Kotka Rankki ohutta yläpilveä

Opastettu kierros ”Ohutta yläpilveä” Rankin saarella alkaa satamasta. Kierroksella esitellään keskisimmät rakennukset ja saaren historia. Kierros tehdään jalan, osin hiekkateitä ja polkuja pitkin. Opastetun kierroksen kesto noin 1,5-2 tuntia. Kierroksen jälkeen lohikeittoruokailu sotkussa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Rankki ohutta yläpilveä

Nyt on Rankin reissu! Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia toimenpiteitä.  ”Desperate times call for Desperate measures”.

Rankki on entinen sotilassaari ja nykyisinkin se tunnetaan merisäätiedotuksesta ”Kotka Rankki – ohutta yläpilveä”. Ohut yläpilvi ei ole vain legendaa vaan myös vallitsevin säätila Rankissa.

Maakuntakaavassa Rankki on merkitty erittäin merkittäväksi matkailupalveluiden kehittämiskohteeksi. Eläköityneet sotilassaaret kiinnostavat matkailijoita ja Rankissa onkin käynyt jo kymmeniä tuhansia vieraita tutustumassa 100 vuotta suljettuna olleeseen sotilassaareen.

Opastettu kierros  ”Ohutta yläpilveä” Rankin saarella alkaa satamasta. Kierroksella esitellään keskisimmät rakennukset ja saaren historia. Kierros tehdään jalan, osin hiekkateitä ja polkuja pitkin. Opastetun kierroksen kesto noin 1,5-2 tuntia. Kierroksen jälkeen lohikeittoruokailu sotkussa.

Järjestämme tilauksesta erilaiset ruoka- ja juomatarjoilut risteilyllenne. Halutessanne voimme myös järjestää eväät mukaan saariretkellenne, toivomuksenne mukaisesti.

Matka-aika: touko-lokakuu

Matkan kesto: 4,5 tuntia

Hintaesimerkkimme:
Pienryhmät 6-20 henkeä, pyytäkää tarjous toimistoltamme.
Hinta, kun minimi 30 henkeä ryhmässä: 50 €/hlö
Hintaan sisältyy: vuorovenekuljetus, opastettu kierros Rankissa ja ruokailu.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.