Flutes of champagne with sunset background400x300
Italia Lake Maggiore

Lago Di Maggiore on yksi Italian suurimmista ja suosituimmista järvialueista. Tätä jäätiköstä aikoinaan muodostunutta järveä ympäröivät kukkulat etelässä ja vuoret pohjoisessa. Luonto on hyvin rehevää. Lempeän ilmaston vuoksi Lake Maggiore on suosittu kohde ympäri vuoden.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Lake Maggiore

Lake Maggiore

Lago Di Maggiore on yksi Italian suurimmista ja suosituimmista järvialueista. Tätä jäätiköstä aikoinaan muodostunutta järveä ympäröivät kukkulat etelässä ja vuoret pohjoisessa. Luonto on hyvin rehevää. Lempeän ilmaston vuoksi Lake Maggiore on suosittu kohde ympäri vuoden. Maggiorejärvi on suuri ja syvä järvi Alppien eteläpuolella, josta suurin osa on Italian puolella ja pienempi osa kuuluu Sveitsille.

Hintaesimerkkimme 4 pv:  919 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus 3 vrk aamiaisella 3 tähden hotellissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset, sisäänpääsymaksut sekä kaksi lounasta

Hintaan ei sisälly:
* Turistiveroa noin 1 € / hlö / vrk

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

 

 

 

1. päivä
Saapuminen Milonoon josta vajaan tunnin kuljetus Stresan kylään Lago Maggiore järven rannalle. Stresan satamassa nousemme moottoriveneeseen joka vie meidät vierailulle Borromeo-suvun saarille. Siirrymme ensiksi lounaalle Isola dei Pescatori-saarelle, joka on pieni maalauksellinen kalastajakylä kauppoineen ja ravintoloineen. Täällä nautimme maittavan  kalalounaan. Seuraavaksi jatkamme veneellä Isola Bella-saarelle, jossa vierailemme Borromeo-suvun upeassa barokkipalatsissa. Teemme opastetun kierroksen palatsin huoneissa ja kuulemme Borromeo-suvun vaiheista, jotka liittyvät myös maailmanhistoriaan. Kierroksen jälkeen vapaa-aikaa palatsin puistossa. Isola Bella saarelta  palaamme takaisin Stresaan.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdetään Stresasta jonkin matkaa pohjoista kohden ja pysähdys Pallanzassa, jossa sijaitsee upea Villa Taranton puutarha. Tutustuminen puutarhaan ja sen kukkaloistoon, jonka jälkeen matka kulkee  pienelle Orta-järvelle. Orta-järven suurin keskus on Omegnan kaupunki järven pohjoispäässä, mutta varsinainen nähtävyys on San Giulion saari, joka sijaitsee vain 400 metrin etäisyydessä rannasta. Lounas San Giulion saarella ja venematkat edestakaisin kuuluvat päivän ohjelmaan.Iltapäivällä paluu takaisin Stresaan ja illallinen hotellissa.

Jos retki osuu arkipäivälle, Omegnassa mahdollisuus omatoimiseen Alessin tehdasvierailuun.

3. päivä
Kokopäiväretki naapurimaan puolelle Sveitsiin, edelleen Maggiorejärven rannalla sijaitsevaan Locarnon kaupunkiin, joka oli jo roomalaisten aikana pidetty lomanviettopaikka. Tänä päivänä on Locarno tunnettu filmifestivaaleistaan ja kaupungin sydän on Piazza Grande, jonka varrelle on rakennettu 1900-luvun alussa loistohotellit, myös festivaalivieraita majoittamaan. Locarnosta matka jatkuu kohti ihastuttavaa Luganon kaupunkia, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Rantabulevardilta pääsee kaupungin keskusaukiolle ja sen takana sijaitseville  kauppakujille. Omatoiminen lounas päivän aikana. Luganosta voi hankkia tuliaisiksi tyypillisiä sveitsiläisiä tuotteita kuten suklaata, kelloja ja kosmetiikkaa ja euro käy maksuvälineenä Sveitsin frangin ohella. Illaksi paluu hotelliin Maggiorejärvellä. HUOM ! henkilöllisyystodistus tai passi mukaan.

4. päivä
Aamiainen ja paluukuljetus lentokentälle.

 

Hotelli vahvistuu tilausvaiheessa.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta

Maggiore järvi sijaitsee n. 80 km Milanosta ja n. 40 km Milanon Malpensan lentokentältä. Tänne matka taittuu noin tunnissa kentältä.

Stresa on Lago Maggioren kaunis pikkukaupunki. Se sijaitsee n. 1500 metriä korkean Mottarone-vuoren suojissa. Rantabulevardin varrella on tyylikkäitä hotelleja ja heti bulevardin takana on Stresan keskusta pikkukujineen ja kauppoineen. Stresan edustalla ovat vehreät saaret Isola Bella, Isola Pescatorija Isola Madre.

Lautat kulkevat saarille ja kaupunkien välillä, joten liikkuminen järvellä on helppoa ja elämyksellistä. Mukava päiväretki on myös matkustaa lautalla Stresasta Sveitsin puolelle ja tulla junalla takaisin Stresaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.