Kotka Keisariperheen elämää luokkaretki

Kotka Langinkoski seikkailu. Keisari vietti mielellään aikaa lastensa kanssa. Hän vei heidät kävelyretkille metsään poimimaan marjoja ja sieniä. Hallitsijaperhe pukeutui vaatimattomasti ja he nauttivat yksinkertaisia aterioita.Keisarinan lempiharrastus Langinkoskella oli ruoan valmistaminen perheelleen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Keisariperheen elämää luokkaretki

Langinkosken Keisarillisella kalastusmajalla tavataan yksi keisarillisen ajan hahmoista: keisarinna, keisarin adjutantti tai itse keisari. Langinkoskella keisariperhe vietti kansanomaisesti sanottuna ”mökkielämää”. Keisari vietti mielellään aikaa lastensa kanssa. Hän vei heidät kävelyretkille metsään poimimaan marjoja ja sieniä. Hallitsijaperhe pukeutui vaatimattomasti ja he nauttivat yksinkertaisia aterioita.Keisarinan lempiharrastus Langinkoskella oli ruoan valmistaminen perheelleen. Tiskaamisesta hän ei pitänyt, sen hän jätti palvelusväen huoleksi.

Kiertoajelulla opitaan oppaan johdolla mielenkiintoisia asioita Kotkasta ja välillä nautitaan koululaisruokailu keskustan ravintolassa.Ruokailun jälkeen vieraillaan Merikeskus Vellamossa.

Matkan kesto: 4 tuntia

Hinta:
29 €/hlö, kun 20-35 hlöä
23 €/hlö, kun yli 35 hlöä

Hintaan sisältyy: opastus 2h, rooliopas Langinkoskella, pääsymaksut ja kohteiden esittelyt, ruokailu.

Kotka_langinkoski_2000_500

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.