivistyy, kun leopardi lähtee jahtaamaan  riistaa savannilla, nopea hyökkäys palkitaan saaliin tehdessä yhdenkin virheen pakomatkallaan.

Illalla voit katsella järven rannalla seisoskelevit flamingoja, kun kuuma Afrikan aurinko laskee hiljalleen savannin taakse ja aurinko värjää koko taivaan hehkuvilla oranssin sävyillä. Yöpyminen leirissä kuunnellen Afrikan yön moninaisia ääniä tai katsellen, kuinka eläimet tulevat kuun loistaessa Lodgen läheiselle joelle syömään saavat sinut ihastumaan tähän kaunuteen.

Hintaesimerkkimme 7 pv: 2690 € / hlö

1. Päivä Nairobi

Saavuttaessa Nairobin kentälle,  edustajamme on teitä vastaanottamassa ja kuljettaa  teidät Eka hotellille. Saapumisajan puitteissa kuulette vielä lähemmät ohjeet safarista.

Nairobi on eläväinen, kosmopoliitti ja täynnä vastakohtia oleva kaupunki.  Työtä tekevä valtaväestö ja ylikuormitettu slummiyhteisö yrittävät tehdä parhaansa elantonsa saamiseksi ja yhdessäelämiseksi.   Nairobi on yksi Afrikan isoimmista kaupungeista, Yhdistyneiden Kansakuntien neljäs ” maailmankeskus” , Itä-Afrikan kaupan ja avun keskus.  On vaikea kuvitella kaupunkia, jossa olisi yhtä kiehtova kulttuurien ja ihmisten sekoitus, vielä suurin osa ihmisistä syrjäisiltä alueilta vasta kaupunkiin saapuneita!

Yöpyminen: Eka hotelli ****
Ruokailu: Aamiainen

Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Mombasa tien varrella Nairobissa.  Hotellissa on 170 kauniisti sisustettua huonetta, joissa ilmastointi, taulu-tv, wi-fi, kahvin/teenkeitin, minibaari, tallelokero.   Hotellissa ulkouima-allas, kuntosali, kaksi ravintolaa ja baaria.  Hotelli tarjoaa myös asiakkailleen kuljetuspalveluja, sekä lastenhoitoa.

2. Päivä Aberdare Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen lähtö oppaan kanssa Aberdares Kansallipuistoon. Maan muodostumat ovat täällä moninaiset; jokia, huikeita vesiputouksia ja sademetsää. Kasvillisuus on harvinaista, jonka vertaista ei löydy muualta koko maasta, paitsi Mount Kenyalta.  Voit nähdä täällä mm. leopardin, elefantin, sarvikuonon, bongon, puhvelin, sekä laajan kirjon lintuja.

Yöpyminen: Ark Lodge
Ruokailu: täysihoito

Ark Lodge hotellissa on neljä eri tähystyspaikkaa, josta voi katsella joelle juomaan tulevia eläimiä suurten ikkunoiden takaa.  Lodgessa löytyy myös maantasalla sijaitseva tähystyspaikka, jossa kuvaaja pääsee ikuistamaan eläimet silmiensä korkeudelta ja kuulemaan eläinten äänet läheltä.

Ark Lodgessa  teillä on mahdollisuus kokea ikimuistoisia hetkiä villieläinten lähellä, tunnelmallisessa, turvallisessa ja ystävällisessä ympäristössä.

3. Päivä Aberdaresin Kansallispuisto – Lake Nakurun Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen Ark Lodgessa, kuljetus takaisin Aberdaresin Country Clubille, uloskirjautuminen ja jatko Lake Nakurun Kansallispuistoon, jossa nautitaan lounas Sunbird Lodgessa. Iltapäivä vapaata, kunnes illansuussa lähtö safarille. Paluu Lake Nakurun kansallispuistoon leirimajoitukseen.

Lake Nakuru on kuuluisa upeista flamingoistaan ja yli 400:sta täältä löydetystä lintulajista. Järvi itsessään on soodajärvi.  Miljoonien flamingojen muodostama näky tällä järvellä on unohtumaton!  Kaukaa katsottuna näyttää, kuin järven ympärys olisi vaalenpunainen. Järvi on saanut mainetta myös uhanalaisten eläinten elinpaikkana mm. mustan -ja valkoisen sarvikuonon ja Rothschild kirahvin.  Myös leijonia löytyy alueelta.

Yöpymien Flamingo Hill Tented Camp
Ruokailu: Täysihoito

4. Päivä Lake Nakuru Kansallispuisto – Masai Mara Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen lähdette Masai Maran Kansallispuistoon ajaen Great Rift Valleyn kautta, lounas Ashnil Mara Campissa. Iltapäivä vapaata, kunnes illansuussa osallistutte muualta tulevien matkustajien kanssa ilta-safariajelulle. Myöhään illalla paluu leirille, jossa Masai tanssijat viihdyttävät ryhmää iltanuotiolla.

Maran kansallispuisto tarjoaa niin laajan kirjon eläimiä, että sitä on lähes vaikea uskoa! Täältä on rekisteröity yli 450 lajia. Voit helposti nähdä leijonia, sarvikuonoja, virtahepoja, krokotiileja, kirahveja, zebroja, buffaloita, hyeenoita, villikoiria, leopardeja, monenlaisia antilooppeja ja elefantteja.

Yöpyminen: Ashnil  Mara Camp
Ruokailu: täysihoito

5 ja 6. Päivät Mara

Klo 06.30 Päivä alkaa aikaisella aamuajelulla Marassa, paluu leirille aamiaiselle. Tämän jälkeen vapaata aikaa, lounas leirillä. Lähtö safariajelulle ja paluu hämärän alkaessa.

Vaihtoehtoisesti kokopäiväsafari, josta palataan leirille hämärän alkaessa. Picnic lounas tarjoillaan safarilla villin luonnon keskellä.

Vaihtoehtoisesti  lisämaksusta:
* Lento kuumailmapallolla!

Lähtö 06.30 aamulla – käytä tämä todella erikoinen ja näköaloja avartava tilaisuus hyväksesi ja lähde    kuumailmapallolennolle  Maran safarialueiden ylle. Kuumailmapallo paketti sisältää shampanja -aamiaisen villissä luonnossa!

* Vierailu perinteisessä Masai kylässä

Yöpyminen: Ashnil Mara Camp

7. Päivä Masai Mara kansallinen luonnonpuisto

Aamiaisen jälkeen lähtö aamulla kello 08.00 takaisin Nairobiin saapuen perille  lounasajaksi.  Mahdollisuus lounaseen lisämaksusta remontoidussa Carnivore ravintolasssa.

Carnivore ravintola on maailmankuulu kenialaisen ruan kulinaristinen kehto, joka tarjoaa mm. grillattua  strutsia, kamelia, sekä krokotiilia herkullisten lisäkkeiden kanssa.  Ravintola sijaitsee trooppisen puutarhan keskellä ja on niin sisustukseltaan kuin kulinaristista herkuistaan tunnettu huikea afrikkalainen elämys!

Myöhemmin illalla kuljetus Nairobin kentälle paluulentoa tai jatkolentoa varten seuraavaan kohteeseen!

Kenia, virallisesti Kenian tasavalta on Itä-Afrikassa sijaitseva valtio.
Pääkaupunki: Nairobi
Virallinen kieli: Swahilin kieli, Englannin kieli
Valuutta: Kenian šillinki
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee viisumin Keniaan.  Matkustajalla tulee olla maahan saavuttaessa esittää tulostettu kopio elektronisesta viisumista.
Aikaero Suomeen +1
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:  
* Lennot Helsinki – Nairobi – Helsinki
* Majoitukset ja ruokailut ohjelman mukaisesti
* Paikallisen asiantuntevan oppaan englanninkieliset palvelut matkaohjelman mukaisesti
* Matkan hinta perustuu ajoon kuuden hengen safariautolla, jossa avattava katto, joka takaa paremman näkyvyyden ja valokuvausmahdollisuuden
* Sisäänpääsyt safaripuistoihin
* 1 l mineraalivettä per henkilö per päivä
* AMREF lentävien lääkäreiden hätäevakuointi palvelut

Hintaan ei sisälly: 
* Henkilökohtaiset tarvikkeet ( esim. hygieniatuotteet )
* Omat tilaukset ; esim. drinkit, puhelinkulut
* Tipit
* Vierailu paikalliseen Masai kylään 25 €/hlö
* Kuumailmapallolla lento safarilla 495 €/hlö
* Lisämaksusta 4 x 4 Land Cruiser safariauto

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555