Lontoo_christmas_fountain400x300
Englanti Lontoo Uusi Vuosi

Lontoon Uuden vuoden paraati tuo kaupunkiin joka vuosi lukuisia matkailijoita. Paraati kulkee läpi kaupungin ja esiintyjiä on tuhansia. Se nähdään myös suorana lähetyksenä televisiosta ympäri maailman. Upeaa ilotulista voit ihastella Thames-joen rannalla.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Uusi Vuosi

Thames juhlavalaistuksessa

Lontoon Uuden vuoden paraati houkuttelee kaupunkiin joka vuosi lukuisia matkailijoita. Paraati kulkee läpi kaupungin ja esiintyjiä on tuhansia. Juhlat nähdään myös suorana lähetyksenä televisiosta ympäri maailman.

Lontoossa Uusi Vuosi otetaan vastaan kaikilla aisteilla. Joulukuun viimeiset sekunnit lasketaan yhdessä yli kahden miljoonan ihmisen kanssa ja katsotaan yhdessä kun Big Benin kello lyö vuoden vaihtumisen merkiksi. Big Benin valtava raketti show alkaa ja näemme, mitä mausteita showssa käytetään tänä vuonna. Se ainakin on varmaa, että Thames-joki säkenöi taas hienossa rakettien väriloistossa.

Matkapäivät: 30.12-2.1.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 495 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Suorat lennot Lontooseen turistiluokassa
* Lentoverot ja lipunkirjoituskulut
* Majoitus kolmen tähden Hotelli Queens Park Lontoossa 3 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin

Lisämaksusta:
* Shuttle bussilla lentoasema-hotelli-lentoasema 90 €/hlö
* Hop On Hop Off bussilippu 39 €/hlö

Ohjelmaesimerkki lisämaksusta

1 pv
Opas ja auto ovat vastassa lentokentän tuloaulassa. Lentoasemalta lähdemme kohti keskustaa ja teemme panoraamakiertoajelun, jonka aikana saamme hyvän yleiskuvan Lontoosta ja sen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kierroksen varrelle jäävät mm. parlamenttitalo, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio sekä Tower Bridge. Majoittuminen hotelliin. Iltapäivä ja ilta ovat vapaata aikaa omalle ohjelmalle.

Lontoon musikaalitarjonta on monipuolista ja korkeatasoista. Mahdollisuus viettää ilta nauttien musikaaliesityksestä. Musikaaliliput lisämaksusta.

2 pv
Lontoossa on upeat ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonnta on runsas. Matkalla kannattaa katsoa Lontoon kuuluisimmat nähtävydet kuten Parlamenttitalo ja Big Ben sekä rakennustaiteellinen aarre, Westminster Abbey. Suosittelemme vierailua British Museumiin, joka on yksi Iso-Britannian ja koko maailman suurimpia ja merkittävimpiä historian ja kulttuurin museoita. Kokoelmasta löytyy peräti kahdeksan miljoonaa erilaista esinettä, jotka havainnollistavat kulttuurin kehitystä alkuajoista nykyaikaan.

Lontoosta kannattaa tuliaisostoksia tehdä esim. suosituilta Regent Streetin ja Oxford Streetin ostoskaduilta tai kuuluisassa Harrodsin tavaratalossa. Markkinoita ja toreja etsivän kannattaa suunnata Covent Gardeniin, Borough Marketiin, Spitalfields Marketiin tai Bortobello Roadille.

3 pv
Suosittelemme Lontoon kävijälle Thames- joen risteilyä. Risteily oppaan johdolla antaa aivan erilaisen näkökulman Lontoon nähtävyyksiin. Risteilyn jälkeen voi nauttia perinteisen brittiläisen pubilounaan.
Kuljetus lentokentälle ja paluumatka alkaa.

Queens Park Hotel ***
Sijaitsee lähellä Hyde Parkia, kätevä sijainti josta pääsee nopeasti ja helposti West Endiin ja Cityyn.
Hotellissa on aamiaisalue, 24tuntia avoinna oleva vastaanotto, langaton nettiyhteys yleisissä tiloissa (lisämaksusta) liiketoimintakeskus ja kokoustilat.
Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, suoravalintapuhelin, tallelokero (lisämaksusta), TV satelliittikanavilla, teen-ja kahvinkeitin ja hiustenkuivaaja.
Hotellin osoite: 48 Queens Borough Terrace, W2 3SJ Lontoo.

Lontoo_Queens Park Hotel double-room1_400x300 Lontoo_Queens Park Hotel ulko_400x300

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.