Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Lähde risteilemään Kroatian rannikolle! Matkan aluksi vietät kaksi yötä ihastuttavassa Dubrovnikin rantakaupungissa, jossa voit tutustua upeasti säilyneeseen ja entisöityyn vanhaan kaupunkiin, sen kapeisiin kujiin

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Dubrovnik-Mljet/Korčula-Split-Bol-Hvar-Pelješac-Dubrovnik

Lähde risteilemään Kroatian rannikolle! Matkan aluksi vietät kaksi yötä ihastuttavassa Dubrovnikin rantakaupungissa, jossa voit tutustua upeasti säilyneeseen ja entisöityyn vanhaan kaupunkiin, sen kapeisiin kujiin ja lukuisiin kirkkoihin ja luostareihin, viehättäviin pikkupuoteihin ja kaupungin tasokkaisiin ravintoloihin, joissa kannattaa testata paikallisia, tuoreita mereneläviä ja kroatialaista viiniä.

Sitten nouset laivaan ja pääset tutustumaan Adrianmeren kirkkaisiin, kimaltaviin aaltoihin risteillen. 42-47 metriä pitkissä aluksissa on vain noin 18 hyttiä, joten ihmispaljoutta ei tarvitse pelätä. Aurinkokannella on poreallas ja aurinkotuoleja, ilmastoiduissa hyteissä on kylpyhuone, tallelokero, kylpytuotteita, hiustenkuivaaja ja vaatekaappi. Risteilyllä pääset tutustumaan muun muassa Mljetin kansallispuistoon, Splitin kaupunkiin, maistelemaan paikallisia viinejä ja kokemaan kroatialaisen kyläjuhlan.

Hintaesimerkkimme 10 pv: 2379 € / hlö
Risteilyjen lähtöpäivät 2019: 1.5, 8.5, 5.6, 12.6, 17.7, 20.7, 24.7, 27.7, 30.7, 3.8, 7.8, 14.8 ja 5.10

Lähdöt Helsingistä, Finnairin lennoilla Dubrovnikiin.

Ennen risteilyä on 2 yön majoitus Drubrovnikissa omatoimisesti. Matka on mahdollista varata myös ilman lisäöitä, pyydä tällöin uusi tarjous toimistoltamme.

Risteilylähdöt keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Päivä 1: Dubrovnik (illallinen)
Illallinen laivalla ja aikaa tutustua Dubrovnikiin itsenäisesti.

Päivä 2: Dubrovnik-Korčula (aamiainen, lounas)
Aikaisin aamulla laivaa suuntaa keulansa kohti Marco Polon synnyinpaikkaa; Korčulan saarta ja matkalla pysähdytään lounaalle rauhallisessa lahdessa. Korčulaan saavuttua voit osallistua paikallisoppaan johdolla kaupunkikierrokselle vanhassa kaupungissa. Saari on täynnä monumentteja, legendoja ja tarinoita, joihin törmää erityisesti kaupungin vanhassa osassa. Sieltä löytyy myös lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja myös klubeja ja baareja, mikäli haluat tutustua lähemmin Korčulan yöelämään.

Päivä 3: Korčula-Split (aamiainen, lounas)
Reitti jatkuu kohti etelää ja Kroatian toiseksi suurinta kaupunkia Splitiä. Paikallisopas johdattaa sinut kierrokselle vanhan kaupungin kapeille kujille ja toreille.

Päivä 4: Split-Bol (aamiainen, lounas, viininmaistelu, Kapteenin Illallinen)
Seuraavaksi pysähdytään Bračin saarella ja hurmaavassa Bolin pikkukaupungissa, joka on vanha kalastajakylä, josta on kasvanut turistien suosima lomakohde. Voit joko tutkiskella kaupunkia itsenäisesti tai käydä polskimassa eräällä Dalmatian rannikon kuuluisimmista rannoista – Zlatni Ratilla. Iltapäivällä retki Dalmatian vanhimmalle viinitilalle ja illalla on aika nauttia elävästä musiikista ja Kapteenin Illallisesta.

Päivä 5: Bol-Hvar (aamiainen, lounas)
Aamulla laiva suuntaa kohti Hvaria. Matkalla pysähdytään lounaalla Šćedron saarella ja pysähdymme myös uimassa. Iltapäivällä saavutaan Hvariin, joka on Adrianmeren pisin saari ja myös yksi aurinkoisimmista. Saari on tunnettu laajoista laventelipelloistaan ja henkeäsalpaavasta kauneudestaan. Kaupunkikierroksella näet muun muassa renessanssikatedraalin. Kannattaa myös kiivetä sataman ylle kohoavalle linnoitukselle, josta on hienot näkymät Paklenien saarille. Iltaelämä Hvarissa on vilkasta ja kaupungista löytyy monia mukavia ravintoloita, klubeja ja baareja.

Päivä 6: Hvar-Pelješac (aamiainen, lounas, illallinen)
Tänään risteillään kohti Pelješakin niemimaata, joka on tunnettu viineistään. Matkalla pysähdytään yhdellä Elaphiti saarista ja Pelješakiin saavutaan iltapäivällä ja pääset tutustumaan saaren keskiosien maaseutuun. Iltapäivällä vieraillaan paikallisella maatilalla kroatialaisessa kyläjuhlassa ja nautitaan paikallisia herkkuja.

Päivä 7: Pelješak-Mljet-Dubrovnik (aamiainen, lounas)
Aamulla lähdetään Mljetin saarelle ja pääset tutustumaan Mljetin kansallispuiston suolajärviin sekä veneretkelle St Maryn saarelle jossa vierailet vanhassa benedictiläisluostarissa ja 1100-luvulta peräisin olevassa kirkossa. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata kajakin, polkupyörän, skootterin tai avoauton ja tutkia kansallispuistoa omassa tahdissa. Palattuamme Dubrovnikiin, sinulla on mahdollisuus osallistua opastetulle kaupunkikierrokselle tai tutkia kaupunkia omin päin ennen viimeistä yötä laivalla Dubrovnikin satamassa.

Päivä 8: Dubrovnik (aamiainen)
Aamiaisen jälkeen on aika sanoa hyvästit kapteenille ja miehistölle. Sinut kuljetetaan lentokentälle, josta lento Suomeen.

Katarina Line MV Aquamarin

MV Aquamarin, sister ship of MV Admiral pictured above, is a deluxe vessel with maiden voyage in 2017.

Lue lisää

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Dubrovnik-Helsinki
* Kahden yön majoitus Dubrovnikissa aamiaisella
* Lentokenttäkuljetus ja satamakuljetus kohteessa
* 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa aamiaisella
* Satamamaksut
* 9 ateriaa laivalla
* Sisäänpääsymaksu Mljetin kansallispuistoon
* Kävelykierrokset: Dubrovnik, Hvar, Korčula ja Split
* Viininmaistelu Bračin saarella
* Captain’s dinner laivalla
* Kroatialainen kyläjuhla ja ateria Pelješakissa
* Oppaan palvelut, hyttien siivous ja WiFi laivalla

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet