Afrikka_nature concept_800x600
Kenian Majesteetillinen Safari

Järven rannalla seisoskelevat flamingot ja kuuma Afrikan aurinko laskee hiljalleen. Iltaisin yöpyminen leirissä kuunnellen Afrikan yön moninaisia ääniä tai katsellen, kuinka eläimet tulevat kuun loistaessa Lodgen läheiselle joelle syömään.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kenian Majesteetillinen Safari

Kirahvit hamuavat ruokaa puiden yläoksilta ja gasellit syövät ruohoa. Yhtäkkiä jännitys tiivistyy, kun leopardi lähtee jahtaamaan  riistaa savannilla, nopea hyökkäys palkitaan saaliin tehdessä yhdenkin virheen pakomatkallaan.

Järven rannalla seisoskelevat flamingot ja kuuma Afrikan aurinko laskee hiljalleen. Iltaisin yöpyminen leirissä kuunnellen Afrikan yön moninaisia ääniä tai katsellen, kuinka eläimet tulevat kuun loistaessa Lodgen läheiselle joelle syömään.

Hintaesimerkkimme 7 pv: 2690 € / hlö

1. Päivä Nairobi

Saavuttaessa Nairobin kentälle,  edustajamme on teitä vastaanottamassa ja kuljettaa  teidät Eka hotellille. Saapumisajan puitteissa kuulette vielä lähemmät ohjeet safarista.

Nairobi on eläväinen, kosmopoliitti ja täynnä vastakohtia oleva kaupunki.  Työtä tekevä valtaväestö ja ylikuormitettu slummiyhteisö yrittävät tehdä parhaansa elantonsa saamiseksi ja yhdessäelämiseksi.   Nairobi on yksi Afrikan isoimmista kaupungeista, Yhdistyneiden Kansakuntien neljäs ” maailmankeskus” , Itä-Afrikan kaupan ja avun keskus.  On vaikea kuvitella kaupunkia, jossa olisi yhtä kiehtova kulttuurien ja ihmisten sekoitus, vielä suurin osa ihmisistä syrjäisiltä alueilta vasta kaupunkiin saapuneita!

Yöpyminen: Eka hotelli ****
Ruokailu: Aamiainen

Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Mombasa tien varrella Nairobissa.  Hotellissa on 170 kauniisti sisustettua huonetta, joissa ilmastointi, taulu-tv, wi-fi, kahvin/teenkeitin, minibaari, tallelokero.   Hotellissa ulkouima-allas, kuntosali, kaksi ravintolaa ja baaria.  Hotelli tarjoaa myös asiakkailleen kuljetuspalveluja, sekä lastenhoitoa.

2. Päivä Aberdare Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen lähtö oppaan kanssa Aberdares Kansallipuistoon. Maan muodostumat ovat täällä moninaiset; jokia, huikeita vesiputouksia ja sademetsää. Kasvillisuus on harvinaista, jonka vertaista ei löydy muualta koko maasta, paitsi Mount Kenyalta.  Voit nähdä täällä mm. leopardin, elefantin, sarvikuonon, bongon, puhvelin, sekä laajan kirjon lintuja.

Yöpyminen: Ark Lodge
Ruokailu: täysihoito

Ark Lodge hotellissa on neljä eri tähystyspaikkaa, josta voi katsella joelle juomaan tulevia eläimiä suurten ikkunoiden takaa.  Lodgessa löytyy myös maantasalla sijaitseva tähystyspaikka, jossa kuvaaja pääsee ikuistamaan eläimet silmiensä korkeudelta ja kuulemaan eläinten äänet läheltä.

Ark Lodgessa  teillä on mahdollisuus kokea ikimuistoisia hetkiä villieläinten lähellä, tunnelmallisessa, turvallisessa ja ystävällisessä ympäristössä.

3. Päivä Aberdaresin Kansallispuisto – Lake Nakurun Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen Ark Lodgessa, kuljetus takaisin Aberdaresin Country Clubille, uloskirjautuminen ja jatko Lake Nakurun Kansallispuistoon, jossa nautitaan lounas Sunbird Lodgessa. Iltapäivä vapaata, kunnes illansuussa lähtö safarille. Paluu Lake Nakurun kansallispuistoon leirimajoitukseen.

Lake Nakuru on kuuluisa upeista flamingoistaan ja yli 400:sta täältä löydetystä lintulajista. Järvi itsessään on soodajärvi.  Miljoonien flamingojen muodostama näky tällä järvellä on unohtumaton!  Kaukaa katsottuna näyttää, kuin järven ympärys olisi vaalenpunainen. Järvi on saanut mainetta myös uhanalaisten eläinten elinpaikkana mm. mustan -ja valkoisen sarvikuonon ja Rothschild kirahvin.  Myös leijonia löytyy alueelta.

Yöpymien Flamingo Hill Tented Camp
Ruokailu: Täysihoito

4. Päivä Lake Nakuru Kansallispuisto – Masai Mara Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen lähdette Masai Maran Kansallispuistoon ajaen Great Rift Valleyn kautta, lounas Ashnil Mara Campissa. Iltapäivä vapaata, kunnes illansuussa osallistutte muualta tulevien matkustajien kanssa ilta-safariajelulle. Myöhään illalla paluu leirille, jossa Masai tanssijat viihdyttävät ryhmää iltanuotiolla.

Maran kansallispuisto tarjoaa niin laajan kirjon eläimiä, että sitä on lähes vaikea uskoa! Täältä on rekisteröity yli 450 lajia. Voit helposti nähdä leijonia, sarvikuonoja, virtahepoja, krokotiileja, kirahveja, zebroja, buffaloita, hyeenoita, villikoiria, leopardeja, monenlaisia antilooppeja ja elefantteja.

Yöpyminen: Ashnil  Mara Camp
Ruokailu: täysihoito

5 ja 6. Päivät Mara

Klo 06.30 Päivä alkaa aikaisella aamuajelulla Marassa, paluu leirille aamiaiselle. Tämän jälkeen vapaata aikaa, lounas leirillä. Lähtö safariajelulle ja paluu hämärän alkaessa.

Vaihtoehtoisesti kokopäiväsafari, josta palataan leirille hämärän alkaessa. Picnic lounas tarjoillaan safarilla villin luonnon keskellä.

Vaihtoehtoisesti  lisämaksusta:
* Lento kuumailmapallolla!

Lähtö 06.30 aamulla – käytä tämä todella erikoinen ja näköaloja avartava tilaisuus hyväksesi ja lähde    kuumailmapallolennolle  Maran safarialueiden ylle. Kuumailmapallo paketti sisältää shampanja -aamiaisen villissä luonnossa!

* Vierailu perinteisessä Masai kylässä

Yöpyminen: Ashnil Mara Camp

7. Päivä Masai Mara kansallinen luonnonpuisto

Aamiaisen jälkeen lähtö aamulla kello 08.00 takaisin Nairobiin saapuen perille  lounasajaksi.  Mahdollisuus lounaseen lisämaksusta remontoidussa Carnivore ravintolasssa.

Carnivore ravintola on maailmankuulu kenialaisen ruan kulinaristinen kehto, joka tarjoaa mm. grillattua  strutsia, kamelia, sekä krokotiilia herkullisten lisäkkeiden kanssa.  Ravintola sijaitsee trooppisen puutarhan keskellä ja on niin sisustukseltaan kuin kulinaristista herkuistaan tunnettu huikea afrikkalainen elämys!

Myöhemmin illalla kuljetus Nairobin kentälle paluulentoa tai jatkolentoa varten seuraavaan kohteeseen!

Kenia, virallisesti Kenian tasavalta on Itä-Afrikassa sijaitseva valtio.
Pääkaupunki: Nairobi
Virallinen kieli: Swahilin kieli, Englannin kieli
Valuutta: Kenian šillinki
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee viisumin Keniaan.  Matkustajalla tulee olla maahan saavuttaessa esittää tulostettu kopio elektronisesta viisumista.
Aikaero Suomeen +1
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:  
* Lennot Helsinki – Nairobi – Helsinki
* Majoitukset ja ruokailut ohjelman mukaisesti
* Paikallisen asiantuntevan oppaan englanninkieliset palvelut matkaohjelman mukaisesti
* Matkan hinta perustuu ajoon kuuden hengen safariautolla, jossa avattava katto, joka takaa paremman näkyvyyden ja valokuvausmahdollisuuden
* Sisäänpääsyt safaripuistoihin
* 1 l mineraalivettä per henkilö per päivä
* AMREF lentävien lääkäreiden hätäevakuointi palvelut

Hintaan ei sisälly: 
* Henkilökohtaiset tarvikkeet ( esim. hygieniatuotteet )
* Omat tilaukset ; esim. drinkit, puhelinkulut
* Tipit
* Vierailu paikalliseen Masai kylään 25 €/hlö
* Kuumailmapallolla lento safarilla 495 €/hlö
* Lisämaksusta 4 x 4 Land Cruiser safariauto

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.