London. Westminster area with Double Decker buss_800x600
Englanti Lontoo Sherlock Holmes

Sherlock Holmes –teemamatka Lontooseen. Oletko Sherlock fani vai haluatko tutustua elokuvien kuvauspaikkoihin. Tule mukaan katsomaan Lontooseen upeita kohteita, missä on kuvattu BBC:n tuottamaa Sherlock sarjaa. Tule mukaan eläytymään paikkoihin, joissa Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman ovat ratkoneet rikoksia Sherlock sarjassa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Sherlock Holmes

Sherlock Holmes –teemamatka Lontooseen

Oletko Sherlock fani vai haluatko tutustua elokuvien kuvauspaikkoihin. Tule mukaan katsomaan Lontooseen upeita kohteita, missä on kuvattu BBC:n tuottamaa Sherlock sarjaa. Tule mukaan eläytymään paikkoihin, joissa Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman ovat ratkoneet rikoksia Sherlock sarjassa.

Hintaesimerkkimme 4 pv (pe-ma): 435 €/hlö

Hotelli Royal National 3***

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus kahdenhenhengen huoneessa aamiaisin
* Sisäänpääsy Sherlock museoon

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset Lontoossa alk. 67 €/auto/suunta
* Shuttle bussilla lentoasema-hotelli-lentoasema 90 €/hlö
* Oyster matkakortti, joka on voimassa koko matkan ajan. Oystek kortit käyvät Lontoon sisäiseen matkustukseen metrossa, busseissa, paikallisjunissa, raitiovaunuissa ja tietyissä jokilaivoissa 50 €/hlö.
* Opas (max 4 tuntia) 260 €/ryhmä
* Opas (max 8 tuntia) 420 €/ryhmä
* Hop On Hop Off bussilippu 39 €/hlö

Kävelykierrokset Sherlock Holmesin jalanjäljillä

Päivä 1.
Saapuminen aamulla Heathrown / Gatwickin lentokentälle, josta kuljetus hotellille. Iltapäivällä vierailu Sherlock Holmes-museossa (avoinna klo 18 asti).

Päivä 2.
Tapaaminen oppaan kanssa hotellilla aamulla, josta lähto yhdessa kohti Baker Streetin kuvauspaikkaa, North Gower Streetia. Kuuluisan kuvauspaikan jälkeen tutustutaan Speedy’s Sandwich Bar & Café’seen, josta lähdetään kohti legendaarista St. Bartholomew’n sairaalaa. Kierros päättyy Trafalgar Squarelle, joka vilahtaa The Reichenbach Falls -nimisessä jaksossa.

Päivä 3.
Lähto hotellilta aamulla oppaan kanssa kohti South Bank Skate Parkia, josta matka jatkuu tunnetuille kuvauspaikoille Hungerford Bridgelle ja Golden Jubilee Bridgesille. Kierros päättyy Tapas Brindisa Soho-ravintolalle, jossa mahdollisuus lounastukseen (ravintola ei ota vastaan poytävarauksia).

Royal National Hotel 3***

Suuri turistiluokan hotelli Lontoon keskustassa, aivan Russell Square aukion kupeessa. Lyhyt kävelymatka mm. Oxford Streetin kauppakadulle, King's Crossin ja Eustonin rautatieasemille sekä Covent Gardeniin.

Hotellissa on massiiviset 1630 huonetta joissa kaikissa on kylpyhuone, TV, puhelin, hiustenkuivaaja sekä teen/kahvinkeittomahdollisuus. Kylpyhuoneissa vain saippuaa, ei muuta kosmetiikkaa. Hotellin koon vuoksi huoneita sekä käytäviä remontoidaan koko ajan eli kaikki huoneet eivät ole täysin samanlaisia. Aamiaishuoneessa tarjoillaan myös illallista sekä lounasta tarvittaessa mutta vaihtoehtoja on myös kiinalainen dim sum sekä intialainen ravintola. Hotellissa myös perinteinen hotellibaari sekä pubi. Mannermainen aamianen on todella niukka. Hyvä valikoima kokoushuoneita. Lähin maanalainen: Russell Square (Piccadilly linja).

Lontoo_Royal National sisä

Lontoo_Royal National ulko

The Regency Hotel 4****

Perinteinen regency-tyylinen hotelli Kensingtonissa, kauniissa suojellussa townhouse-rakennuksessa.

199 täysin uusittua ja modernia huonetta, joissa kaikissa on taulu-tv, hiustenkuivaaja, langaton Internet-yhteys (saatavilla lisämaksusta), tallelokero sekä teen/kahvinkeittovälineet. Hotellin aula on sisustukseltaan yhdistelmä modernia ja perinteistä viktorianaikaista tyyliä. Hotellissa on ravintola, cocktail-baari, kuntosali sekä 24h huonepalvelu. 8 kokoushuonetta.

Maanalainen: South Kensington (Piccadilly, District & Circle linjat)

 

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.