Costa Cruices_Pacifica400x300
Läntinen Välimeri Costa Pasifica 7 yötä

Pacifica on yksi Costan suurimmista aluksista. Matkustitpa sitten yksin, kaksin tai koko perheen voimin, Costa Pacifica ei jätä ketään kylmäksi.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Läntinen Välimeri Costa Pasifica 7 yötä

Costa Pacifican 7 yön Läntisen Välimeren risteily

Loistoristeilijä Costa Pacifican risteilyllä tutustut upeisiin vierailukohteisiin Italiassa, Ranskassa ja Maltalla. Laivalla nautit loistoristeilijän monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista. Käytössäsi ovat laivan aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit. Samsara-kylpylän thalassoterapia-altaat, saunat ja hyvin varustettu kuntokeskus. 5 tasokasta ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, kasino, disko ja teatteri, jossa iltaisin kansainvälisiä showesityksiä. Grand prix -simulaattori, 4D-elokuvateatteri ja Play Station World-alue.

Suomalaisen matkanjohtajan palvelut, La 30.09, La 07.10, La 14.10, La 21.10

Hintaesimerkkimme: 1545 €/hlö

Hintaan sisältyy:
*
Menopaluulennot
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* 7 yön risteilyn kahden hengen sisähytissä
* Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen
* Kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivan ravintoloissa ja baareissa (all inclusiveen ei sisälly tietyt premium-alkoholit, vuosikertaviinit ja samppanja)
* Verot, satamamaksut, palvelurahat
* Loistoristeilijän viihdepalvelut
* Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Civitavecchia

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

 

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

 

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

 

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

 

Valencia

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Sen vanhasta kaupungista löytyy kahviloita, ravintoloita sekä valtava määrä nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi vuonna 1948 valmistunut Valencian katedraali. Valencia tunnetaan myös erityisesti huikeaa arkkitehtuuria tarjoavasta taide- ja tiedekeskuksesta Ciudad de las Artes y las Cienciasta ja Euroopan suurimmasta merimaailmasta Oceanogràficista. Jos haluaa katsella muuta kuin nähtävyyksiä, voi suunnata vaikkapa kauniille uimarannoille tai sukeltaa Välimeren sijaan muotivaate-, laukku- ja kenkäkauppoihin. Esimerkiksi Espanjan suurin tavarataloketju El Corte Inglés tarjoaa shoppailumahdollisuuksia loputtomiin.

 

Cagliari

Cagliari on Sardinian saaren pääkaupunki. Kohde houkuttelee matkaajia unelmarannoillaan, henkeäsalpaavilla maisemillaan sekä laajalla aktiviteettivalikoimallaan. Kahdeksan kilometriä pitkä Poetton ranta on vivaihteekkaan historian ja arkkitehtuurin lisäksi yksi kaupungin valttikorteista.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin.
Tarjoushintaisia paikkoja rajoitettu määrä.
Hinta ja reitti vahvistuu varauksen yhteydessä.

Lähdöt Roomasta ja Savonasta viikoittain lokakuussa

Risteilyohjelma tulolähtö
 laItalia, Civitavecchia (Rooma) –18:00
 suItalia, Savona08:0017.00
 maRanska, Marseille08:0017:00
 tiEspanja, Barcelona08:0018:00
 keEspanja, Valencia08:0018:00
 toMeripäivä
 peSardinia, Cagliari08:0017:00
 laItalia, Civitavecchia (Rooma)08:00 –
Costa Pasifica

Pacifican teemana on musiikki, joka näkyy niin viihdetarjonnassa, sisustuksessa, kuin mahdollisuudessa päästä levyttämään itse aluksen äänitysstudioon. Elävästä musiikista on mahdollista nauttia päivittäin ja aluksen discossa tanssiminen jatkuu aamuun asti. Viihtyisät kerhotilat ja laaja ohjelmatarjonta takaavat hauskanpidon myös lapsille.

Lue lisää

Hyödyllisiä linkkejä

Kaikki tarjolla olevat retket ja niiden varaus:
http://www.costacruise.com/B2C/FI/Excursions/HomePageExcursions.htm

Lähtöselvitys Internetissä:
http://www.costacruise.com/B2C/FI/Before_you_go/webcheck/webcheck-in.htm

Costa Cruisesin kaikki 16 laivaa:
http://www.costacruise.com/fi/ships.html

Matkustuslupahakemukset:
https://esta.cbp.dhs.gov

Ennakkorekisteröityminen USA:ta varten
12. tammikuuta 2009 alkaen Visa Waiver -ohjelmaan osallistuvien maiden kansalaisten on haettava ESTA-lupaa (Yhdysvaltain matkustuslupa), jotta he voisivat saada maahantuloluvan Yhdysvaltoihin. Maahantuloluvan nimi on Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Voit olla yhteydessä Yhdysvaltain lähetystöön lisätietoja varten. Huom! Tämä tieto voi muuttua, ja siksi tulee hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaa että tieto edelleen on ajan tasalla.

Pidä nämä asiakirjat ja tiedot esillä, kun teet lähtöselvityksen:
* Risteilytiedot (varausnumero, laivan nimi, lähtöpäivämäärä)
* Koko nimi ja passitiedot (passin numero ja voimassaolo), koskee koko matkaseuruetta
* Tietoa siirtymisestä risteilylle/risteilyltä
* Yhteyshenkilö kotona (mahdollisen hätätilanteen varalta)
* Luottokorttitietosi (jos haluat maksaa luottokortilla risteilyn aikana)

Näiden tulee olla valmiina saapuessasi satamaan:
* Passi (voimassa vähintään kuusi kuukautta risteilyn jälkeen)
* Risteilylippu tai SetSail Pass (jonka voi tulostaa tehtyäsi Online lähtöselvityksen)
* Luottokortti (tai matkashekit/käteinen USD) maksaaksesi laivalla

Lisätietoa Costa Diademasta katso tästä>

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.