Kroatia risteily Splitistä Zadariin

Risteile Splitistä Dalmatian rannikkoa pitkin kohti pohjoista ja vieraile Kornatin ja Krkan kansallispuistoissa, Zadarin ja Šibenikin viehättävissä pikkukaupungeissa, maistele tuotteita Bibichin viinitilalla ja nauti maukkaista kroatialaisista herkuista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia risteily Splitistä Zadariin

Split-Trogir-Rogoznica-Krkan vesiputous (Skradin)-Šibenik-Kornati/Sali-Zadar-Zlarin-Split

Risteile Splitistä Dalmatian rannikkoa pitkin kohti pohjoista ja vieraile Kornatin ja Krkan kansallispuistoissa, Zadarin ja Šibenikin viehättävissä pikkukaupungeissa, maistele tuotteita Bibichin viinitilalla ja nauti maukkaista kroatialaisista herkuista.

Risteilyllä voit rentoutua aurinkokannen porealtaassa tai vain ihailla maisemia ja Adrianmeren auringossa kimmeltäviä aaltoja. 42-47 metriä pitkissä aluksissa on vain noin 18 hyttiä, joten ihmispaljoutta ei tarvitse pelätä. Ilmastoiduissa hyteissä on kylpyhuone, tallelokero, kylpytuotteita, hiustenkuivaaja ja vaatekaappi. Ennen kotiinpaluuta vietät vielä yhden yön Kroatian toiseksi suurimmassa kaupungissa Splitissä

Hintaesimerkkimme 9 pv: 2369 € / hlö

Matka alkaa Helsingistä, Finanirin suorilla lennoilla Splitiin.

Päivä 1: Split-Trogir (lounas)
Laiva lähtee Splitistä kl.13 ja lounaan jälkeen risteillään kohti historiallista Trogirin kaupunkia, jota joskus kutsutaan pikku-Venetsiaksi tai pikku-Dubrovnikiksi. Kaupungissa on kaunista arkkitehtuuria ja upeita venetsialaispalatseja. Pääset tutustuman kaupunkiin kävelykierroksella ja voit itsenäisesti nautti Trogirin lukuisista ravintoloista ja baareista.

Päivä 2: Trogir-Rogoznica (aamiainen, lounas)
Matka jatkuu kohti Rogoznicaa ja lounaan jälkeen pysähdytään pienellä, hiljaisella lahdella uimassa. Yö vietetään Rogoznicassa, pienessä kylässä josta löytyy mukavia kahviloita ja ravintoloita, ja jossa kannattaa ehdottomasti maistaa paikallista Babic-viiniä.

Päivä 3: Rogoznica-Krkan vesiputous (Skradin)-Šibenik (aamiainen, viininmaistelu, illallinen)
Viiniä ja vesiputouksia! Skradiniin saavuttuamme hypätään bussin kyytiin ja ensin käydään Bibichin viinitillalla kevyellä tapas lounaalla ja maistelemassa paikallisia viinejä. Skradinissa tehdään kävelyretki Krkan kansallispuistossa ja käydään ihailemassa Skradinski buk –vesiputousta. Alueella on 17 vesiputousta, joista levein on noin 100 metriä. Muista ehdottomasti ottaa uimapuku mukaasi, koska vesiputouksen alla uiminen on ikimuistoisen ihana kokemus! Iltapäivällä saavutaan Šibernikiin ja paikallisen oppaan johdolla pääset tutustumaan kauniiseen vanhaan kaupunkiin, monumentteihin ja katedraaliin, sekä rantaan. Kaupungissa on myös monia hyviä ostosmahdollisuuksia.

Päivä 4: Šibenik-Kornati-Sali (aamiainen, lounas)
Tänään pääset tutustumaan Kornatin kansallispuistoon, joka muodostuu lähes sadasta saaresta ja luodosta. Saarilla on paljon historiallisia jäännöksi, kuten Ilyrian linnakkeen ja kirkon rauniot.

Päivä 5: Sali-Zadar (aamiainen, lounas)
Aamu on varattu uimiselle ja iltapäivällä laiva suuntaa keulansa kohti Zadaria. Voit osallistua opastetulle kaupunkikierrokselle paikallisen oppaan johdolla . Zadar oli aikoinaan merkittävä keskus ja sieltä löytyy lukuisia historiallisia monumentteja, kuten roomalainen foorumi, St.Donatuksen kirkko, upeat kaupunginmuurit sekä monia kauniita palatseja ja huviloita.

Päivä 6: Zadar-Zlarin (aamiainen, lounas, päivällinen)
Tänään laiva alkaa suuntaamaan takaisin kohti etelää pitkin Dalmatian rannikkoa. Matkalla pysähdytään uimaan yhdellä rannikon kauniista lahdista. Zadarissa, jossa on talvisin vain muutama sata asuakas, mutta kesällä tämä kaunis, autoton saari täyttyy matkaajista. Kaupungissa on harrastettu korallinkasvatusta jo 1400-luvulta asti ja paikallisilla käsityöläisillä on usein erilaisia korallituotteita myytävänä.

Päivä 7: Zlarin-Split (aamiainen, lounas, Kapteenin Illallinen)
Tänään pääset taas polskimaan kristallinkirkkaisiin vesiin, kun pysähdymme lahdella čiovon saarilla. Iltapäivällä palataan takaisin Splitiin, jossa voit osallistua opastetulle kävelykierrokselle. Kaupungista löytyy lukuisia roomalaisia muistomerkkejä, kuten Diocletian palatsi. Illalla laivalla nautitaan elävästä musiikista ja Kapteenin Illallisesta.

Päivä 8: Split (aamiainen)
Aamiaisen jälkeen joudut jättämään hyvästit laivan miehistölle ja matkakumppaneillesi. Matka ei kuitenkaan ihan vielä pääty, vaan voit viettää yhden yön Splitissä, tutustumalla kaupunkiin, sen nähtävyyksiin ja iltaelämään omatoimisesti.

Päivä 9: Split (aamiainen)
Kuljetus lentokentälle ja kotiinpaluu

Kroatia-Trogir-city-3227665_1280

Katarina Line MV Aquamarin

MV Aquamarin, sister ship of MV Admiral pictured above, is a deluxe vessel with maiden voyage in 2017.

Lue lisää

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Split-Helsinki
* Yhden yön majoitus Splitissä aamiaisella
* Lentokenttäkuljetus ja satamakuljetus kohteessa
* 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa aamiaisella
* Satamamaksut
* 9 ateriaa laivalla
* Sisäänpääsymaksu Kornatin ja Krkan kansallispuistoihin
* Kävelykierrokset: Split, Šibernek, Zadar ja Trogir
* Vierailu Bibichin viinitilalla
* Captain’s dinner laivalla
* Oppaan palvelut, hyttien siivous ja WiFi laivalla

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet