Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Kroatia risteilyllä näet kimaltavana rannikon, kauniit saaret ja kaupungit sekä luonnonpuistot tyylikkäältä alukselta käsin. Varaa Kroatian risteily nyt! >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Unelmaristeily Dubrovnikista Splitiin

Kroatian risteily upealla, rauhallisella risteilyaluksella vie sinut Dubrovnikin linnoituskaupungista Kroatian rannikon ja saariston kimaltaville vesille, Hvarin aurinkoiselle saarelle, Makarskan rivieran rannoille sekä tutustumaan Mljetin luonnonpuistoon. Tällä matkalla näet, koet ja maistat kaiken mitä Kroatiassa kannattaakin!

Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Matkan ensimmäisen yön vietät laivalla, joka on ankkuroitunut ihastuttavassa Dubrovnikin satamassa. Dubrovnikin muurien ympäröivä vanha kaupunki on Unescon maailmaperintökohde, joka on toiminut niin Game of Thrones -TV-sarjan kuin Star Wars -elokuvan kuvauslokaationa. kaupungin kapeisiin kujiin, lukuisiin kirkkoihin ja luostareihin, viehättäviin pikkupuoteihin ja huikeisiin näköaloihin muureilta merelle ihastut varmasti!

Adrianmeren aalloille

Laivamatka vie sinut Adrianmeren kirkkaille, kimalteleville aalloille. Kohtuukokoisella aluksella vietät aikaa rauhassa vaikkapa porealtaassa tai aurinkokannella loikoillen. Alukselta käsin Kroatian rannikko ja saaristo avautuvat upealla tavalla.

Kun poikkeamme satamiin, pääset tutustumaan muun muassa Hvarin ja Bračin saariin, Mljetin kansallispuistoon ja Splitin kaupunkiin. Vietät rantaelämää, tutustut luonnonpuistoihin aktiviteetteineen ja maistelet paikallisia herkkuja. Suosittelemme ehdottomasti paikallisia, tuoreita mereneläviä ja kroatialaisia viinejä!

Tällä risteilyllä koet kerralla suuren osan kauniista Kroatiasta!

Ristelyn reitti: Dubrovnik-Mljet-Korčula-Vis-Biševo Blue Cave-Hvar-Bol-Pučišća-Omiš-Split

Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Kymenmatkat FB>

 

Euroopan risteilyt>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1639€ / hlö
Risteilyjen lähtöpäivät 2023

Päivä 1: Dubrovnik
M/S Splendid on ankkuroituneena Dubrovnikin satamaan ja matkustajat pääsevät laivalle koko päivän ajan. Illalla on tapaaminen matkanjohtajan, kapteenin ja miehistön sekä tietysti matkatovereidesi kanssa ja illalla nautitaan myös tervetuloillallinen.

Päivä 2: Dubrovnik-Mljet
Aamiaisen jälkeen englanniksi opastettu kaupunkikierros Dubrovnikissa, jonka aikana näet tämän UNESCO:n Maailmanperintölistalla olevan upean kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Kaupunkikierroksen jälkeen sinulla on hetki aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti ennen kuin on kuljetus takaisin laivalle. Lounas nautitaan aalloilla risteillen kohti Mljetin kansallispuistoa, jonne saavutaan illansuussa.

Päivä 3: Mljet-Korčula
Aamulla pääset tutustumaan itsenäisesti kauniiseen Mljetin kansallispuistoon, kuljeskella sen järvien liepeillä tai vierailla saarella sijaitsevassa St.Maryn 1100-luvulta peräisin olevassa luostarissa tai uida puiston kirkkaissa vesissä. Lounas nautitaan laivalla, joka jatkaa matkaa kohti Korčulan kaupunkia, jonne saavutaan iltapäivällä. kaupunki on tunnettu tutkimusmatkailija Marco Polon synnyinkaupunkina. Englanninkielinen opas johdattaa sinut kävelykierrokselle kaupungin hurmaaville kujille ja mukulakivikaduille. Illalla on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti ja nauttia illllista jossain kaupungin viihtyisistä ravintoloista.

Päivä 4: Korčula-Vis
Aamulla risteily jatkuu Visin saarelle, matkalla pysähdytään uintitauolle.  Vis, jonne saavutaan iltapäivällä, on ainutlaatuinen Kroatian saarien keskuudessa, koska se strategisen sijaintinsa vuoksi toimi sotilasalueena vuosien ajan ja sen vuoksi se säilyi turistivirtojen ulottumattomissa. Kauniit rannat, maatilat ja hyvin säilynyt arkkitehtuuri hurmaavat matkailijat ja sinulla onkin iltapäivä ja ilta aikaa tutustua tähän Kroatian helmeen ja sen luontoon omatoimisesti ja nauttia illallinen jossain saaren idyllisistä perheravintoloista.

Päivä 5: Vis-Biševo Blue Cave-Hvar
Aamulla laiva suuntaa kohti Biševon saarta ja sen ainutlaatuista Blue Cave -luolaa. Aikoinaan luolan suuaukko sijaitsi merenpinnan alapuolella, ja vierailijoiden tuli sukeltaa syvälle päästäkseen tutustumaan tähän mysteeriseen luonnonmuodostelman, jonka sisäänkäynnin läpi tulevat auringonsäteet heijastuvat luolan valkoisesta pohjasta, luoden henkeäsalpaavan kauniin ja maagisen näyn. Luolan suuaukkoa on sittemmin laajennettu, joten sukeltamisen sijaan pääset tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kohteeseen mukavasti pienestä veneestä käsin. Joskus sääolosuhteet saattavat estää luolaan pääsyn; tämä selviää vasta vierailun aamuna. Lounaan ja uintihetken jälkeen laiva jatkaa matkaansa ohi lukuisten idyllisten kallioiden ja lahtien kohtia Hvaria, joka on yksi Kroatian aurinkoisimmista saarista ja se onkin eräs maan suosituimmista turistikohteista. Englanniksi opastettu kierros tutustuttaa sinut saaren elämään, historiaan ja kulttuuriin. Illalla omaa aikaa tutustua kaupunkiin ja maistella paikallisia herkkuja jossain sen monista ravintoloista.

Päivä 6: Hvar-Bol-Pučišća
Tänään laiva suunta kohti Bolia, josta löytyy eräs Euroopan upeimmista hiekkarannoista, Zlatni Rat. Sinulla on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti enne kuin palaat takaisin laivalle, jossa on tarjolla lounas. Risteily jatkuu Pučišćan kaupunkiin ja matkalla pysähdytään taas uintitauolle. Pučišća on Bračin saaren suurin kaupunki. Satamaa ympäröivät jyrkät rinteet, välimerellinen arkkitehtuuri ja maalaismainen tunnelma luovat Pučišćasta ainutlaatuisen kohteen. Kaupungin kivilouhoksista ovat peräisin muun muassa Valkoisen Talon julkisivun pylväät ja Wienin parlamenttitalon rakennusmateriaalit.

Päivä 7: Pučišća-Omiš-Split
Aamiaisen jälkeen laiva saapuu Bračin kanavan kautta Omišiin, joka on hurmaava muurien ympäröimä kaupunki, josta löytyy linnoitus ja lukuisia kirkkoja. Vuosisatojen ajan kaupunki toimi Venetsian valtaa vastaan taistelevien merirosvojen tukikohtana ja se sijaitsee Cetina-joen suistossa ja sieltä löytyy monia hurmaavia rantoja. Lounaan jälkeen laiva aloittaa viimeisen etappinsa kohti Splitiä, jossa on englanniksi opastettu kaupunkikierros, jonka aikana pääset tutustumaan myös historialliseen Diocletian Palatsiin. Sinulla on koko ilta aikaa tutustua tähän kauniiseen kaupunkiin ennen viimeistä yötä laivalla.

Päivä 8: Split
Aamiaisen jälkeen on aika sanoa hyvästit laivan miehistölle ja matkatovereillesi ja palata kohti kotia.

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot ja yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kolmen ruokalajin tervetuloillallinen
* Aamiaiset ja lounaat laivalla
* Englannin kielinen opastus kohteissa
* Päivittäinen hyttisiivous, pyyhkeiden vaihto joka toinen päivä
* Ilmainen WiFi laivalla
* Laivan aurinkokannen jacuzzi

Hintaan ei sisälly:
* Satamamaksut (n. 40€/hlö, maksetaan suoraan laivalla)
* Sisäänpääsy Biševo Blue Cave (7-15€/hlö, maksetaan paikan päällä, säävaraus)
* Sisäänpääsy Mljetin kansallispuistoon (15-20€/hlö)

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetus kohteessa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555