Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Kroatia risteily Katarina Linen upealla, rauhallisella aluksella vie sinut Dubrovnikin linnoituskaupungista Kroatian rannikon ja saariston kimaltaville vesille, Hvarin aurinkoiselle saarelle, Makarskan rivieran rannoille sekä tutustumaan Mljetin luonnonpuistoon. Tällä matkalla näet, koet ja maistat kaiken mitä Kroatiassa kannattaakin!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Unelmaristeily Adrianmerellä, Dubrovnikista Splitiin

Matkan aluksi vietät yön ihastuttavassa Dubrovnikissa. Vanha kaupunki muurien sisällä on Unescon maailmaperintökohde, joka on toiminut niin Game of Thrones -TV-sarjan kuin Star Wars -elokuvan kuvauslokaationa. Dubrovnikin kapeisiin kujiin, lukuisiin kirkkoihin ja luostareihin, viehättäviin pikkupuoteihin ja huikeisiin näköaloihin muureilta merelle ihastut varmasti!

Laivamatka Katarina Linen upealla aluksella vie sinut Adrianmeren kirkkaille, kimalteleville aalloille. Kohtuukokoisella aluksella vietät aikaa rauhassa vaikkapa porealtaassa tai aurinkokannella loikoillen. Alukselta käsin Kroatian rannikko ja saaristo avautuvat upealla tavalla.

Kun poikkeamme satamiin, pääset tutustumaan muun muassa Hvarin ja Bračin

saariin, Mljetin kansallispuistoon, Makarskan rivieraan ja Splitin kaupunkiin. Koet iloisen kroatialaisen kyläjuhlan, vietät rantaelämää, tutustut luonnonpuistoihin aktiviteetteineen ja maistelet paikallisia herkkuja. Suosittelemme ehdottomasti paikallisia, tuoreita mereneläviä ja kroatialaisia viinejä.

Tällä risteilyllä koet kerralla suuren osan kauniista Kroatiasta!

Ristelyn reitti: Dubrovnik-Slano-Korčula-Makarska-Pučiška-Split-Bol-Hvar-Mljet-Dubrovnik

Hintaesimerkkimme 9 pv: 2615€ / hlö
Risteilyjen lähtöpäivät 2020: 2.5, 24.6, 8.7, 22.7, 29.7 ja 15.8

Ennen risteilyä on yhden yön majoitus Dubrovnikissa omatoimisesti. Matka on mahdollista varata myös ilman lisäöitä, pyydä tarjous toimistoltamme.

Päivä 1: Dubrovnik (lounas, päivällinen)
Aamupäivällä laiva lähtee kohti Slanon pientä kalastajakylää. Nautimme autenttisen illallisen Smokovljanissa, jonka aikana voit maistella paikallisia herkkuja.

Päivä 2: Slano-Korčula (aamiainen, lounas)
Aikaisin aamulla laivaa suuntaa keulansa kohti Marco Polon synnyinpaikkaa; Korčulan saarta ja matkalla pysähdytään lounaalle rauhallisessa lahdessa. Korčulaan saavuttua voit osallistua paikallisoppaan johdolla kaupunkikierrokselle vanhassa kaupungissa. Saari on täynnä monumentteja, legendoja ja tarinoita, joihin törmää erityisesti kaupungin vanhassa osassa. Sieltä löytyy myös lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja myös klubeja ja baareja, mikäli haluat tutustua lähemmin Korčulan yöelämään.

Päivä 3: Korčula-Makarska (aamiainen, lounas, Kapteenin illallinen)
Aamulla laiva suuntaa kokkansa kohti Makarskaa; viihtyisää lomakohdetta, jonka rantabulevardia reunustavat lukemattomat ravintolat ja baarit. Nauti Makarskan Rivierasta ja kaupungin pikkukujista, kirkoista ja muista nähtävyyksistä. Tai voit tietysti vain loikoilla rannalla. Vaihtoehtoisesti voit osallistua lisämaksulliselle retkelle Cetina-joelle koskenlaskuun tai kokea huiman vaieriliun kanjonin yllä. Illalla laivalla on juhlava Kapteenin illallinen ja viihdettä.

Päivä 4: Makarska-Pučiška-Split (aamiainen, lounas)
Päivän ensimmäinen pysähdyspaikka on Pučiška, jossa vieraillaan paikallisessa kivimuurarien työpajassa. Reitti jatkuu kohti etelää ja Kroatian toiseksi suurinta kaupunkia Splitiä. Paikallisopas johdattaa sinut kierrokselle vanhan kaupungin kapeille kujille ja toreille.

Päivä 5: Split-Bol-Hvar (aamiainen, lounas)
Seuraavaksi pysähdytään Bračin saarella ja hurmaavassa Bolin pikkukaupungissa; vanhassa kalastajakylässä, josta on kasvanut turistien suosima lomakohde. Voit joko tutkiskella kaupunkia itsenäisesti tai käydä polskimassa eräällä Dalmatian rannikon kuuluisimmista rannoista – Zlatni Ratilla. Iltapäivällä saavutaan Hvariin, joka on Adrianmeren pisin saari ja myös yksi aurinkoisimmista. Saari on tunnettu laajoista laventelipelloistaan ja henkeäsalpaavasta kauneudestaan. Kaupunkikierroksella näet muun muassa renessanssikatedraalin. Kannattaa myös kiivetä sataman ylle kohoavalle linnoitukselle, josta on hienot näkymät. Iltaelämä Hvarissa on vilkasta ja kaupungista löytyy monia mukavia ravintoloita, klubeja ja baareja.

Päivä 6: Hvar-Mljet (aamiainen, lounas, päivällinen)
Aamulla laiva suuntaa kohti Mljetin kansallispuistoa, lounas nautitaan laivalla. Vapaa-aikaa tutustua kansallispuiston suolajärviin ja luontoon. Voit vierailla kansallispuiston keskellä sijaitsevan järven keskellä sijaitsevassa pienessä kappelissa, meloa järvellä tai vaikkapa vuokrata polkupyörän ja kiertää järveä ympäröiviä pieniä polkuja.

Päivä 6: Mljet-Dubrovnik (aamiainen, lounas)
Tänään laiva palaa Dubrovnikiin, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua opastetulle kaupunkikierrokselle tai tutkia kaupunkia omin päin. Illalla on vielä perinteinen kansantanssi ja -musiikkiesitys, ennen kuin vietät viimeisen yön laivalla Dubrovnikin satamassa.

Päivä 8: Dubrovnik (aamiainen)
Aamiaisen jälkeen on aika sanoa hyvästit kapteenille ja miehistölle. Sinut kuljetetaan lentokentälle, josta lento Suomeen.

Katarina Line MV Aquamarin

MV Aquamarin, sister ship of MV Admiral pictured above, is a deluxe vessel with maiden voyage in 2017.

Lue lisää

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Dubrovnik-Helsinki
* Yhden yön majoitus Dubrovnikissa aamiaisella
* Lentokenttäkuljetus ja satamakuljetus kohteessa
* Risteily valitussa hyttiluokassa aamiaisella
* Satamamaksut
* Ohjelman mukaiset ateriat laivalla, illallinen Smokovljanissa
* Sisäänpääsymaksu Mljetin kansallispuistoon
* Kävelykierrokset: Dubrovnik, Hvar, Korčula ja Split
* Captain’s Dinner laivalla
* Oppaan palvelut, hyttien siivous ja WiFi laivalla

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet