Englanti Lontoo Sherlock Holmes

Sherlock Holmes –teemamatka Lontooseen. Oletko Sherlock fani vai haluatko tutustua elokuvien kuvauspaikkoihin. Tule mukaan katsomaan Lontooseen upeita kohteita, missä on kuvattu BBC:n tuottamaa Sherlock sarjaa. Tule mukaan eläytymään paikkoihin, joissa Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman ovat ratkoneet rikoksia Sherlock sarjassa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Sherlock Holmes

Sherlock Holmes –teemamatka Lontooseen

Oletko Sherlock fani vai haluatko tutustua elokuvien kuvauspaikkoihin. Tule mukaan katsomaan Lontooseen upeita kohteita, missä on kuvattu BBC:n tuottamaa Sherlock sarjaa. Tule mukaan eläytymään paikkoihin, joissa Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman ovat ratkoneet rikoksia Sherlock sarjassa.

Hintaesimerkkimme 4 pv (pe-ma): 435 €/hlö

Hotelli Royal National 3***

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus kahdenhenhengen huoneessa aamiaisin
* Sisäänpääsy Sherlock museoon

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset Lontoossa alk. 67 €/auto/suunta
* Shuttle bussilla lentoasema-hotelli-lentoasema 90 €/hlö
* Oyster matkakortti, joka on voimassa koko matkan ajan. Oystek kortit käyvät Lontoon sisäiseen matkustukseen metrossa, busseissa, paikallisjunissa, raitiovaunuissa ja tietyissä jokilaivoissa 50 €/hlö.
* Opas (max 4 tuntia) 260 €/ryhmä
* Opas (max 8 tuntia) 420 €/ryhmä
* Hop On Hop Off bussilippu 39 €/hlö

Kävelykierrokset Sherlock Holmesin jalanjäljillä

Päivä 1.
Saapuminen aamulla Heathrown / Gatwickin lentokentälle, josta kuljetus hotellille. Iltapäivällä vierailu Sherlock Holmes-museossa (avoinna klo 18 asti).

Päivä 2.
Tapaaminen oppaan kanssa hotellilla aamulla, josta lähto yhdessa kohti Baker Streetin kuvauspaikkaa, North Gower Streetia. Kuuluisan kuvauspaikan jälkeen tutustutaan Speedy’s Sandwich Bar & Café’seen, josta lähdetään kohti legendaarista St. Bartholomew’n sairaalaa. Kierros päättyy Trafalgar Squarelle, joka vilahtaa The Reichenbach Falls -nimisessä jaksossa.

Päivä 3.
Lähto hotellilta aamulla oppaan kanssa kohti South Bank Skate Parkia, josta matka jatkuu tunnetuille kuvauspaikoille Hungerford Bridgelle ja Golden Jubilee Bridgesille. Kierros päättyy Tapas Brindisa Soho-ravintolalle, jossa mahdollisuus lounastukseen (ravintola ei ota vastaan poytävarauksia).

Royal National Hotel 3***

Suuri turistiluokan hotelli Lontoon keskustassa, aivan Russell Square aukion kupeessa. Lyhyt kävelymatka mm. Oxford Streetin kauppakadulle, King's Crossin ja Eustonin rautatieasemille sekä Covent Gardeniin.

Hotellissa on massiiviset 1630 huonetta joissa kaikissa on kylpyhuone, TV, puhelin, hiustenkuivaaja sekä teen/kahvinkeittomahdollisuus. Kylpyhuoneissa vain saippuaa, ei muuta kosmetiikkaa. Hotellin koon vuoksi huoneita sekä käytäviä remontoidaan koko ajan eli kaikki huoneet eivät ole täysin samanlaisia. Aamiaishuoneessa tarjoillaan myös illallista sekä lounasta tarvittaessa mutta vaihtoehtoja on myös kiinalainen dim sum sekä intialainen ravintola. Hotellissa myös perinteinen hotellibaari sekä pubi. Mannermainen aamianen on todella niukka. Hyvä valikoima kokoushuoneita. Lähin maanalainen: Russell Square (Piccadilly linja).

Lontoo_Royal National sisä

Lontoo_Royal National ulko

The Regency Hotel 4****

Perinteinen regency-tyylinen hotelli Kensingtonissa, kauniissa suojellussa townhouse-rakennuksessa.

199 täysin uusittua ja modernia huonetta, joissa kaikissa on taulu-tv, hiustenkuivaaja, langaton Internet-yhteys (saatavilla lisämaksusta), tallelokero sekä teen/kahvinkeittovälineet. Hotellin aula on sisustukseltaan yhdistelmä modernia ja perinteistä viktorianaikaista tyyliä. Hotellissa on ravintola, cocktail-baari, kuntosali sekä 24h huonepalvelu. 8 kokoushuonetta.

Maanalainen: South Kensington (Piccadilly, District & Circle linjat)

 

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555