Tallinn, Estonia old town_800x600
Viro Tartto Leirikoulu

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja myös koko Baltian vanhin kaupunki. Tarton keskustan kauniit vanhat korttelit tuovat mieleen Keski-Euroopan. Museoistaan rikas hansakaupunki Tartto on Viron kulttuurinen yliopistokaupunki. Nauti nuorekkaasta asenteesta ja löydä Tarton henki!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tartto Leirikoulu

Leirikoulu/Luokkaretki Tartossa

AHHAA – tiedekeskus tempaa mukaansa tutkimusretkelle. Tule ja tutustu leikkien tieteeseen ja teknologiaan – katso omin silmin, kosketa omin käsin, kokeile ja keksi. Käyntiin kannattaa varata vähintään kolme tuntia, sillä meillä aika suorastaan lentää.  Tiedätkö missä asui Euroopan viimeiset mammutit – vastauksen saat Ice Age Center Äksistä.  Miten suuri on ekologinen jalanjälkesi, miten voit sitä pienentää.

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja myös koko Baltian vanhin kaupunki. Tarton keskustan kauniit vanhat korttelit tuovat mieleen Keski-Euroopan. Museoistaan rikas hansakaupunki Tartto on Viron kulttuurinen yliopistokaupunki. Nauti nuorekkaasta asenteesta ja löydä Tarton henki!

Tulkaa viettämään leirikoulua Tarttoon. Järjestämme ohjelman puolestanne.

Hintaesimerkkimme 2 pv:  € 165 / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lauttaliput Helsingistä
* Majoitus  hotellissa, kahden hengen huoneessa.
* Aamiaiset hotellissa.
* Bussi käytössä ohjelman mukaisen ajan maanantai-tiistai
* Tulopäivänä pieni kiertoajelu, lounas, vierailu tiedekeskus AHHAA
* Seuraavana päivänä vierailu Ice Age Centre Äksi
Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Lisämaksusta:
* Ateriat laivalla
* Hytit laivalla
* Päivällinen Tartto 8 € / hlö
* Lounas Tartto 7 € / hlö
* Aura vesipuisto
* Tartto lelumuseo
* Matkavakuutus alk  18 €/pv

Hinta edellyttää minimi 25 hengen ryhmää.

1. päivä.
Saapuminen Tallinnaan aamupäivällä. Ajo Tarttoon. Tarttoon saavuttaessa lyhyt kaupunkikierros, jonka jälkeen siirrytään tiedekeskus AHHAAhan. Lounas Tiedekeskus AHHAA, jonka jälkeen vieraillaan Tiedekeskuksessa. Vapaaehtoinen vierailu Aura vesipuisto (lisämaksu)
Majoitus hotelli Tarton keskustassa.

2. päivä.
Aamiainen hotellissa
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Äksiin, Ice Age Centre (noin 10 km Tartosta) jossa näemme antiikin eläimiä, opimme historiaa ja saamme tietää, miten nykyisen toimet vaikuttavat maailmaan.
Äksistä ajamme Elistveren eläinpuistoon, missä näemme luonnossa eläviä eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Ajo Tallinnaan. Vapaata-aikaa Tallinnassa enne laivan lähtöä.

Hotelli varataan ryhmänne toiveen mukaan.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

 

Viro tunnetaan erityisesti kaupunki- ja kylpylälomakohteena. Viron suosituin matkakohde on pääkaupunki Tallinna ja maan tunnetuin nähtävyys Tallinnan Vanhakaupunki.
Virallinen kieli:  Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Tallinnaan. Kaikkien matkustajien, myös lasten sekä henkilöiden, joilta ei vaadita passia  tai viisumia, on pyydettäessä todistettava henkilöytensä ja kansalaisuutensa  voimassaolevalla henkilötodistuksella.
Aikaero Suomeen: +-
Tiedot sitoumuksetta

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.