kotka_maretarium400x300
Maretarium perhepaketti

Maretarium – suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaariotalo. Eri kalalajeja on yli 60. Maretariumissa voi tehdä kalamatkan Lapin tunturipuroista Suomenlahden merialueelle.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Maretarium perhepaketti

Maretarium – suomalaisten kalojen
luonnonmukainen akvaariotalo

Eri kalalajeja on yli 60. Kalojen lisäksi altaissa on Suomen rapulajit, sekä talvikaudella vierailijoita Jäämereltä ja kesäisin vesiemme pieneläimiä ja ötököitä. Maretariumissa voi tehdä kalamatkan Lapin tunturipuroista Suomenlahden merialueelle.

Matka-aika: 1.1.-31.12.2018 päivittäin

Matkan kesto: 2 päivää/1 yö

Hinta: 170 € / perhe (2 aikuista + 2 lasta, alle 15 v)

Hintaan sisältyy:  Pääsyliput Maretariumiin, yhden yön majoitus Kotkassa (kahden hengen huone + 2 lisävuodetta aamiaisella)

Suomi Kotka Original Sokos Seurahuone
SokosLogo

Original Sokos Hotel Seurahuoneella voit aistia meren läheisyyden ympäri vuoden. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa meren ympäröimällä Kotkansaarella. Ylimmän kerroksen huoneista saatat jopa nähdä pilkahduksen merimaisemasta.

Lue lisää

Suomi tunnetaan maailmalla puhtaasta luonnostaan, rauhallisesta elinympäristöstään ja tuhansista järvistään. Suomalainen sauna on käsite, joka myös tunnetaan laajasti myös rajojemme ulkopuolella.
Pääkaupunki: Helsinki
Kotka on merikaupunki kauneimmillaan. Kymijoen ja meren yhtymäkohtaan syntyneellä kaupungilla on pitkä merenkulun historia. Kotkan keskusta on saarella. Sen pohjoisrannalla sijaitsee Kantasatama, missä voi vielä aistia menneiden vuosien tunnelmaa.
Virallinen kieli: Suomi, Ruotsi
Valuutta:  Euro
Kesäaika:
noudatamme kesäaikaa
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.