James Bond_MI16_Kymenmatkat_800x600
Englanti Lontoo Bond näyttely

Näyttelyssä on esillä Bond elokuvien autojen lisäksi erilaisia elokuvista tuttuja miniatyyrejä ja kaikenlaista elokuvaan liittyvää rekvisiittaa ja filmimateriaalia. Näet livenä Agusta Westland AW101 helikopterin pienoismallin elokuvasta Skyfall. Lisäksi näyttelyssä on esillä mm ”Wet Nellie” Lotus Esprit S1 elokuvasta Spy Who Loved Me, 1977, Rolls-Royce Phantom III elokuvasta Goldfinger, 1964 ja Aston Martin DB5 elokuvasta GoldenEye, 1995.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Bond näyttely

Jännittävä koko perheen tapahtuma Bond in Motion

Lontoossa jatkuu varsinainen herkkunäyttely kaikille James Bond-faneille.

Näyttely pidetään Lontoon elokuvamuseossa Covent Gardenissa, jossa on ensimmäistä kertaa esillä suurin virallinen kokoelma alkuperäisiä James Bond ajoneuvoja.

Näyttelyssä on esillä Bond elokuvien autojen lisäksi erilaisia elokuvista tuttuja miniatyyrejä ja kaikenlaista elokuvaan liittyvää rekvisiittaa ja filmimateriaalia.

Näet livenä Agusta Westland AW101 helikopterin pienoismallin elokuvasta Skyfall.  Lisäksi näyttelyssä on esillä mm  ”Wet Nellie” Lotus Esprit S1 elokuvasta Spy Who Loved Me, 1977, Rolls-Royce Phantom III elokuvasta Goldfinger, 1964 ja Aston Martin DB5 elokuvasta GoldenEye, 1995.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 370 € / hlö
4-hengen huoneistossa 460 €/hlö
Lapset alle 12 v 430 € / lapsi

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentolippuihin kuuluvat verot ja matkustajamaksut
* Matkatavarat lennolla
* Majoitus 3 yötä Chrysos Hotel  *** 2 hengen huoneessa aamiaisin

Lisämaksusta:
* Näyttelylippu n 22 €/hlö
* Perhelippu näyttelyyn n 48 €/ 4 henkeä
* Lentokenttäkuljetukset 34  € / hlö / suunta
* Retket ja sisäänpääsymaksut
* Hop On Hop Off bussilippu 39 €/hlö

Voit yhdistää Lontoon matkaasi myös Pariisin. Kysy lisää!

James Bond_MI16_Kymenmatkat_800x600

Chrysos Hotel  ***

Kävelymatkan päässä Paddingtonin asemalta.  Lähellä Covent Gardenin näyttelyaluetta. Sijainti tarjoaa helpon pääsyn kaikkeen mitä Lontoon keskusta tarjoaa. Chrysos Hotel on kolmen tähden hotelli joka sijaitsee Lontoon sydämessä, lähellä Chelseaa ja Kensingtonia. Lähin lentokenttä on Heathrow ja Paddingtonin rautatieasema on lyhyen matkan päässä.

Hotellin vastaanotossa tarjotaan asiakkaille iltapäivisin teetä ja kahvia. Hotellissa on lisäksi hissi, keskuslämmitys ja satelliitti TV. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone/suihku, TV ja puhelin.
Osoite: 25 Norfolk Square, London W2 1RX, United Kingdom

LOntoo_chrysoshotel_ulko_400x300Lontoo_chrysoshotel_huone_400x300

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.